Moderne wandlamp  

(Er zijn 474 producten.)

Filtres

Prijs

15 € - 1710 €

Breedte

3 cm - 200 cm

Hoogte

0 cm - 106 cm

Dikte - Diepte

0 cm - 100 cm

Kracht

1 w - 230 w

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 474 items
Weergegeven: 1 - 60 van 474 items

Hoe herken je een moderne lamp?

Moderne wandlampU zou graag een of meer moderne verlichtingsarmaturen kopen om de binnenhuisinrichting van uw huis wat extra's te geven. Tegelijkertijd moet u, voordat u zich in onze online winkel begeeft, het verschil kennen tussen deze stijl en de zogenaamde design- of zelfs industriële stijl. Côté Lumière legt uit hoe je een moderne lamp herkent en vertelt je over de criteria die het mogelijk maken om ze zo in te delen.

Wat zijn de kenmerken van een moderne wandarmatuur?

Het antwoord is eenvoudig: het draait allemaal om verlichtingstechnologie, leds, die in twee hoofdcategorieën kunnen worden onderverdeeld als het gaat om eigentijdse wandlampen.

De moderne wandlamp met geïntegreerde LED: deze LED-lamp is niet vervangbaar, maar dankzij de zeer lange levensduur is een comfortabel gebruik na verloop van tijd mogelijk.

De opbouwarmatuur met vervangbare LED-lamp: wat als u eindelijk overschakelt op LED? Schroef uw oude gloeilamp los en vervang hem door een LED-lamp, waarbij u erop let dat u de juiste lampvoet kiest.

Wat zijn de voordelen van LED gloeilampen?

Over het algemeen hebben leds een aantal voordelen:

- De lamp heeft een levensduur tot 40.000 uur licht (vergeleken met 1000 uur voor een conventionele gloeilamp en 2000 uur voor een halogeenlamp);

- Hij licht meteen op bij het aansteken;

- Ze verwarmt de kamer niet die ze verlicht;

- Het bespaart tot 90% aan energie en kosten in vergelijking met gloeilampen.

Is het mogelijk om moderne woonkamerverlichting te dimmen?

Ja, of het nu gaat om de verlichting in de woonkamer of in een andere ruimte in huis, in sommige gevallen is het mogelijk de intensiteit van het licht te moduleren.

Om meer te weten te komen over dimbare verlichting, lees ons volledige artikel over dit onderwerp: "Kiezen voor een dimbare verlichtingsarmatuur of niet? ».

In welke kamer moet een moderne wandlamp worden geïnstalleerd?

Kortom, de moderne wandlamp past in elke kamer van het huis. Of het nu in de woonkamer, eetkamer, badkamer, slaapkamer of hal is: maak plaats voor moderne verlichting in uw huis.

Hoe verlicht je een moderne woonkamer armatuur?

De belangrijkste kamer van het huis, de woonkamer, krijgt alle aandacht als het gaat om binnenverlichting. Moderne verlichting kan hier drie functies vervullen:

- In de vorm van een spot geeft uw moderne wandlamp in de woonkamer een gerichte lichtbundel;

- Sommige modellen zijn ontworpen om indirecte helderheid te verschaffen ter ondersteuning van algemene verlichting;

- Ten slotte vindt u ook modellen die een ontspannen sfeer creëren met verlichting die alleen naar beneden of naar boven is gericht.

Is het mogelijk om een moderne design wandlamp in de gang en trap te plaatsen?

De gang en trap zijn meestal smalle ruimtes, maar maak je geen zorgen! U kunt zeker investeren in een moderne LED-wandlamp, een moderne barokke wandlamp of zelfs een goedkope moderne wandlamp, zolang u maar kiest voor een model met een vlak profiel!

Welk type moderne badkamerlamp moet ik kopen?

moderne lamp

Opgelet, als u op zoek bent naar een moderne wandlamp voor uw badkamer: kies in een vochtige ruimte een product dat geschikt is voor vochtige ruimtes. In de beschrijving moet een minimale beschermingsindex (IP) 44 (IP44) worden vermeld. Onze ingebouwde filter helpt u de perfecte armatuur te vinden en het artikel "IP-bescherming in detail" vertelt u er meer over.

Uw moderne verlichtingsarmatuur online met Côté Lumière!

De aankoop van een armatuur mag geen ruimte laten voor improvisatie. Door te vertrouwen op onze duurzame en kwaliteitsproducten, door te kiezen voor technologieën die speciaal zijn ontwikkeld om bij te dragen aan het behoud van het milieu, zult u op alle niveaus winnen! Onze winkel maakt van uw shopping een echte online ervaring:

- Elk product wordt in een overeenkomstige categorie geplaatst voor een gemakkelijke en snelle aankoop;

- Wij hebben een filter ingesteld waarmee u gerichter het product kunt zoeken dat u zoekt;

- Onze blog helpt u om de wereld van verlichting beter te begrijpen door middel van tips, advies en uitgebreide gidsen.

Neem contact met ons op!

Als u vragen heeft over een moderne woonkamer lamp, advies nodig heeft over een moderne slaapkamer wandlamp, een mening wilt geven voor, tijdens of na uw aankoop op onze online winkel, zal het Côté Lumière team u telefonisch of per e-mail antwoorden, dankzij ons contact formulier.

0