Houten plafondlamp  

(Er zijn 33 producten.)

Filtres

Prijs

15 € - 285 €

Middellijn

7 - 56

Kracht

5 w - 120 w

Citaat

Nos Produits
Filter
Weergegeven: 1 - 33 van 33 items
Weergegeven: 1 - 33 van 33 items

Houten plafondlamp: om een warme en rustieke sfeer te creëren

De houten plafondlamp is de perfecte lamp als u een warme en rustieke toets wilt geven aan uw interieurdecoratie. Let wel, de houten armatuur heeft niet nagelaten de trends te volgen die zich aftekenen in hedendaagse modellen, met industriële, geometrische ontwerpen, zuivere en mooie lijnen tegelijk. Maak plaats voor dit materiaal dat de natuur in uw huis brengt, in elke kamer van uw huis!

Wat zijn de verschillende stijlen van houten plafondlampen?

Houten plafondlampHet ontbreekt de fabrikanten van verlichting niet aan fantasie, zoals u in onze onlineshop kunt zien. Twee concrete voorbeelden om u een goed idee te geven:

- De houten plafondlamp in Scandinavische stijl is sober en zeer modern tegelijk. Met zijn natuurlijke en elegante geest past hij perfect in een goed doordachte binnenhuisinrichting.

- Wat de industriële plafondlamp in hout betreft, deze zal een eigentijdse, dynamische en rijke sfeer scheppen, zonder in het "ouderwetse" effect te vervallen.

Waar moet een houten armatuur worden geïnstalleerd?

Ook vandaag nog wordt hout beschouwd als een edel en trendy materiaal. Gezien zijn natuurlijke oorsprong brengt het een authenticiteit die kan ontbreken in de moderne inrichting van een appartement of huis.

Terwijl hout vroeger een praktische plaats innam in de woning, is het vandaag, dankzij de vele technieken die door de fabrikanten zijn ontwikkeld, een volwaardig decoratief element geworden. Laten we de plafondlamp van drijfhout als voorbeeld nemen: met zijn rustieke uiterlijk, bevestigd aan het plafond, zal hij de algemene sfeer onderbreken om letterlijk een zeebriesje te brengen en het oog en de verbeelding te laten reizen! Hetzelfde geldt voor de plafondlamp van rotan of bamboe, die een totale verandering van omgeving belooft zonder dat u uw huis hoeft te verlaten...

Stel u nu de houten plafondlamp in het algemeen voor en visualiseer de vredige en gezellige sfeer die zij kan scheppen door eenvoudigweg te worden bevestigd, bijvoorbeeld in het midden van uw slaapkamer, woonkamer of eetkamer. Of u nu kiest voor bamboe, ruw of geolied hout, of een voorkeur hebt voor een industriële houten plafondlamp, deze armatuur verdient uw volle aandacht!

Is het mogelijk om een houten badkamer plafondlamp te installeren?

Ja, er zijn compatibele modellen voor de badkamer, aangezien zij voldoen aan specifieke veiligheidsnormen voor natte ruimten.

Voor vochtige ruimten, zoals badkamers, vereisen de veiligheidsnormen het gebruik van armaturen met een minimale beschermingsklasse van IP44, beschermd tegen vaste voorwerpen groter dan 1 mm en spatwaterdicht.

Hoe hoger de beschermingsgraad, hoe beter de armatuur is afgedicht tegen externe elementen die de veiligheid van de gebruikers van de lokalen in gevaar kunnen brengen!

Meer informatie vindt u in ons artikel "IP-bescherming in detail".

Elektrische veiligheidszones in de badkamer

Waar vind ik een zwarte en houten LED plafondlamp online?

Bij Côté Lumière natuurlijk! Vind de zwarte en houten plafondlamp in LED uitvoering. Deze technologie dankt haar populariteit aan haar vele voordelen:

- Het zal u veel geld besparen op uw elektriciteitsrekeningen;

- Het verbruik is zeer laag (tot 60 à 90% in vergelijking met conventionele verlichting);

- Hij heeft een lange levensduur (meer dan 15.000 uur!);

- Hij is zeer goed bestand tegen aan/uit-cycli;

- Het is recyclebaar;

- Het bevat geen kwik, dus is het perfect voor het behoud van het milieu;

- Er is geen opwarmtijd om de maximale helderheid te verkrijgen;

- Hij is verkrijgbaar met variabele helderheid (ook dimbaar genoemd, waarvoor een dimmer moet worden geïnstalleerd).

Wat is het verschil tussen plafondlamp van hout en plafondlamp met houtlook?

Plafondlamp van hout en metaalNemen we het voorbeeld van de hout-metalen plafondlamp: deze zal hoofdzakelijk zijn samengesteld uit natuurlijk hout en metaal. Wat de plafondlamp met hout-look betreft, dit zal ongetwijfeld een plafondlamp zijn waarvan het oppervlak bedekt is met een houtachtige laag.

Uw houten plafondlamp is slechts een paar muisklikken verwijderd dankzij ons advies!

Vergeet niet het filter aan de linkerkant van de pagina te gebruiken voor preciezere zoekopdrachten, b.v. op basistype, diameter, stijl, enz.

Als u niet zeker bent over het model van de houtlamp, de vorm, het model, de fabrikant, tussen plafondlamp hout metaal en plafondlamp hout LED, zal het team van Côté Lumière u voor, tijdens en na uw aankoop helpen. Gebruik het online formulier of bel ons gewoon even!

0