Ophanggordelronde koffie

KARE-33954

MaterialenAluminium
kleurGoud | Koper | Brons
StijlDesign | Industrieel
FormulierRond
Hoogte42 cm
Diameter60 cm
Gewicht7 kg
Aantal lamp(en)6
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht40W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie2 jaar
MarkKare Design
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 2 tot 4 weken

Voorgestelde prijs : 604,00 €


-3.74%

576,58 € BTW Inb.


480,48 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Herlaad je interieur! Deze lamp uit de Kare Design collectie is een product van kwaliteit en onberispelijke vervaardiging.
De ronde koperen ophanging is gastvrij en warm, het zal het volume van uw ruimte innemen. Praktisch en modern, het zal uw decoratieve verlangens optimaliseren!
Om uw interieur met smaak te personaliseren, is de Belt Round Coffee hanglamp de ideale lamp die u garandeert de juiste keuze te maken. Zij is gemakkelijk herkenbaar aan haar kenmerken, want deze lamp is gemaakt van aluminium, wat haar stevigheid en lichtheid geeft, een ideale combinatie voor een perfecte weergave. De koperbronzen kleur zorgt voor een perfecte weergave en esthetiek om een geslaagde harmonie te bereiken in uw decoratie. Uitgerust met zes gloeilampen type E27 LED die een vermogen van 6 watt met zich meebrengen met een equivalente waarde van 60 watt per gloeilamp, vindt u een ruime keuze aan accessoires. Het licht dat u van uw armatuur krijgt, zal ruim voldoende zijn. Om u in staat te stellen het type lichtweergave of de kleur van het licht te kiezen die u met uw armatuur wenst, worden de lampen niet met de ophanging meegeleverd. De goed doordachte afmetingen van de lamp zijn 60 cm breed en 150 cm hoog om hem zo goed mogelijk aan te passen aan de plaats waar u hem wilt neerzetten.
Deze lamp is niet alleen mooi en efficiënt, maar heeft ook een garantie van 2 jaar en is voorzien van het Europese certificaat dat bekend staat als CE.
Accessoires
0