Schorsing Parecchi Colore

KARE-35777

MaterialenTextiel | Metaal
kleurBeige | Goud | Rood | Geel
StijlDesign | Industrieel
FormulierLampenkap | Lineair
Lengte107 cm
Hoogte160 cm
Breedte30 cm
Gewicht2,9 kg
Aantal lamp(en)5
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE14 | E27
Kracht60W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie2 jaar
MarkKare Design
Kabellengte130 cm
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 14 juni 2021

199,00 € BTW Inb.


165,83 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Herlaad je interieur! Dit armatuur uit de Kare Design collectie biedt een product van kwaliteit en onberispelijke fabricage.
De ophanging 5 lampenkappen dagen zal uw ruimte te markeren. Zijn geraffineerd design draagt perfect bij tot de relooking van uw interieur.
Om uw interieur met smaak aan te passen, is de Parecchi hanglamp de ideale lamp die u garandeert de juiste keuze te maken. Hij is gemakkelijk herkenbaar aan zijn kenmerken, want deze lamp is gemaakt van metaal en stof, waardoor hij sterk en licht is, een ideale combinatie voor een perfecte look. Wat de kleur betreft, deze is samengesteld uit beige, gele en rode lampenkappen, waardoor het een perfecte weergave en esthetiek krijgt om een geslaagde harmonie te bereiken in uw decoratie. Uitgerust met vijf gloeilampen type E27 en E14 die een vermogen van 60 watt en 25 watt in vergelijkende waarde brengen. Het licht dat uw armatuur u brengt, zal ruim voldoende zijn. Om u in staat te stellen het type lichtweergave of lichtkleur te kiezen dat u met uw armatuur wenst, worden de lampen niet met de ophanging meegeleverd. De goed doordachte afmetingen van de lamp hebben een breedte van 30 cm en een ophanghoogte van 160 cm om de lamp optimaal aan te passen aan de plaats waar u hem wenst te plaatsen.
Naast mooi en efficiënt, wordt deze lamp geleverd met een garantie van 2 jaar en heeft hij het Europese certificaat dat bekend staat als CE.

Meer info

De ophanging moet worden gebruikt met 3 E27 gloeilampen en 2 E14 gloeilampen (niet meegeleverd)

Verstelbare kabel voor een minimale lengte van 30 cm en een maximale lengte van 150 cm. Maximale totale hoogte (inclusief lampenkappen): 178 cm.

Accessoires
0