Design plafondlamp  

(Er zijn 79 producten.)

Filtres

Prijs

30 € - 1815 €

Kracht

3 w - 1120 w

Middellijn

8 - 92

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 79 items
Weergegeven: 1 - 60 van 79 items

Designer plafondlamp: koop deze lamp online!

Als u op zoek bent naar een design plafondlamp, waarom koopt u die dan niet online zonder uw huis te verlaten? Bij Côté Lumière bieden wij u een ruim assortiment van deze unieke, moderne, creatieve en beslist niet alledaagse verlichtingsarmaturen aan. Vind het model dat in het oog springt en uw interieur verfraait!

Hoe herken je een design plafondlamp?

Er worden veel modellen gepresenteerd onder de noemer "design plafondlamp", maar wat zijn dat precies? Hoe herken je ze?

Verre van een "bling bling" armatuur te zijn, is dit type plafondlamp herkenbaar aan de volgende kenmerken:

- Het sobere ontwerp;

- Het nut, want het is een lichtbron die kan worden gebruikt in elke kamer van het huis, zoals geïllustreerd, bijvoorbeeld, door de woonkamer design plafondlamp ;

- De duurzaamheid, dankzij het gebruik van edele en stevige materialen, zoals de design houten plafondlamp.

Is er een design LED plafondlamp?

Design plafondlamp

Goed nieuws als u op zoek bent naar zowel een design plafondlamp als een energiebesparende lamp: dankzij de LED-technologie kunt u nu de twee combineren! LED-technologie maakt het ook mogelijk om lineaire en verfijnde plafondlampen te vinden die ook futuristisch zijn.

In welke kamer moet een design plafondarmatuur worden geïnstalleerd?

De design plafondlamp is een relatief veelzijdig verlichtingsarmatuur voor binnen! Woonkamer, badkamer, slaapkamer, het kan geïnstalleerd worden in de kamers waar u de meeste tijd doorbrengt.

In de woonkamer: stel u een mooie design plafondlamp voor de woonkamer voor als hoofdverlichting. Overweeg in dat geval ten minste twee andere armaturen te installeren, één als taakverlichting en één als accentverlichting (of decoratieve verlichting). Zo ontstaat een evenwichtig lichtraster, waarin uw design plafondlamp als decoratief element fungeert.

Ons professioneel advies

De lichtintensiteit zal ook afhangen van het ontwerp van de behuizing. Als hij bijvoorbeeld de gloeilamp gedeeltelijk bedekt, zal hij de verlichting verminderen. Neem de tijd om uw design LED licht te kiezen in onze online winkel om de perfecte lichtbron te kopen!

In de slaapkamer: Na de woonkamer is de slaapkamer waarschijnlijk een van de meest geliefde kamers om een design LED plafondlamp in te plaatsen. Om een intiem tintje toe te voegen, kunt u kiezen voor een mooie design plafondlamp met een stoffen kap, die de verlichting op natuurlijke wijze zal verzachten door het leveren van warm wit licht. Voor een meer verfijnde en moderne sfeer kunt u ook kiezen voor een mooie Italiaanse design plafondlamp.

In de badkamer: hier moet u, naast het model plafondlamp dat u kiest, erop letten dat u de beschermende zones van deze vochtige ruimte respecteert! Aangezien het om een vochtige ruimte gaat, moeten de elektrische installatie en de verlichtingsarmaturen voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. Kies daarom voor een design plafondlamp voor de badkamer met een minimale beschermingsklasse (IP) van IP44, d.w.z. beschermd tegen vaste voorwerpen groter dan 1 mm en beschermd tegen spatwater in alle richtingen. Deze beschermingsgraad neemt toe naarmate de armatuur dichter bij de badkuip of douchecabine komt.

Ons artikel "IP-bescherming in detail" vertelt u er alles over!

Design plafondlamp in het kantoor

Dit type armatuur heeft zeker zijn plaats in het kantoor! Voor een minimalistisch tintje kiest u voor een zeer sober model, dat letterlijk de term "design" belichaamt. Kies een neutraal wit licht dat past bij de professionele sfeer.

Lees ons artikel "Wat zijn lichtkleurtemperaturen? "om de perfecte sfeer te creëren met uw LED plafondlamp volgens uw wensen, uw behoeften of uw interieurinrichting!

Welk design plafondlamp model moet ik kiezen?

Het is heel normaal dat je je een beetje geïntimideerd voelt ten overstaan van de vele modellen. Hier zijn onze tips om u te helpen kiezen:

Kies een houten design plafondlamp als u een warme koloniale sfeer en een decor in dezelfde geest wilt creëren. Pas op, hout kan in de Scandinavische stijl ook een Scandinavisch tintje geven, minimalistisch en modern tegelijk.

Kies voor een design LED plafondlamp met een glazen kap als u kiest voor een minimalistisch design. Dit type armatuur is ideaal voor gebruik in de keuken, vooral als de ruimte is uitgerust met roestvrij stalen meubelen en de nieuwste apparatuur.

Ga voor een goudkleurig design als uw interieur neigt naar lichte tinten. Het matte metaal van de stelen geeft een toets die als rustiek kan worden omschreven zonder aan industriële stijl te doen denken!

Is de LED design plafondlamp betrouwbaar?

Als u nog twijfelt tussen halogeen of gloeilamp design plafondlamp en LED model, het LED model heeft vele voordelen:

- Draagt actief bij tot het behoud van het milieu, aangezien het duurzamer en zeer recycleerbaar is ;

- Lager stroomverbruik in vergelijking met conventionele lampen, zonder verlies van helderheid;

- Ongeëvenaarde duurzaamheid;

- Geen opwarmtijd voor de lamp, dus onmiddellijke verlichting;

- Modulaire verlichting van hoge kwaliteit om de sfeer te creëren die u voor uw kamer wenst

Is de design plafondlamp dimbaar?

Plafondlamp Fabrikant

Vaak wilt u de verlichting kunnen verhogen of verlagen naar gelang van uw behoeften, uw stemming of de activiteit in een ruimte. Nogmaals goed nieuws, er zijn dimbare design plafondlampen, d.w.z. lampen die gedimd kunnen worden.

Vergeet niet te controleren of deze optie aanwezig is voordat u uw plafondlamp in onze online winkel koopt. Om u te helpen het snel te vinden, gebruikt u de filter aan de linkerkant van de pagina!

Belangrijk: als u kiest voor een dimbaar model, overweeg dan ook de aanschaf van een dimmer, te installeren in plaats van de oorspronkelijke schakelaar.

Côté Lumière begeleidt u voor, tijdens en na uw aankoop!

Heeft u nog vragen over salon design plafondlamp, zwarte design plafondlamp, of een ander model? Ons team staat u telefonisch en per e-mail bij om uw vragen te beantwoorden over modellen, fabrikanten, dimbaarheid van de producten die in onze online winkel worden verkocht!

0