Al uw buitenmuurlampen  

Prijs

8 € - 767 €

Bewegingsdetector

Middellijn

4 - 35

Geavanceerd zoeken

Uitgesneden diameter

Dimbaar als lamp OK

Schakelaar

Valider les filtres
Er zijn 559 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 559 items
Weergegeven: 1 - 60 van 559 items

Wandlampen buiten

Ter verbetering van uw buitenverlichting Lichte kant maakt u een ruime keuze aan decoratieve schansen en muur licht profiteren.
De buitenste muur moet voldoen aan verschillende eisen. Dit licht moet zowel esthetische te presenteren waardoor uw huis en de praktijk om een voldoende hoeveelheid om uw huis veilig te stellen.
Je buiten licht op de voorgrond wordt geplaatst of muur lamp op een terras, dit soort lamp is blootgesteld op alle tijden en bij alle temperaturen, dus is het belangrijk om te voorzien in een wand-lamp die bestand is tegen de weersomstandigheden verschillende en hebben een bescherming klasse voldoende (IP).
De geografie zal worden geplaatst of plaatst de lamp is ook belangrijk, je leven door de zee?
Aandacht op dit vraagstuk waaruit uw muur zal brengen.

Welke lamp voorspellen dat uw muur van buiten?

Je misschien hebt gemerkt, vandaag, allermeest naar de buiten lichten zijn voorzien van een lamp of LED module. Het doel is om energieverbruik te verminderen.
Het omgekeerde van de belichting voor het interieur van het huis, lampen die u op de buitenkant plaatst zal langer verlichten. In het algemeen aan het begin van de nacht en soms tot het ochtendgloren.
Daarom is het belangrijk dat deze lampen veel minder energie verbruiken.
De LED-lamp, in verband met de voorheen gebruikte, halogeen lampen kunt u verbruiken tot wel 90% minder dan elektriciteit.
De macht die de LED-lamp of de geïntegreerde LED module krijgt is meer een probleem. De technologie heeft zich ontwikkeld en dit soort lamp heeft nu bereikt hetzelfde licht dan onze oude lampen halogeen of Spaarlamp (economische bol), meer gelijkwaardigheid, het leven is aanzienlijk langer. Sommige LED-lamp verlicht tot 30.000 uur voordat het zien van hun lichtopbrengst daling van 30%. Tot slot, als u een probleem met uw led lichtbron, geen probleem, de meeste fabrikanten bieden verwisselbare ingebouwde modules, hetgeen dat ondervindt betekent als u de werking van de LED stopt, het is vervangbaar.

Wandmodellen ontwerp of industriële wand?

Ongeacht de stijl u zoekt, klassieke of ontwerpen van de gewenste lamp, zijde licht wij hebben zoveel keuze mogelijk.
Honderden modellen van outdoor lights zijn beschikbaar. Op zoek naar appliques aan het licht van de entree van een huis, of een terras, zijn wij kundig voor offerte buitenverlichting voor uw behoeften.
Om uw keuze te vergemakkelijken, is het beter om het verfijnen van uw selectie volgens de specificiteit die u zoekt met behulp van de facetten filter aan de linkerkant van de pagina.
Ons gamma van muur bladeren en u wordt verwend voor de keuze van de vormen, materialen en kleuren; het formulier of het aantal lampen die u wilt.
Je behoeften hebben onze hulp aan onze catalogus bladeren? Wij staan tot uw dienst voor uw vragen, aarzel niet om ons te contacteren!

Welke sfeer wilt u?

Afhankelijk van waar u van plan bent om te plaatsen uw geldt, de keuze van de bundel en de temperatuur van de lamp kleur kan veranderen.
Op een terras zal stijgende appliques die nogal warme temperatuur buiten verlichting genereren brengen, een gezellige en vriendelijke.
Vooraan, de outdoor verlichting bieden een topdown licht en/of dubbele richting met verstelbare lichtbundel een stempel zal brengen en zal worden gewezen op de stijl van uw huis.
Op het niveau van vorm, alles is mogelijk, u kunt ontdekken vierkante, ronde, buisvormige, cilindrische modellen, een bal, zwanenhals... En, voor de zaak, kunt u kiezen tussen verschillende metalen: aluminium, roestvrij staal, staal verzinkte plastic of glas.
Voel je vrij om het aanpassen van de kleur van uw muur schansen op de externe gevel of de kleur van het chassis van uw huis voor een vleugje decoratie. Voor een moderne en elegante weergave, kunt u opteren voor de Matt antraciet grijs of chroom look.
Aan de andere kant, als voor u buitenverlichting vooral een praktisch doel heeft, zal je niet worden overtroffen. U kunt modellen van lampen ontdekken met motiesensor voor detectie van indringers in uw woning. Ook zijn er ook modellen die zijn uitgevoerd op zonne-energie voor een beter beheer van uw energieverbruik te verminderen.

