Moderne plafondlamp  

(Er zijn 548 producten.)

Filtres

Prijs

0 € - 2040 €

Kracht

2 w - 1120 w

Lengte

2 cm - 250 cm

Breedte

4 cm - 150 cm

Hoogte

1 cm - 172 cm

Middellijn

3 - 92

Dikte - Diepte

0 cm - 29 cm

Citaat

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 548 items
Weergegeven: 1 - 60 van 548 items

Bestel een moderne plafondlamp online

Een moderne plafondlamp is van essentieel belang als u uw nieuwe interieurinrichting wilt voltooien of een eigentijdse toets aan uw huis wilt geven. Deze armatuur wordt over het algemeen gewaardeerd om haar vermogen als algemene verlichting te dienen, waarbij ervoor moet worden gezorgd dat zij wordt aangevuld met andere lampen voor taakverlichting en sfeerverlichting. In afwachting dat u in onze online winkel het model vindt dat bij u past, zal het team van Côté Lumière u begeleiden voor een geslaagde aankoop.

In welke kamer moet een moderne plafondlamp worden geïnstalleerd?

Aarzel niet om de moderne plafondlamp aan te nemen voor elke kamer in uw huis! Of u nu op zoek bent naar een plafondarmatuur voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, kinderkamer, toilet, hal of eetkamer, in onze online winkel zijn vele modellen verkrijgbaar.

Aangezien we ons in de moderne wereld bevinden, laat de moderne LED plafondlamp u overtuigen. Duurzaam, geeft maximaal licht en bespaart u veel geld op uw elektriciteitsrekeningen. Bovendien draagt de LED-technologie actief bij tot de bescherming van het milieu omdat zij zeer goed recycleerbaar is.

Speciale aandacht voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Veiligheidsnormen vereisen het gebruik van specifieke armaturen voor dit soort plaatsen, dus moet u erop letten dat u een moderne plafondlamp voor de badkamer kiest met een minimum beschermingsgraad van IP44. Deze waarde neemt toe naarmate u zich dichter bij directe vochtigheidsbronnen bevindt, dus hier is een tabel om u te helpen uw moderne badkamerinrichting beter te kiezen:

Het eerste cijfer geeft het niveau van afdichting tegen vaste lichamen aan.

IP0X

Nul bescherming

IP1X

Beschermt tegen vaste lichamen groter dan 50 mm

IP2X

Beschermt tegen vaste lichamen groter dan 12,5 mm

IP3X

Beschermt vaste lichamen groter dan 2,5 mm

IP4X

Beschermt vaste lichamen groter dan 1 mm

IP5X

Beschermt tegen stofafzetting

IP6X

Stofdicht

 

Het tweede getal geeft de mate van dichtheid tegen vloeibare lichamen aan.

IPX0

Nul bescherming

IPX1

Beschermd tegen vallende waterdruppels

IPX2

Beschermd tegen vallend water voor een maximale helling van 15°.

IPX3

Beschermd tegen vallend water bij regen (maximale helling van 60°)

IPX4

Beschermd tegen opspattend water

IPX5

Beschermd tegen waterstralen

IPX6

Beschermd tegen zeewater

IPX7

Beschermd tegen tijdelijke onderdompeling (tot een diepte van 1 meter gedurende 30 minuten)

IPX8

Beschermd tegen langdurige onderdompeling

IPX9

Beschermd tegen hogedrukreiniging en stoomreiniging

 

De beschrijving van elk product in de categorie "moderne plafondlamp" bevat een IP-waarde die belangrijk is om te raadplegen!

Ons artikel "IP-bescherming in detail" vertelt u er meer over!

Hoe bevestig je een moderne plafondlamp aan het plafond?

U bent van plan een mooie moderne plafondlamp voor in de woonkamer of een moderne plafondlamp voor in de keuken te kopen, maar u voelt zich niet op uw gemak met doe-het-zelf of zelfs elektrisch werk. Bij Côté Lumière worden al onze lampen geleverd met installatie-instructies, die ook de afmetingen vermelden.

Aarzel niet om bij twijfel of aarzeling een beroep te doen op een erkende vakman, die niet alleen zorgt voor de elektrische installatie, maar ook voor de bevestiging van uw hedendaagse plafondlamp met een draai aan een schroef!

Is het nodig een gat in het plafond te boren om een moderne plafondlamp te bevestigen?

Zet uw moderne plafondlamp vast door hem met schroeven stevig aan het plafond te bevestigen! Om dit te doen, ja, moet je door het plafond boren met een boormachine. Lijmen en andere bevestigingsmiddelen, ook professionele, zijn niet ontworpen om dit soort voorwerpen op zeer lange termijn te dragen. Wij raden u sterk aan de eerste optie te kiezen, namelijk gaten boren in het plafond.

Welke lamp voor een moderne plafondlamp?

Zal uw toekomstige moderne design plafondlamp of moderne kristallen plafondlamp een specifiek model lamp nodig hebben? Bij Côté Lumière hebben we aan alles gedacht! Zoek naar de term "voet" in de beschrijving van elke plafondlamp die in onze online winkel te koop is.

Wat is het beste materiaal voor moderne woonkamerverlichting?

Eigentijdse plafondlamp

Deze vraag gaat eigenlijk over elk soort moderne plafondlamp, en wij bieden genoeg texturen, materialen, kleuren, vormen voor u om uw geluk te vinden op onze online winkel.

Voor een optimale aankoop gebruikt u de filter aan de linkerkant van de pagina en klikt u op de optie "Materialen" om plafondlampen in aluminium, hout, keramiek, textiel, glas, messing, enz. te ontdekken.

Ons advies van de profs

Geef de voorkeur aan glas als het een moderne keukenarmatuur is.

Wat textiel betreft, dit vindt eerder zijn plaats in droge ruimten.

Hout kan een chique alternatief zijn voor metaal als u op zoek bent naar moderne woonkamerverlichting.

Neem contact met ons op!

Bij Côté Lumière streven wij ernaar uw online aankoop van moderne plafondlampen tot een aangename ervaring te maken. Als u tijdens uw zoektocht vragen hebt of advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste plafondlamp, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail en wij zullen u helpen bij het kiezen van het perfecte product!

0