Slaapkamer vloerlamp  

(Er zijn 48 producten.)

Filtres

Prijs

30 € - 975 €

Dimbaar als lamp OK

Hoogte

60 cm - 200 cm

Schakelaar

Citaat

Onze producten
Filter
Weergegeven: 1 - 48 van 48 items
Weergegeven: 1 - 48 van 48 items

Waar een staande lamp plaatsen ?

Slaapkamer staande lampDe staande lamp is ongetwijfeld de meest geschikte binnenverlichting als u op zoek bent naar een verlichtingsbron die in staat is een warme sfeer te scheppen en uw persoonlijke ruimten om te toveren tot een ware oase van rust. Vind in een paar klikken het perfecte model vloerlamp voor tieners, vloerlamp voor volwassenen of vloerlamp voor goedkope kamers op de online winkel van Côté Lumière. Om u te helpen de ideale slaapkamerlamp te kiezen, volgt hier ons advies.

Waarom een armatuur kiezen om op de vloer te plaatsen?

De slaapkamer is vaak de favoriete plek van ieder lid van een huishouden. Deze kamer is comfortabel, troostend, en bevorderlijk voor ontspanning en rust.

De vloerlamp voor de slaapkamer is de perfecte lamp dankzij zijn flexibiliteit. Hij is gemakkelijk te installeren, te verplaatsen en schoon te maken. Deze lichtbron is ook gemakkelijk te monteren en vereist geen speciale elektrische werkzaamheden.

Hoe kiest u de juiste LED vloerlamp?

Er zijn verschillende criteria te overwegen alvorens uw LED vloerlamp of een ander model van vloerlamp te kopen:

- De plaats waar u uw lamp gaat zetten op de kamerstandaard om een zacht licht te krijgen;

- Het type lamp dat u in uw kamer wilt hebben. Wilt u een sober, eerder "dramatisch" model, een goedkope staande lamp, een zeer hoge staande lamp?

- Welke lichten zijn er al in de kamer? Als het bijvoorbeeld wandlampen zijn, zijn ze dan een aanvulling op uw tafellamp?

- Welke vorm vloerlamp heeft uw voorkeur?

Er zijn veel criteria en daarom hebben wij bij Côté Lumière een filter opgesteld waarmee u een staande lamp voor uw slaapkamer kunt vinden: op kleur, materiaal, lampvoet, dimbaarheid, fabrikant, stijl, enz.

Hoe kies je een vloerlamp voor een kamer voor volwassenen ?

De slaapkamer voor volwassenen leent zich uitstekend voor experimenten op het gebied van decoratie. De kamer kan baden in een romantische, serene sfeer, ideaal voor meditatie, enz. Om dit resultaat te bereiken, kiest u een armatuur die op u lijkt en waarom vult u die niet aan met een paar bedlampjes?

Hoeveel slaapkamer vloerlampen moet ik kopen?

Als u de codes wilt breken en gedurfd wilt zijn, waarom koopt u dan niet drie vloerlampen met een soortgelijk ontwerp, maar verschillende hoogtes? Naast het decoratieve aspect zal uw staande lamp zorgen voor een evenwichtige verlichting, te verstrooien naargelang uw wensen en stemmingen!

Hoe plaats je een vloerlamp voor een kamer?

In de slaapkamer kan een gedempte sfeer worden gecreëerd zonder dat het helemaal donker wordt of dat er onaangename schaduwen ontstaan.

Door uw staande lamp in een hoek van de kamer te plaatsen, krijgt u een naar binnen en naar het midden gericht licht. Dit resultaat is onmogelijk te bereiken met bijvoorbeeld een plafondlamp of een inbouwspot alleen.

Waar zet je een staande lamp in de kamer van een tiener?

Hoewel dit een heel normale vraag is, is het antwoord heel eenvoudig: er is geen vaste regel voor de plaats van de lamp in de tienerslaapkamer of van welk type lamp dan ook in die bepaalde kamer. Aangezien dit een slaapkamer is, en dus een persoonlijke ruimte, is het aan eenieder om de perfecte ruimte te kiezen om zijn verlichtingsarmatuur optimaal tot zijn recht te laten komen.

Om veiligheids- en comfortredenen dient u er echter voor te zorgen dat uw lantaarnpaal niet in een druk bereden gebied staat. Zorg er ook voor dat niemand zijn hoofd tegen het rolgordijn kan stoten als hij midden in de nacht wakker wordt.

Hoe kan een houten vloerlamp bij de inrichting van de kamer passen?

Slaapkamer staande lampOf het nu gaat om een houten vloerlamp of een vloerlamp van een ander materiaal, neem in feite de tijd om een lamp te zoeken die bij de inrichting van de kamer past. Inderdaad, de staande lamp is niet alleen een verlichtingsaccessoire: hij neemt deel aan de algemene sfeer van de slaapkamer.

Wij adviseren u om uw slaapkamerverlichting af te stemmen op de inrichting, maar ook op uw persoonlijkheid.

Vind de perfecte staande lamp voor een meisjeskamer bij Côté Lumière !

Onze online winkel biedt u de mogelijkheid om vanuit uw huis een breed scala aan staande lampen te ontdekken. Van de eenvoudigste modellen tot de meest gewilde, klik, blader, lees rustig de beschrijvingen alvorens in een paar klikken te bestellen.

Hebt u vragen over dit type slaapkamerlamp, over een bepaald model, over een technisch detail? Het team van Côté Lumière zal u telefonisch en per contactformulier antwoorden !

0