In hoogte verstelbare liervering

FARO-66205

MaterialenGlas | Metaal
kleurRoest
stijlIndustrieel
formulierRond
hoogte145 cm
breedte35 cm
lengte35 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
baseE27
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
voltage220 V
klasse1
IP-indexIP20
Lichtstroom640lm
garantie2 jaar
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 164,80 €


-16.61%

137,43 € BTW Inb.


113,58 € belastingen excl.

 

Beschrijving

De opschorting Lier in hoogte verstelbaar-land of mediterraan-is een wandarmatuur die zeker de blik van bewonderers fascineert. Het wordt geïndividualiseerd door zijn grootte, zijn versheid, zijn metaal structuur, zijn bruine afwerking en zijn shell als glas diffuser. Zelfs uitgestorven, het is een decoratief object. Zijn eerder eigenaardige vorm herinnert ons aan de lampen die eens op de boten worden gebruikt.

Met een subtiel ontwerp, deze waarneembaar armatuur uit de collectie Faro onderscheidt zich door zijn esthetische positie en licht prestaties. Het kan worden gemonteerd in ramen omgevingen om een meer te brengen naar de Deco.

Deze armatuur maakt het mogelijk om een uitstekende diffusie van licht te verkrijgen om de blining verschijning van de bol te vermijden. Daarnaast is deze lamp in hoogte verstelbaar, volgens uw behoeften, met behulp van een zeer slimme katrol systeem.

Deze armatuur zijn wij verschuldigd aan de hedendaagse ontwerper

Het maakt deel uit van klasse 1-beschermings index geclassificeerd IP 20.

In een vintage stijl huis, zal deze rustieke vering natuurlijk vinden zijn plaats buitenshuis. De metalen structuur is robuust, terwijl de glazen diffuser optimaliseert rendering. Edele materialen die een bepaalde stijl op het gehele apparaat verlenen. Het ontwerp is niet weggelaten.

De stroomkabel gaat door twee wielen voor de landing op de steun, een authentiek concept dat komt uit de partij. Bovendien, dit geeft karakter aan deze externe industriële schorsing. Afgewerkt in een donkerbruine onderstreept de archaïsche kant. Het is een vrij zware armatuur met een snelheid van 5 kg met een totale hoogte van 1, 45.

Meer info

De opschorting Lier wordt direct geleverd in 220 V. Het heeft geen transformator en vereist geen speciale apparatuur.

Accessoires
U zult ook graag ...
0