Schorsing Saloon Flowers 5

KARE-30001

MaterialenTextiel | Metaal
kleurGroen | Rood | Roze
StijlIndustrieel | Moderne
FormulierLampenkap
Lengte45 cm
Hoogte92 cm
Breedte45 cm
Gewicht1,2 kg
Aantal lamp(en)5
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE14
Kracht40 W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie2 jaar
MarkKare Design
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 2 tot 4 weken

Voorgestelde prijs : 150,25 €


-6.11%

139,90 € BTW Inb.


116,58 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Herbekijk de verlichting van uw ruimte door een hanglamp te installeren, het zal een lichtgevende en decoratieve oplossing brengen in uw ruimte.
De vintage hanglampkap geeft een warme sfeer aan uw interieur. Als decoratief element op zich is deze armatuur een doeltreffende manier om het interieur van uw woning een make-over te geven.
De hanglamp Saloon biedt een stijlhuwelijk dat opvalt en waarvan het design niemand onverschillig zal laten! Gerealiseerd in stof, is het gekleed in een kleur is samengesteld uit groene, rode en roze lampenkappen die de vormen en verhoudingen van het licht dat de plaats die hem verwelkomt zal opfleuren terwijl het verstrekken van voldoende licht verbetert. Om dit te bereiken is hij uitgerust met vijf gloeilampen van het type E14 LED voor een vermogen van 4 watt met een equivalente waarde van 40 watt per gloeilamp, u vindt een ruime keuze aan accessoires. Om u in staat te stellen het type lichtweergave of de kleur van het licht te kiezen die u met uw armatuur wenst, worden de gloeilampen niet bij de ophanging geleverd. De verlichting uit de Kare Design-collectie versterkt de ruimte waarin ze wordt geplaatst. Niet te groot en niet te klein, deze lamp is 45 cm breed met een ophanghoogte van 92 cm die gemakkelijk kan worden aangepast aan uw behoeften en de plaats waar hij zal worden opgehangen.
Het ontwerp en de verlichting zijn perfect aangepast aan dagelijks gebruik, want de lamp geniet een garantie van 2 jaar en een Europees CE-certificaat.
Accessoires
0