Lijst van producten per fabrikant Lucide

Lucide: een breed scala van interieur en exterieur armaturen

Aangezien de behoeften kunnen snel evolueren en diversificatie van de markt, is het belangrijk dat een merk kan een breed aanbod van producten. Dit beginsel, Lucide te respecteren sinds haar oprichting in 1997 heeft gehouden. Naast hun passie voor hun activiteit, hebben de Belgische merk professionals ervaring opgedaan in de kunst van het voldoen aan de verwachtingen van de consument. Elk jaar, lanceerde het bedrijf meer dan 500 nieuwe verlichting modellen rekening houdend account nieuwe trends en de behoeften van het publiek. De apparatuur en verlichtingssystemen bestaan in verschillende kleuren en stijlen. De makers hebben bovendien ook in geslaagd aan te nemen van de nieuwste technologie om steeds innovatieve oplossingen.

Een collectie van Interieurlampen gemaakt van stukken van verschillende stijlen

Verlichting is een belangrijk onderdeel van de inrichting. Het is daarom dat in Lucide, liefhebbers hebben gekozen om te maken een volledige verzameling van decoratieve en zeker functionele interieur verlichting. Het Belgische merk is vooral te danken aan een breed aanbod van lampen aangepast aan de recente trends in interieur stijl. Onder de meest populaire creaties hebt u bijvoorbeeld De schemerlampen van Aldgate collectie. De modellen onderscheiden zich door hun originele ontwerp en hun prachtige afwerking. Onderdelen die geschikt zijn voor alle stijlen en zal vinden gemakkelijk hun plaats op een dressoir, een TV-meubel of een TVs met drie schappen. Met betrekking tot de juiste verlichting, makers hebben gekozen voor een homogene licht dat zal ietsje warmer en vriendelijker aan de sfeer van het interieur.

Natuurlijk biedt ook armaturen voor specifieke stijlen. Naast hun praktische kant, worden de lichten gebruikt voor het markeren van het goedgekeurde ontwerp. Industrieel, retro, vintage, Scandinavische, moderne of anderszins, alle thema's zijn in aanmerking genomen ten behoeve van de consumenten. Classic en ontwerp van de lichten van de lijn Aldgate bijvoorbeeld, voldoen aan degenen die willen opruimen van hun kamer met een lichte sfeerverlichting van de lezen. Tot slot de collectie van Lucide binnenverlichting systemen ook wedstrijden op de oorspronkelijke shapes en kleurrijke voor kinderkamers.

Een robuust en modern buiten verlichting

Buiten ruimten moet verlichting vooral functioneel en aangepast aan de verschillende klimatologische omstandigheden. Bij Lucide, haken zijn ontworpen uit speciale materialen om de duurzaamheid. Wandverlichting en spots van het merk buiten Belgische staan bekend om de sterkte van hun structuur. Professionals hebben daarnaast ook gehouden te bieden sterke prestaties van verlichtingsarmaturen.

We kunnen gemakkelijk zien deze voordelige aspecten door de lampen van de collectie Mirane. Frames zijn ontworpen voor natte ruimtes (beschermingsklasse geclassificeerde IP-44). Verlichting, hem, is optimaal omdat de apparatuur met behulp van een lage-energie-lamp die een duidelijk en functioneel licht geeft. Voor diegenen die meer innovatieve systemen, zijn moderne modellen als detector met klassieke Wandverlichting ook beschikbaar.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 57 van 57 items
Weergegeven: 1 - 57 van 57 items
0