Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

15 € - 180 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

Aantal lampen

Middellijn

5 - 48

Afficher/masquer plus d'options

voltage

Inclusief lamp(en)

Uitgesneden diameter

7 - 8

Inbouwdiepte

11 - 11

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Lucide

Lucide: een breed scala aan binnen- en buitenarmaturen

Aangezien de behoeften snel kunnen veranderen en diversifiëren in de markt, is het belangrijk dat een retailer een breed scala aan producten kan aanbieden. Lucide heeft zich sinds zijn oprichting in 1997 aan dit principe gehouden. Naast hun grote passie voor hun activiteit hebben de professionals van het Belgische merk een zekere ervaring opgedaan in de kunst om in te spelen op de verwachtingen van de consument. Elk jaar lanceert het bedrijf meer dan 500 nieuwe modellen van verlichtingsarmaturen, rekening houdend met nieuwe trends en de behoeften van het publiek. De verlichtingsapparatuur en -systemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Daarnaast hebben ontwerpers ook de nieuwste technologieën overgenomen om steeds meer innovatieve oplossingen voor te stellen.

Een gediversifieerde collectie van interieurlampen bestaande uit stukken in verschillende stijlen


Verlichting is altijd al een belangrijk aspect geweest van het decoreren. Daarom hebben liefhebbers bij Lucide gekozen voor een complete collectie decoratieve en zeker functionele binnenverlichting. Bovenal wil het Belgische merk een breed scala aan lampen aanbieden die aangepast zijn aan de nieuwste trends in het interieur. Tot de meest gewilde creaties behoren bijvoorbeeld de tafellampen uit de Aldgate-collectie. De modellen vallen op door hun originele ontwerp en mooie afwerking. De stukken zijn geschikt voor alle stijlen en vinden gemakkelijk hun plaats op een ladekast, een kast of een TV-meubel. Wat de verlichting zelf betreft, hebben de ontwerpers gekozen voor een homogeen licht dat de sfeer in het interieur warmer en gezelliger maakt.

Natuurlijk biedt het merk ook verlichtingsarmaturen met speciale stijlen aan. Naast het praktische aspect zullen de lampen worden gebruikt om het goedgekeurde ontwerp te benadrukken. Industriële, retro, vintage, Scandinavische, moderne of andere thema's zijn in aanmerking genomen voor het plezier van de consument. De klassieke en design vloerlampen van de Aldgate-lijn zullen bijvoorbeeld diegenen tevreden stellen die de decoratie van hun kamer willen zuiveren dankzij de sfeerverlichting van een leeslamp. Tot slot omvat de Lucide collectie van binnenverlichtingssystemen ook armaturen met originele vormen en glinsterende kleuren voor kinderkamers.

Robuuste en moderne buitenarmaturen

In de buitenruimte moet de verlichting vooral functioneel zijn en aangepast aan de verschillende klimatologische omstandigheden. Bij Lucide zijn de steunen gemaakt van speciale materialen om hun stevigheid te waarborgen. De wandlampen en buitenspots van het Belgische merk staan bekend om hun stevige structuur. Daarnaast hebben professionals ook een punt gemaakt van het aanbieden van armaturen met hoge lichtprestaties.

Deze voordelige aspecten zijn goed te zien in de lampen in de Mirane collectie. De armaturen zijn ontworpen voor gebruik in natte ruimtes (beschermingsklasse IP 44). De verlichting is optimaal omdat de armaturen gebruik maken van een spaarlamp die een helder en functioneel licht geeft. Voor wie op zoek is naar meer innovatieve systemen zijn er ook moderne modellen beschikbaar, zoals klassieke wandlampen met detectoren.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 18 van 18 items
Weergegeven: 1 - 18 van 18 items
0