Calvi wandlamp buitenshuis

MaterialenGlas | Metaal
kleurZwart | Goud
StijlIndustrieel | Moderne
FormulierLantaarn
Lengte15 cm
Hoogte28 cm
Breedte15 cm
Dikte - Diepte20 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Voltage220V
IP-indexIP23
dimbaarJa
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting
KustNon

Beschikbaarheid: 2 juni 2021

Voorgestelde prijs : 251,69 €


-8.11%

229,36 € BTW Inb.


191,13 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Buitenwandlamp Calvi wand 215 is een lamp die perfect past bij alle stijlen van architectuur. Deze lamp heeft een moderne kant met zijn zuivere vormen en zwarte kleur. Zij heeft ook een meer klassieke kant met haar messing afwerking die doet denken aan wandlampen in Art Deco stijl.
Fascinerend en aantrekkelijk, de Calvi lamp is samengesteld uit een massief roestvrij stalen behuizing met een zwarte afwerking en een glazen wand die een optimaal licht verspreidt in haar omgeving.
Deze wandlamp is bestemd voor gebruik in waterruimten of buitenshuis en behoort tot de verlichting van klasse 1 en zone 3 met een beschermingsklasse van IP 23.
De wandlamp Calvi Wall is een van de bestsellers van de collectie Astro Lighting, deze Engelse fabrikant van verlichtingsarmaturen leent zich voor alle interpretaties en altijd op een subtiele manier terwijl het een product van zeer hoge kwaliteit levert.
Het is mogelijk om deze lamp in een grotere afmeting Calvi wand 215 en in verschillende afwerkingen te hebben : Messing en Chroom

Meer info

Buitenwandlamp bestaande uit een roestvrij stalen structuur. De armatuur is zwart geverfd en doorzichtig glas beschermt de lamp.
Het onderste deel is open om gemakkelijk toegang te bieden tot de E27 lamp. Het is raadzaam een gloeilamp van het vintage type te gebruiken om het mooiste effect te verkrijgen. (Lamp apart verkrijgbaar).
De Calvi Wandlamp heeft een beschermingsklasse IP23, deze lamp is perfect geschikt om aan de buitenmuur van een huis te worden geïnstalleerd.
De Calvi Wandlamp heeft een hoogte van 28 cm bij een breedte van 15 cm.
Deze premium kwaliteitsarmatuur heeft geen extra apparatuur nodig, hij wordt rechtstreeks gevoed met 220 V.

Accessoires
0