Moderne hanglamp  

(Er zijn 408 producten.)

Filtres

Prijs

15 € - 4260 €

In hoogte verstelbaar

Hoogte

4 cm - 320 cm

Lengte

5 cm - 400 cm

Breedte

4 cm - 125 cm

Middellijn

4 - 200

Kracht

1 w - 480 w

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 408 items
Weergegeven: 1 - 60 van 408 items

Hoe herken je een moderne ophanging?

Moderne hanglampWat is een moderne verlichtingsarmatuur? Als de term "modern" natuurlijk een ander ontwerp oproept dan het meer traditionele, volgen hier onze professionele tips voor het kiezen van een moderne verlichtingsarmatuur die perfect past bij uw wensen, maar ook bij uw interieurinrichting.

Wat zijn de kenmerken van een moderne hanglamp?

In de wereld van de trends wordt een onderscheid gemaakt tussen traditioneel en modern. Het is echter belangrijk op te merken dat er tegenwoordig zelfs in vintage, industriële of zelfs traditionele ontwerpen moderne elementen zijn. Dit kan het geval zijn in de gebruikte materialen, bijvoorbeeld hout of glas, in de kleuren, zoals chroom of felle tinten, of zelfs in de vormen, die vaak functioneel zijn en gaan voor de eenvoudigste, meest minimalistische ontwerpen.

Gebruik de filter aan de linkerkant en aanwezig in elke sectie van onze online winkel om uw licht te kiezen: kleur, prijs, materiaal, voet, schakelaar, dimbaar, vorm, aantal lampen ... De opties zijn talrijk genoeg om u te helpen de moderne ophanging te vinden die bij u past!

Een moderne ophanging installeren voor welk type verlichting?

De ophanging hangt aan het plafond en wordt gebruikt voor algemene verlichting, d.w.z. voor de hele ruimte. Het is de ophanging die het eerst wordt ingeschakeld, bijvoorbeeld wanneer u in de kamer aankomt.

De algemene verlichting is homogeen, maakt het mogelijk gemakkelijk te zien en te bewegen in de ruimte en creëert tegelijkertijd de sfeer van de ruimte, over het algemeen zacht.

Is het nodig om een moderne kroonluchter in het plafond te plaatsen?

En als je je creativiteit de vrije loop laat? Tegenwoordig wordt dit type kroonluchter geïnstalleerd volgens uw wensen en behoeften! Twee ideeën die verleiden:

- In de hoek van uw woonkamer om decoratieve verlichting te spelen of om comfortabel te kunnen lezen;

- In de slaapkamer als bedlampje;

Hoe betrouwbaar zijn LED-ophangingen?

Een van de kenmerken die in het voordeel van moderne verlichting pleiten, is LED. Dankzij deze technologie heeft de wereld van de binnen- en buitenverlichting een reuzenstap voorwaarts kunnen zetten en wel om vele goede redenen. LED is de beste investering die u nu in verlichting kunt doen:

- Het draagt actief bij tot het behoud van het milieu, aangezien het duurzamer en zeer recycleerbaar is;

- Hij heeft een lager stroomverbruik dan conventionele gloeilampen, zonder aan helderheid in te boeten;

- Het heeft een ongeëvenaarde duurzaamheid;

- Geen tijd om de lamp op te warmen, dus onmiddellijke verlichting;

- U krijgt hoogwaardige en regelbare verlichting om de sfeer te creëren die u wilt, afhankelijk van de ruimte

Hoe hoog moet een moderne keukenhanger worden gemonteerd?

Moderne pendelverlichting is meestal in hoogte verstelbaar! Als uw plafond echter tussen 2,50 en 2,80 m hoog is, moet u uw ophanging op ongeveer 2,15 m van de vloer bevestigen als u uw keuken wilt verlichten. Deze regel geldt ook voor uw ingang, woonkamer of slaapkamer.

Wat de verlichting van de eetkamertafel betreft, kunt u tot 1,60 m van de vloer gaan;

Als de moderne hanglamp in uw slaapkamer als bedlamp wordt gebruikt, installeer dan een lamp aan weerszijden van het bed en 30 tot 50 cm boven het nachtkastje.

Wat is de juiste diameter van een moderne woonkamerhanger?

De keuze van de diameter van uw plafondlamp zal afhangen van de vorm van de te verlichten ruimte en de afmetingen ervan. In de tussentijd, hier is ons advies:

- Kamer van minder dan 10 m² - diameter van 30 tot 40 cm ;

- Kamer tussen 10 en 15 m² - diameter van 40 tot 45 cm ;

- Kamer tussen 15 en 20 m² - diameter van 45 tot 50 cm ;

- Kamer van meer dan 20 m² - diameter van ten minste 60 cm

Côté Lumière begeleidt u!

Moderne verlichtingOnze online winkel is bovenal uw winkelruimte met volledige gemoedsrust. Als u nog twijfelt tussen een model van moderne ophanging, een materiaal, een fabrikant, als u technische vragen hebt voor de installatie van uw plafondlamp, zal het team van Côté Lumière u antwoorden via het contactformulier of per telefoon.

0