Plafondlamp zwart  

(Er zijn 206 producten.)

Filtres

Prijs

0 € - 2610 €

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 206 items
Weergegeven: 1 - 60 van 206 items

Zwarte Plafondlamp: Interieur Design Ideeën

Een zwarte plafondlamp online kopen kan een bron van ongerustheid zijn, en dat is volkomen normaal! Inderdaad, hoe kan dit licht, zo mooi als het is, in uw interieurontwerp passen? Hoe kan men het zodanig bevestigen dat het de harmonie tussen de meubelen, de kleur van de muren, de vloer en de her en der verspreide voorwerpen niet verbreekt? Is er een model met LED lampen? Onze tips om deze zachte black light in uw huis op te nemen.

Hoe integreer je een zwarte plafondlamp in je interieur?

Plafondlamp kleur zwart

Zwart wordt maar al te vaak geassocieerd met negatieve gevoelens en gebeurtenissen, zodat de keuze van een zwarte plafondlamp heel wat verbazing en vragen kan oproepen. Door verder te gaan dan de gebruikelijke clichés, beseffen we dat deze kleur ook synoniem is met elegantie. Het is in staat een chique en moderne sfeer te creëren, zelfs sereen, als u een Japanse binnenhuisarchitectuur hebt gekozen.

Stelt u zich het effect eens voor dat een mooie industriële zwarte plafondlamp of een plafondlamp in zwart en hout zou kunnen hebben in uw woonkamer of zelfs in uw slaapkamer met zijn moderne, opgeruimde decor. Deze kleine donkere toets zorgt voor een elegant en beheerst evenwicht waar u misschien niet aan had gedacht.

Mat, gelakt, glanzend, als u bijvoorbeeld kiest voor een zwarte metalen plafondlamp, zal uw licht op natuurlijke wijze passen bij warme tinten, bohemien chic, geometrische decoraties.

Voor de keuken zal deze zelfde armatuur dienen als een grafisch stuk met een vintage geest.

Als u besloten hebt om de verlichting in uw kamer te vernieuwen, zal dit uw sobere en gezellige inrichting op elegante wijze onderbreken.

Een black light voor welke stijl van decoratie?

Als uw interieur inrichting grotendeels is geïnspireerd door etnische chique stijl

Als uw interieurinrichting grotendeels geïnspireerd is door de etnisch-chique stijl, zal de zwarte en houten plafondlamp een zachte en warme bohemien toets toevoegen. De geleverde verlichting zal dan zacht, gedempt en gezellig zijn, wat de geest die door al uw meubels en accessoires wordt meegebracht, niet zal verstoren.

Met de zwarte plafondlamp kunt u de aandacht vestigen op uw tapijten, bont, geometrische prints, veters zonder een lastpost te zijn.

Als uw interieur is geïnspireerd door de Scandinavische stijl

Als uw interieur is geïnspireerd door de Scandinavische stijl, zal dit type lamp karakter toevoegen zonder zich op te dringen. Puur, met soms strakke lijnen of gemengd met hout, verzacht het de soms harde randen van deze stijl.

Als uw interieur geïnspireerd is door industriële stijl

Het is ongetwijfeld in deze stijl van binnenhuisinrichting dat deze moderne plafondlamp de grootste rol van zijn bestaan zal kunnen spelen! Eigentijds als u wilt, zal het continuïteit brengen in de verschillende texturen van de kamer, evenals in het meubilair. Gebruik onze filter om de perfecte industriële zwarte plafondlamp te vinden!

Hoe repareer je een zwarte plafondlamp?

Het antwoord is eenvoudig: net als elke andere plafondlamp! Hij kan aan het plafond worden bevestigd, rechtstreeks tegen de muur of aan een haak worden opgehangen.

Het nodige gereedschap:

- Drie voet,

- Een oefening,

- Een schroevendraaier,

- Striptang,

- Een boutensnijder,

- Schommelende enkels

De te volgen stappen:

1.       Zet de stroom uit in de kamer waar u gaat werken.

2.       Maak met de boormachine één of meer gaten (afhankelijk van het model plafondlamp), zonder te ver te gaan met de boor.

3.       Maak het stof schoon en rij er per gat een tuimelpen in. Vraag een verkoper om advies over het kiezen van de juiste knevel voor het gewicht van uw armatuur en plafondmateriaal.

4.       Als u een model hebt gekozen om op te hangen, schroeft u de metalen haak of het metalen tapeind vast die bij uw zwarte plafondlamp zijn geleverd.

5.       5. Open het deksel van de kabeldoorvoer en boor met de boormachine het tweede gat waarin u de staaf van de aansluitdoos zult steken.

6.       Trek aan de kabel en knip hem op de juiste lengte, afhankelijk van het model lichtbron, en stop de mantel in de behuizing.

7.       Strip 5 tot 10 millimeter van de geleiderdraden en duw ze in de connectoren.

8.       De kleurcode is als volgt en standaard: blauw om de nulleider aan te geven en rood om de fase aan te geven. De gele draad (de massa-aansluiting) mag nergens mee verbonden zijn!

9.       Doe het deksel terug op de doos.

10.   Schakel de stroom weer in en test de installatie.

Dit soort werk vereist een praktische kennis van doe-het-zelven en elektriciteit. Vertrouw de installatie van uw plafondlamp bij gebrek daaraan toe aan een erkende vakman.

Neem contact met ons op!

Plafondlamp zwart

Vragen over een zwarte metalen plafondlamp waar je zin in hebt? Bent u op zoek naar een zwarte LED plafondlamp, een zwarte design plafondlamp of een hanglamp? Het team van Côté Lumière zal u begeleiden tijdens uw aankoop. Neem contact met ons op per telefoon of e-mail en wij zullen al uw vragen beantwoorden.

0