Lijst van producten per fabrikant Andtradition

Andtradition: armaturen in dienst van de elegantie van Scandinavisch design

Sober, authentiek en zeker functionele, Scandinavische stijl blijft laat u verleiden door de uitzonderlijke kenmerken. Tijdens Andtradition besloten de makers om zich te concentreren op al hun verwezenlijkingen op deze beroemde Scandinavische design. Een keuze die manier ze konden om de Good Design Award in 2001. De lichten van het Deense merk onderscheiden zich door dit mengsel van natuurlijke materialen en gekleurde merkt op dat deze verlichtingsapparatuur van echte elementen van decoratie maken. Het teken is ingesteld voor de missie op design lampen die de maximale helderheid naar alle onderdelen voor een nog meer warme binnenkant brengen zal.

Geraffineerd en gezuiverd voor een decor Andtradition verlichting faciliteiten

Om te benadrukken het slanke ontwerp en de verfijnde kant Scandinavische, Andtradition dringt erop aan eerst over de vormen van de dragers van verlichting. De materialen zijn hervormd en opnieuw met volledige inachtneming van de regels van de kunst. De makers en selecteer vervolgens de kleuren die het meest geschikt is voor goede jurk elke steun verlichting. Met betrekking tot het licht, zijn de meest geavanceerde technologieën aangenomen. De kracht van verlichting kan worden aangepast volgens de smaken en verlangens van elk.

Het is deze aandacht voor detail, dat heeft bijgedragen aan het Deense merk appliques aan zeker noordelijke stijl maken, zoals u kunt zien met de stukken in de collectie Formakami. De lampen zijn afgetopt een prachtige lampenkap in rijstpapier. De ontwerpers werden geïnspireerd door de beroemde papieren lantaarns Aziatische maken deze originele apparatuur die zullen zeker hun plaats vinden in de salons of moderne woonkamers. Haakjes zijn ook beschikbaar in vele vormen en kleuren. Het idee is om consumenten een perfect aangepast aan hun decoratie item zoeken te helpen.

Voor wie zoekt naar een nog origineler model, de Scandinavische designverlichting door de beroemde maker Jaime achterklep zijn een aanrader. De lampen worden gekenmerkt door hun moderne vorm, evenals hun zeer elegante kleur. Deze veelzijdige stukken aan het decoratieve aspect zal voldoen aan de meest veeleisende.

Een tijdloos design

Er wordt vaak gezegd dat Scandinavisch design een tijdloze stijl is. Andtradition nam ook de moeite om te wijzen op deze zeer speciale functie van de noordelijke thema. Om dit te doen, de toegepaste fabricagetechnieken van ontwerpers waarmee ze aan het werk van materialen aan hun grenzen. Het creatieve proces combineren traditionele praktijken met moderne methoden. Het is deze benadering die tot de zeer esthetische kant van elk van de creaties van het Deense merk leidt.

Consumenten kunnen gemakkelijk zien door de Scandinavische bureaulampen, ontworpen door de architect Arne Jacobsen. Deze faciliteiten zijn vergelijkbaar met echte kunstwerken met hun structuur die bestaat uit een mengsel van materialen en hun prachtige sierlijke lijnen. En hoe zit het met opknoping lampen van grote ruimte Kopenhagen? Als wat ze getuige van een echte know-how en een grote artistieke inspiratie. De makers konden combineren het industriële aspect aan de elegante kant van de noordelijke stijl gemaakt voor een zeker tijdloos.

 

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 59 van 59 items
Weergegeven: 1 - 59 van 59 items
0