 U kunt op zijde licht, een buiten muur lamp bestellen tegen een meer dan redelijke prijs. Elke dag, we kijken naar de prijs van onze concurrenten en we bieden onze lampen tegen de beste prijs van de markt.

Investeren in ontwerp of macht?

Dit probleem blijft in het midden van de definitieve beslissingen bij de aankoop van buiten armaturen. Gelukkig, we dachten dat voor u. Wij bieden een externe appliques die zijn ontworpen om het rekening houden met het verslag-stijl en macht. Het zal mogelijk zijn om uw geluk vinden in een brede selectie uit ons assortiment buitenverlichting.
Als uw keuze een minimalistische muur LED is, gaat bevoegdheden meer dan geschiedenis, omdat het mogelijk is te koppelen van de stijl en licht renderen. In termen van ontwerp is een bereik beschikbaar volgens uw smaak.
Vandaag, is het mogelijk te combineren op oudere stijl huizen ontwerpen lampen en conventionele lampen. Het zal wel belangrijk om te volgen een richtsnoer op het niveau van de kleuren en materialen van lampen te houden van consistentie op uw huis.
Voor de decoratieve wandlampen in hoogte, liever grote en klassieke of moderne stijl appliques, maar slanke, deze lichten zal versterken het karakter van uw huis. Als u wilt toevoegen een decoratieve en moderne touch met andere heldere punten op je front, is het mogelijk om te plaatsen in de serie en op een lagere hoogte tussen 30 tot 50 cm, kleine minimalistische LED lichten meer spaarstand. Dit heldere spel zal toestaan om een eigentijdse touch terwijl het karakter van uw huis.

Wat is de juiste hoogte voor de buiten schansen?

De positie van de Muur licht LED account om voldoende verlichting in het gerichte gebied. Maar afgezien van de kwantitatieve vraag de kwaliteit van de verlichting is een andere parameter om te zien. Omdat de functie van de muur is zowel te verlichten en tegelijkertijd krijgen een vriendelijke sfeer.
Op een steegje, een terras of een loggia, verschilt de hoogte waar de lamp wordt geplaatst. Kies de richting en de hoek van het licht afhankelijk van het gebied worden verlicht, en het bedrag van de verlichting nodig naar de locatie waar de lamp wordt geplaatst.
Een standaard suggereert een hoogte van 1,80 m vanaf de grond, maar heb je de vrijheid om uw muur volgens de noodzaak in de helderheid en de passende decoratie. Wees niet bang om de normen overschrijden. Verlichten uw buiten misschien een enerzijds voorzijde van uw woning door games van licht en de andere een kluis moet aan het licht gebracht. In beide gevallen zullen de keuze van de muur, het type van de straal en hoogte om de positie van de lamp afwijken.
De keuze van een meer diffuse verlichting is perfect om te maken een comfortabele hoeveelheid licht naar de plaatsen van passages of voor de verlichting van een terras.
Er zijn echter ontwerpen lampen die uitgezonden meer gecontroleerde en compacter bundels voor degenen die willen brengen hun gevel een theatrale spel.
Aldus, de vorm en de aard van de muur, toegevoegd aan de specificatie van de lamp aanzienlijk betrekking hebben op de hoogte en de locatie van de armatuur.
Vergeet niet dat de verlichting kunnen ook worden toevoegingen van verlichting of decoratieve lichtpunten, bijvoorbeeld muur appliques projecteren dun licht balken uit de bottom-up (waar omhoog & naar beneden). Het is belangrijk om te identificeren uw behoeften afzonderlijk of gelijktijdig om te kiezen van de locatie en de hoogte van deze schansen met subtiliteit.

Hoe te voorkomen dat roest?

In gebieden waar vocht en ambient zoutgehalte overvloedig zijn, zoals in de regio's aan het strand, metaal roest en snel verslechteren. Zou verplicht lampen die zijn samengesteld uit voldoende materiaal om een lange levensduur.
Wat moet je zijn materialen die resistent zijn tegen ambient zoutgehalte, of de marine spray waarvan zoutgehalte is hoog. Wij bieden RVS armaturen en ontworpen om te weerstaan corrosie. De appliques gemaakt van ijzer of van staal, moeten worden vermeden.
Wanneer u kiest voor uw Muur ledverlichting, eenvoudige metalen materialen te vermijden, presenteren ze een vrij beperkte weerstand tegen dit soort agressie.
Wij nodigen u daarom rekening houden met twee parameters om te kiezen uw armaturen gelegen strand, denken over materialen en stijl van de lampen. Kies van materialen voor kracht en weerstand, en kies het ontwerp voor goed decoreren en met visueel effect met het landschap in de buurt van de zee spelen.
Om dit te doen, keuzes variëren van RVS 316, die tussen de 2 tot 3 procent van de mobylene, de eenvoudige koper of messing dat combineert van koper en zink voor een betere weerstand en kunststof. Om te weerstaan van de zee, om regen, om de spray, de omvangrijke van de soort, hebben deze materialen een langere levensverwachting.
Voor meer informatie:
Wat onderscheidt RVS 316 andere metalen is haar weerstand tegen corrosie, het materiaal waterdicht is.
Op de andere kant, de plastic of polycarbonaat, naast haar levensverwachting, resistent aan veranderende temperaturen.
Messing is ook sterk met zink supplementen.

