Scultra staande lamp H158 cm

KARE-34925

MaterialenAluminium | Textiel | Hout
kleurWit
StijlDesign
FormulierLampenkap
Lengte55 cm
Hoogte158 cm
Breedte55 cm
Gewicht8,7 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP20
SchakelaarJa
Garantie2 jaar
MarkKare Design
Kabellengte300 cm

Beschikbaarheid: 3-12-2021

Voorgestelde prijs : 755,25 €


-10.00%

674,09 € BTW Inb.


561,74 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Kies deze prachtige vloerlamp om een zacht en ontspannend licht in uw woonkamer te brengen. U zult niet teleurgesteld zijn met het resultaat.
De Scultra vloerlamp is een functioneel armatuur met een vriendelijk karakter om een warme sfeer te creëren.
Uit de Kare Design collectie is de drijfhout vloerlamp een van de meest populaire armaturen onder consumenten voor algemene verlichting, maar kan ook voor sfeerverlichting zorgen. De vloerlamp Scultra met zijn sierlijke lijnen en zijn beige, bruine kleur zal een nieuwe glans geven aan uw inrichting. De stevige houten structuur en de stoffen kap van de lamp garanderen een hoge weerstand tegen schokken en eventuele huiselijke ongelukken. In elk geval geniet u na de aankoop van het product een garantie van 2 jaar. Met een hoogte van 176 cm kan deze lamp in een hoek, bij uw bank, worden geplaatst, zodat u een boek kunt lezen of op uw plank kunt surfen onder een zacht licht. Uitgerust met drie gloeilampen van het type G9, die niet bij de lamp worden geleverd, is de diffuse verlichting optimaal. Deze vloerlamp is CE-gecertificeerd en wordt aangeboden met een leveranciersgarantie van 2 jaar.
Deze drijfhouten vloerlamp is ideaal om een specifieke plaats in een kamer te verlichten, maar brengt ook een vleugje decoratie, maatwerk en originaliteit in uw huis.
Accessoires
0