Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

105 € - 1230 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

IP-index

Middellijn

12 - 70

Afficher/masquer plus d'options

voltage

Inclusief lamp(en)

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Andtradition

Andtraditie: armaturen voor Scandinavische design elegantie

Sober, authentiek en zeker functioneel, de Scandinavische stijl houdt nooit op te verleiden met zijn uitzonderlijke kenmerken. Bij Andtradition hebben de ontwerpers besloten om al hun creaties te richten op dit beroemde Scandinavische ontwerp. Een keuze die hen in 2001 de Good Design Award opleverde. De armaturen van het Deense merk onderscheiden zich door deze mix van natuurlijke materialen en kleurige accenten die deze verlichtingsarmaturen tot echte decoratieve elementen maken. De missie van het merk is om designlampen aan te bieden die maximaal licht in elke kamer brengen voor een nog warmer interieur.

Andtraditionele verlichtingsapparatuur voor een verfijnde en verfijnde decoratie.

Om de verfijnde en verfijnde kant van het Scandinavische design te benadrukken, dringt Andtradition in de eerste plaats aan op de vormen van zijn verlichtingsdragers. De materialen worden hervormd en geherdefinieerd met volledige inachtneming van de regels van de kunst. De ontwerpers selecteren vervolgens de meest geschikte kleuren om elke verlichtingsdrager aan te kleden. Wat het licht betreft, zijn de meest geavanceerde technologieën toegepast. De kracht van de verlichting kan worden aangepast aan de smaak en de wensen van elke persoon.

Het is deze aandacht voor detail die het Deense merk in staat heeft gesteld om wandlampen te creëren met een uitgesproken Scandinavische stijl, zoals te zien is in de stukken van de Formakami collectie. De lampen zijn voorzien van een mooie lampenkap van rijstpapier. De ontwerpers lieten zich inspireren door de beroemde Aziatische lantaarns om deze originele apparaten te creëren die zeker hun plaats zullen vinden in de hedendaagse woonkamers of woonkamers. De steunen zijn ook verkrijgbaar in vele vormen en kleuren. Het idee is om de consument te helpen bij het vinden van een element dat perfect is aangepast aan zijn interieur.

Voor wie op zoek is naar een nog origineler model, zijn de designarmaturen verkrijgbaar in een breed scala aan vormen en kleuren.
Scandinavische ontwerpen van de beroemde ontwerper Jaime Hayon zijn een echte aanrader. De lampen worden gekenmerkt door hun moderne vorm en zeer elegante kleur. Deze prachtige en veelzijdige stukken met hun decoratieve aspect zullen de meest veeleisende klanten tevreden stellen.

Tijdloos ontwerp

Er wordt vaak gezegd dat Scandinavisch design een tijdloze stijl is. Andtradition heeft ook de moeite genomen om deze bijzondere eigenschap van het Scandinavische thema te benadrukken. Om dit te doen, passen ontwerpers productietechnieken toe die hen in staat stellen om materialen tot hun uiterste te bewerken. De creatieve processen combineren traditionele praktijken met moderne methoden. Deze aanpak resulteert in de zeer esthetische kant van elk van de creaties van het Deense merk.

De consument kan dit gemakkelijk zien in de Scandinavische bureaulampen, ontworpen door architect Arne Jacobsen. Ze zijn als kunstwerken, met hun structuur gemaakt van een mix van materialen en hun mooie, sierlijke lijnen. En hoe zit het met de hanglampen van de grote Space Copenhagen? Behalve dat ze echt vakmanschap en artistieke inspiratie tonen. De ontwerpers waren in staat om het industriële aspect te combineren met de elegante Scandinavische stijl voor een tijdloos effect.

 

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 40 van 40 items
Weergegeven: 1 - 40 van 40 items
0