Wandlamp industrieel  

(Er zijn 95 producten.)

Filtres

Prijs

15 € - 525 €

Breedte

8 cm - 70 cm

Hoogte

8 cm - 86 cm

Dikte - Diepte

8 cm - 42 cm

Kracht

5 w - 180 w

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 95 items
Weergegeven: 1 - 60 van 95 items

Uw goedkope industriële wandlamp online bij Côté Lumière!

De industriële wandlamp is zonder twijfel een armatuur die geen marmer achterlaat. Met zijn tegelijk chique en sobere esthetiek zou het een "metropolitaanse" toets geven, een verheven cachet, d.w.z. geraffineerd maar pretentieloos. Dankzij een slimme mix van ruwe en verfijnde stukken en strakke, ruw ogende lijnen, levert het een tijdloze en toch moderne stijl op.

Zoom in op deze armatuur die werd ontworpen om de aandacht te trekken, codes te doorbreken en hulde te brengen aan een tijd toen rauw, metaal en donkere tinten de norm waren.

Hoe herken je een armatuur in industriële stijl?

Industriële wandlamp

Deze industriële wandlamp is een perfecte vertegenwoordiger van deze stijl en past in elke kamer van uw huis. Met zijn strakke lijnen en authentieke look zet hij de toon zonder te overheersen. Zwaar en robuust tegelijk, belichaamt hij het idee van de originele wandlamp.

Merk ook op dat u dit type armatuur in buitenruimten kunt installeren, rekening houdend met de verplichte veiligheidsnormen.

Brandt de industriële lamp goed?

Ja, de industriële wandlamp kan optimale verlichting bieden en de sfeer van uw interieur verrijken met een moderne charme, versterkt door ruwe details. Deze trend, die vooral populair is in de restaurantsector, leent zich voor alle stijlen van binnenhuisinrichting. Of u nu kiest voor een moderne, design, klassieke, vintage, retro of rustieke sfeer, de industriële wandarmatuur creëert een warme en gastvrije sfeer.

In welke kamer moet de industriële wandlamp worden gebruikt?

Als u nog twijfelt om deze prachtige originele industriële wandlamp te kopen die u op onze online winkel zag, maak u dan geen zorgen, hij is veelzijdig! Enkele voorbeelden die u zullen helpen om het juiste licht voor uw interieur te kiezen:

Optimaliseer het gebruik van uw oorspronkelijke armatuur door bijvoorbeeld een wandlamp te bevestigen aan weerszijden van de voordeur om een dramatische toets te geven aan deze snel veranderende omgeving.

Als u kiest voor een wandlamp voor de industriële badkamer, zal deze bij voorkeur grenzen aan de spiegel om de ruimte te verlichten en tegelijkertijd de elegantie van de kamer te versterken. Ruimtebesparend, zuinig als u ervoor kiest om het uit te rusten met een decoratieve LED-lamp, zal deze stijl van verlichting een touch toevoegen waar u misschien niet aan had gedacht om leven te brengen in deze kamer van het huis!

Als u een groot kunstwerk of een mooie schouw hebt, zal ook hier de industriële wandlamp graag het te accentueren element aan beide kanten accentueren.

De keuken verdient ook zijn industriële wandlamp! Kies bijvoorbeeld voor een zwarte industriële wandlamp als contrast met uw witte meubilair of een spot in industriële stijl voor een meer geconcentreerde verlichting.

Ons professioneel advies

Raadpleeg de onderstaande tabel om meer te weten te komen over de veiligheidsnormen die vereist zijn voor het gebruik van elektrische apparaten in natte ruimten. U moet ook weten dat de minimale beschermingsgraad voor vochtige ruimtes IP44 is.

Zijn er industriële wandlampen voor buiten?

Ja, u kunt een industriële buitenwandlamp kopen! Vergeet niet te controleren of uw verlichtingsarmatuur voldoet aan de veiligheidsnormen, met inbegrip van de beschermingsindex (IP) die op dit soort elektrische producten van toepassing is.

Een korte herinnering over deze norm en het begrip ervan:

Het eerste cijfer geeft het niveau van afdichting tegen vaste lichamen aan.

IP0X

Nul bescherming

IP1X

Beschermt tegen vaste lichamen groter dan 50 mm

IP2X

Beschermt tegen vaste lichamen groter dan 12,5 mm

IP3X

Beschermt vaste lichamen groter dan 2,5 mm

IP4X

Beschermt vaste lichamen groter dan 1 mm

IP5X

Beschermt tegen stofafzetting

IP6X

Stofdicht

 

Het tweede getal geeft de mate van dichtheid tegen vloeibare lichamen aan.

IPX0

Nul bescherming

IPX1

Beschermd tegen vallende waterdruppels

IPX2

Beschermd tegen vallend water voor een maximale helling van 15°.

IPX3

Beschermd tegen vallend water bij regen (maximale helling van 60°)

IPX4

Beschermd tegen opspattend water

IPX5

Beschermd tegen waterstralen

IPX6

Beschermd tegen zeewater

IPX7

Beschermd tegen tijdelijke onderdompeling (tot een diepte van 1 meter gedurende 30 minuten)

IPX8

Beschermd tegen langdurige onderdompeling

IPX9

Beschermd tegen hogedrukreiniging en stoomreiniging

 

Welk materiaal te kiezen voor een industriële wandlamp?

Volgens uw wensen, uw smaak, kunt u kiezen uit de vele voorkeursmaterialen die de industriële stijl in het algemeen kenmerken. Wat armaturen betreft, kunt u gemakkelijk kiezen voor :

- Een industriële houten wandlamp,

- Messing,

- Koper,

- Staal,

- Aluminium,

- Plastic;

- In metaal

Koop uw industriële wandlamp met een gerust hart online!

Vragen over onze selectie industriële wandarmaturen? Hoe kiest u een wandlamp in industriële stijl die bij uw badkamer past voor vintage verlichting? Ons team beantwoordt al uw vragen per telefoon en e-mail!

0