In hoogte verstelbare liervering

FARO-66205

MaterialenGlas | Metaal
kleurRoest
StijlIndustrieel
FormulierRond
Lengte35 cm
Hoogte145 cm
Breedte35 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom640lm
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie2 jaar
MarkFaro
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: Op verzoek

Voorgestelde prijs : 169,76 €


-27.99%

121,24 € BTW Inb.


101,03 € belastingen excl.

 

Beschrijving

De in hoogte verstelbare Winch ophanging - Landelijk of Mediterraan - is een wandarmatuur die zeker de aandacht van bewonderaars zal trekken. Het wordt geïndividualiseerd door zijn grootte, frisheid, metalen structuur, bruine afwerking en zijn dop als glazen verstuiver. Zelfs gedoofd, kan hij versierd worden. De nogal bijzondere vorm doet denken aan de lampen die vroeger op boten werden gebruikt.

Met zijn subtiel design valt deze opvallende armatuur uit de Faro-collectie op door haar esthetische houding en verlichtingsprestaties. Het kan worden gemonteerd in waardevolle omgevingen om toe te voegen aan het decor.

Deze armatuur biedt een uitstekende lichtverspreiding en vermijdt tegelijkertijd de verblindende aanblik van de gloeilamp. Bovendien is deze lamp naar wens in hoogte verstelbaar, met behulp van een zeer slim katrolsysteem.

We hebben deze armatuur te danken aan de hedendaagse ontwerper

Hij behoort tot klasse 1 - Beschermingsklasse IP 20.

In een huis met een vintage stijl, zal deze rustieke ophanging natuurlijk zijn plaats vinden buiten. De metalen structuur is robuust en de glazen diffuser optimaliseert de weergave. Edele materialen die een speciale stijl geven aan het hele toestel. Het ontwerp is niet te overtreffen.

De stroomkabel loopt door twee wielen voordat hij op de steun landt, een authentiek concept dat zich onderscheidt van de rest. Bovendien geeft dit karakter aan deze industriële buitenophanging . Afgewerkt in een donkerbruin accentueert zijn archaïsche kant. Het is een vrij zware armatuur van 5 kg met een totale hoogte van 1,45 m.

Meer info

De lierophanging wordt rechtstreeks gevoed met 220 V. Het heeft geen transformator en vereist geen speciale apparatuur.

Accessoires
0