Glazen hanglamp  

(Er zijn 243 producten.)

Filtres

Prijs

15 € - 3810 €

In hoogte verstelbaar

Hoogte

0 cm - 207 cm

Lengte

8 cm - 400 cm

Breedte

6 cm - 125 cm

Middellijn

7 - 90

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 243 items
Weergegeven: 1 - 60 van 243 items

Glazen ophanging: moderne en elegante verlichting in haar zuiverste vorm

Glazen ophangingDe glazen ophanging is de perfecte lamp om een vleugje elegantie en moderniteit aan het interieur toe te voegen. Hoewel glas een kwetsbaar materiaal is, heeft het de eigenschap licht gelijkmatig in alle richtingen te verspreiden.

Wat zijn de voordelen van een glazen ophanging?

Als u nog twijfelt tussen een glazen kroonluchter en een plafondlamp om een of meer kamers in uw huis te verlichten, zijn hier de vele voordelen van de eerste optie, evenals enkele ontwerpideeën:

De ophanging met glazen bollen is aanpasbaar: de ophanging is geen vaste armatuur, maar u kunt de hoogte kiezen die het best past bij uw behoeften en de te verlichten zones, werkblad, tafelblad voor maaltijden, salontafel, leeshoek, enz.

De glazen kroonluchter is een decoratief verlichtingsarmatuur: als u een extra accent wilt geven aan uw interieurinrichting, is dit type hangverlichting verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van vormen en stijlen.

De rookglazen hanglamp bespaart ruimte: u hoeft geen vloerruimte of ruimte in de keuken of een andere ruimte in het algemeen vrij te maken om uw rookglazen hanglamp te installeren! Deze armatuur wordt rechtstreeks aan het plafond bevestigd, perfect om ruimte te besparen en een strakke omgeving te creëren.

Een glazen ophanging met 3 bollen om verlichting toe te voegen: als de ruimte lijdt onder een zeker gebrek aan verlichting, maakt de ophanging, die zich in de hoogte bevindt, het huidige lichtschema compleet en zullen de nog te donkere zones verdwijnen.

Betaalbare vintage glazen hanglampen: u hoeft niet veel geld uit te geven aan een retro look voor uw huis. De ophanging is een van die betaalbare lampen zonder aan stijl in te boeten.

Een meervoudige glazen hanglamp voor een perfecte decoratie: de hanglamp is over het algemeen een decoratief element, maar ook een bron van accentverlichting. Kies het model en het materiaal dat bij uw interieur past en tegelijkertijd doeltreffend verlicht.

De ophangbal rookglas om een persoonlijke sfeer te creëren: door een ophanging in een kamer te bevestigen, geeft u een bepaalde stempel terwijl u een gezellige sfeer creëert.

Hoe hoog moet een glazen ophanging boven de tafel worden gehangen?

De montagehoogte is belangrijk, dus zorg ervoor dat de glazen kap nooit te laag of te hoog is. Om de juiste verlichting te krijgen, moet de onderkant van uw pendel tussen 60 en 80 cm boven het tafelblad hangen.

Hoe maak ik een glazen kap schoon?

Voor een glazen bol ophanging altijd aan de top van de schoonheid en elegantie, hier zijn een paar zeer eenvoudige stappen te volgen voor een regelmatige reiniging in alle veiligheid:

- Zet de elektriciteit uit in de kamer waar uw glazen ophanging zich bevindt;

- Wat adviseert de fabrikant voor het schoonmaken van zijn creatie? Volg de instructies nauwkeurig op en vermijd ten allen prijze het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen;

- Schakel de stroom weer in en test de werking van uw plafondpendel.

Wat is de beste lamp voor een glazen kroonluchter?

De glazen kap is het perfecte accessoire om een efficiënte en homogene verlichting te verkrijgen. Om in alle opzichten winst te boeken, bevelen wij het gebruik van LED-lampen aan, waarvan de technologie vele voordelen heeft:

- Laag stroomverbruik;

- Vrijwel geen onderhoudskosten;

- Geen opwarmtijd, dus direct licht;

- Gelijkmatige verlichting;

- Ideaal om deel te nemen aan de bescherming van het milieu;

- Onverslaanbare duurzaamheid

Er zijn nu LED-lampen met gloeidraad als u een industrieel tintje wilt geven aan uw glazen ophanging. Vind de zogenaamde decoratieve modellen in een paar klikken op onze online winkel!

Wat de lampvoet betreft, vermelden wij deze essentiële informatie voor elk product, ook voor die van het gamma glazen ophanging!

Côté Lumière maakt van uw shopping een onvergetelijke ervaring!

Glazen ophangingKunnen we een doorzichtige glazen ophanging in de keuken installeren? Hoe repareer je zo'n kwetsbare ophanging? Het team van Côté Lumière beantwoordt alle praktische vragen die u kunt hebben voor, tijdens en na uw aankoop in onze onlineshop. Vraag het ons via het contactformulier of per telefoon!

0