  

Hoe licht je buitenkant met meer zekerheid?

Als u wordt gevraagd de vraag, is dat waarschijnlijk het deel dat u wilt verlichten een plaats van frequente passage rond uw huis is. De nodige apparatuur hiervoor is de buiten schansen met detectoren. Zijde licht biedt een Outdoor LED-verlichting met sensor beweging of motion detectors onafhankelijke rijden eenvoudig schansen.
Als u deze oplossing voor uw gevels, uw voortenten of op de trap of in de binnenplaats van gebouwen kiest, zullen wij aan uw eisen voldoen.
Met betrekking tot met name de Outdoor LED-verlichtingDit zijn erg voordelig. Inderdaad, dit zijn ongetwijfeld economische. Ten eerste, het licht van deze faciliteiten uitgelijnd wanneer nodig, dat is een goede tijd als wanneer iemand loopt of een andere beweging wordt gedetecteerd. En dit, op een automatische manier. Dan, als ze zijn uitgerust met LED-lampenhun leven is belangrijk genoeg en geen onderhoud nodig is. Hij moet weten dat er enkele LED lampen die werken met zonne-energie, dat gunstig, is want verlichting zeer weinig verbruikt.
Merk op dat de motion detector lights verbeteren de toegangsbeveiligingzowel voor de bezoekers, te ontmoedigen opdringerig benaderingen. De prijs varieert afhankelijk van de kenmerken, de lichtgevende macht, de mogelijkheden van oriëntatie van het systeem.
Op het niveau van de veiligheid en het gebruik ervan is een grote verbetering zichtbaar wat betreft toegangsbeveiliging. Deze faciliteiten hebben of voor buitenlandse voorbijgangers of bezoekers en inbraak, de verwachte prestaties. Er zijn vele keuzes volgens de specificaties, de lichtgevende macht, de mogelijkheden van oriëntatie van het systeem en volgens uw budget.

Wat moet ik weten voordat ik deze heb geïnstalleerd?

De belangrijkste eigenschap is licht daar waar het nodig is. In het algemeen, kunnen de externe LED-verlichting met sensoren worden gericht aan beide. De verlichting is zo nauwkeurig en met de goede inclinatie, gebieden van passages zal worden verlicht als u wilt. Thuisploeg licht, verschillende systemen van de verlichting met de keuze van de lichtintensiteit en de tijd van ontstekingen na passage met een precieze tijd in seconden of minuten, is beschikbaar.

 
Wat van de bewegingsmelder?

Outdoor ledverlichting met detector zijn erg belangrijk op de armatuur en de veiligheid. Inderdaad, met uitzondering van de verlichting, de aanwezigheid detector reageert op elke beweging gedetecteerd, zij het een dier of mens. Het gehele verdragsgebied van de detector wordt dan verlicht. De detector is verstelbaar en licht de lamp zodra er beweging wordt gedetecteerd. Het is over de schakelopties! Afhankelijk van de instellingen die u hebt gekozen, zijn de duur van de verlichting en uitstel geautomatiseerd als de stop van de verlichting.

Om het de som alle, elk type van de muur, elk type van lamp, elke hoogte, elk positionering u wilt eigen specificatie, de voordelen en de nadelen. De combinaties die u afhankelijk van uw smaak, de locatie waar u woont, de stijl van huis hebt, je eigen energiebronnen. Het belangrijkste is nog om te richten op uw behoeften tegen uw mogelijkheden en een coherent geheel gaande is een stijl, decorontwerp. En normen die worden uitgezonden zijn gemaakt om te worden gewijzigd, opnieuw gemaakt en overweldigd door uw verbeelding.

 

Bekijk onze andere outdoor verlichting
Ingebouwde spotlight
Buiten schorsing
Plafondlamp buiten
Terminal lichte tuin
Solar lamp
Outdoor projector
Outdoor LED-lamp
Meubilair en licht-object
Tafellamp buiten
Tuin lamp
Outdoor accessoires

0