Booglamp  

(Er zijn 24 producten.)

Filtres

Dimbaar als lamp OK

Prijs

90 € - 6420 €

Hoogte

120 cm - 232 cm

Breedte

18 cm - 215 cm

Citaat

Onze producten
Filter
Weergegeven: 1 - 24 van 24 items
Weergegeven: 1 - 24 van 24 items

De boog staande lamp om de verlichting te richten volgens uw behoeften

Staande lamp boogDe boog staande lamp is een van die verlichtingsarmaturen waarin wij graag investeren om een vleugje elegantie in onze binnenhuisinrichting te brengen. Dankzij de verstelbare voet kunt u met dit alternatief voor de hanglamp de verlichting naar wens positioneren, op een bepaalde plaats of voor sfeerverlichting. Hier is alle nuttige informatie die u zal helpen om de perfecte vloerlamp te kopen op onze online winkel!

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de booglamp?

Dit model vloerlamp is herkenbaar aan de gebogen voet, waarmee u de hellingshoek kunt instellen. Zo kunt u de lichtbundel bijvoorbeeld rechtstreeks op een bank, stoel of tafel richten. Het is de perfecte lamp als u op zoek bent naar directe verlichting.

Hoe kiest u de ideale gelede vloerlamp?

Om het juiste model booglamp te kopen, moet u bepalen welke kanteling u nodig hebt. Sommige ontwerpen laten een subtielere kanteling toe, terwijl andere meer speling bieden door de lengte van hun steel.

Als uw staande lamp bijvoorbeeld bedoeld is om een grote sofa te verlichten, moet u een model kiezen met een steel die lang genoeg is om uw doel te bereiken.

Wat is de juiste hoogte voor een scheve vloerlamp?

Een ander belangrijk criterium voor het kopen van, bijvoorbeeld, het ontwerp booglamp van uw dromen, de hoogte. Waarvoor wordt uw verlichtingsbron gebruikt? Afhankelijk van de vraag of u directe of sfeerverlichting wenst, zult u moeten kiezen tussen een lamp met een hogere of lagere boog.

Om het antwoord te vinden, neemt u een meetlint en test u het uit in de kamer waar uw verlichtingsarmatuur zal worden geïnstalleerd.

Klik op de foto van het product dat u in onze online winkel wilt hebben en bekijk de beschrijving. Wij hebben er zorg voor gedragen u zeer gedetailleerde informatie te verschaffen, zoals hoogte, diameter, kleur, type voet, lichtstroom, enz.

Welke maat gebogen vloerlamp voor de woonkamer?

Of het nu voor de woonkamer, de eetkamer, de leeshoek of zelfs een kamer met een schuin dak is, hier zijn onze tips voor het kiezen van de juiste maat offset lamp:

Voor een eetkamer of een woonkamer kiest u bij voorkeur voor een booglamp waarvan de hoogte en het bereik beginnen vanaf 2 meter. Op die manier kan uw verlichting haar werk doen zonder de doorgang of uw gasten te belemmeren eens ze aan tafel zitten.

Om uw leeshoekje elegant aan te kleden, kunt u denken aan een mooie zwarte boogvormige vloerlamp. Wat de grootte betreft, deze moet verstelbaar zijn voor een comfortabel leesmoment, zonder verblind te worden, dus het bereik moet ongeveer 50 cm zijn.

Voor een kamer met een schuin dak moet u rekening houden met de grootte van de kamer, want uw vloerlamp moet onopvallend zijn en toch een doeltreffende verlichting bieden.

Hoe zet je een boogvormige vloerlamp in elkaar?

Boog armatuurDe boog-vloerlamp wordt geleverd in verschillende elementen die geschroefd of gemonteerd moeten worden, maar geen paniek, hij is heel gemakkelijk te monteren! Elk product dat in onze online winkel wordt aangeboden, gaat vergezeld van een gebruiksaanwijzing die snel te lezen en te begrijpen is. In slechts een paar minuten is uw houten booglamp klaar voor gebruik!

Zijn er LED booglampen?

Goed nieuws als u wilt overschakelen op de meest milieuvriendelijke verlichtingstechnologie die vandaag beschikbaar is: u kunt uw gebogen vloerlamp uitrusten met een LED-lamp.

Houd er bij de aanschaf van uw lamp rekening mee dat de sfeer die u van de verlichting krijgt, afhankelijk is van de kleurtemperatuur. Lees ons artikel over dit onderwerp om er meer over te weten te komen!

Zijn er booglampen met dimmers?

Bij Côté Lumière hebben we aan alles en iedereen gedacht! Gebruik de filter in onze online winkel en vind snel de modellen van boog staande lampen waarvan de verlichtingssterkte kan worden gevarieerd.

Merk op dat in het geval van een booglamp de dimmer rechtstreeks is geïntegreerd in de schakelaar die op de grond moet worden geplaatst.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heeft u een vraag over booglampen? Heb je een advies nodig ? Neem contact op met Côté Lumière via het formulier of per telefoon !

0