Lantaarnpaal Nautica Farola 1 H220 cm

FARO-71116

MaterialenAluminium | Glas
kleurBruin
StijlVintage
FormulierLantaarn
Hoogte220 cm
Diameter26,5 cm
Dikte - Diepte56 cm
Gewicht11,8 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht40W
Klasse1
IP-indexIP33
Garantie2 jaar
MarkFaro

Beschikbaarheid: 22-11-2021

Voorgestelde prijs : 479,83 €


-19.00%

385,45 € BTW Inb.


321,21 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Wil je een gastvrije en veilige sfeer creëren? Deze staande lamp voor buiten zal een lichtgevende en decoratieve toets geven aan uw buitenverlichting.
De Faro collectie biedt u de Nautica lamp die een lichtgevende meerwaarde zal geven aan het huis waar hij geïnstalleerd zal worden.
Gemaakt van aluminium en glas, is hij speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen slecht weer en vochtigheid, aangezien hij een IP33 beschermingsindex heeft. Met zijn weldoordachte afmetingen is deze paal 220 cm hoog, niet te groot en niet te klein. Hij zal in uw opritten worden geplaatst om uw looppaden te verlichten of de omtrek van uw terras op een gezellige manier te verlichten. Voor een visueel comfort en een geslaagde warme sfeer zal deze armatuur perfect zijn, want hij wordt gevoed door een gloeilamp type E27 die een lichtvermogen van 40W met zich meebrengt met een kleurtemperatuur die kan variëren van 2700K tot 4000K, wat een brede verspreiding van licht zal geven die perfect zal zijn om volledig deel te nemen aan uw zomeravonden. Er zij op gewezen dat de gloeilamp niet bij deze armatuur is inbegrepen, zodat u zelf het vermogen en de kleurtemperatuur kunt kiezen die u het beste uitkomen. U vindt een ruime keuze aan lampen die worden aangeboden als accessoires om uw lamp uit te rusten. Door zijn bruine kleur past hij gemakkelijk in elke huisstijl. Om u nog meer comfort en duurzaamheid met uw lamp te geven, biedt de fabrikant een garantie van 2 jaar.
Deze lamp zal met delicatesse oplichten en zal de sfeer van uw buitenruimte helemaal afmaken.
Accessoires
0