Alle onze kroonluchters buiten om het licht van uw post of uw terras.  

Prijs

22 € - 614 €

Middellijn

9 - 40

Geavanceerd zoeken

Inclusief lamp(en)

Spanning

Dimbaar als lamp OK

Schakelaar

Aantal lampen

Valider les filtres
Er zijn 36 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
Weergegeven: 1 - 36 van 36 items
Weergegeven: 1 - 36 van 36 items

Buiten hanglamp

Heeft u een paviljoen, een voorportaal of een pergola met een bepaalde hoogte die u wilt verlichten?

In het universum van de buitenverlichting buiten schorsing armatuur dat voldoet aan uw verwachtingen.

Kroonluchter voor buiten.

Als u zeker een schorsing in uw woonkamer, eetkamer of in uw keuken of een andere kamer in uw huis hebt, is het ook mogelijk om een muur lamp buiten uw huis.

Perfect verzegeld en beschermd tegen vocht, deze lampen worden gemaakt voor buiten en informeert uw terras, uw vermelding met elegantie. Veel meer dan een eenvoudige decoratie, zal deze lampen een decoratieve touch aan uw tuin voor het verlengstuk van uw huis brengen.

Wat voor soort schorsing moet u hangen buiten ?

Voor de grote hoeveelheid mogelijke oplossingen met bestaande lampen om het licht van uw tuin is het niet altijd gemakkelijk te vinden van de armatuur die is het meest geschikt is voor uw behoeften en uw verwachtingen en die correspondeert met de kleuren, de stijl en het ontwerp van uw keuze.

Van de klassieke naar de modernste...

We onderscheiden verschillende stijlen van buiten schorsingen, van de meest klassieke tot de meest moderne, de meest vaak voldaan stijl is een kleine kooi open en zwevende met een bijlage die bestaat uit ringen. Deze zwevende lamp kan is nuchter en diverse afwerkingen en kleuren. Vanwege dit is het mogelijk om een licht klassiek, maar met een meer eigentijdse vorm en sportieve een zwarte kleur. Het ontwerp van deze zwarte ophangingssystemen zal perfect te oordeelkundig brengen een moderne touch aan uw buitenkant zonder te vervormen de stijl van uw huis zijn.

U wilt zorgen voor een gezellige sfeer aan uw dek en geven de indruk van het verplaatsen van uw diner op uw terras. De zwevende kap geplaatst over uw buiten tabel zal creëren deze illusie.

Als aan de andere kant, het gewenste effect is om uw overdekt terras met een moderne twist, treft de geschorste bal uw verwachting. Met een eenvoudig ontwerp, zal de light globe verlichten uw terras van gelijkmatig terwijl weerbestendig.

Wat voor soort lamp die u kiest voor uw schorsing armatuur ?

Het kiezen van de juiste lamp, geniet van de beste voorwaarden voor efficiënte en zuinige verlichting voor uw kroonluchter. Opgelet, is het belangrijk onderscheid maken tussen de consumptie van de lamp in watt en de macht van de lamp in lumen en die komt overeen met het licht gerenderd.

Het vermogen of de lumen van de lamp om te kiezen:

Met de komst van de nieuwe LED-lampen, onze lagers veranderen, hij kan niet kijken naar de kracht van de bol die wordt uitgedrukt in watt die overeenkomen met in werkelijkheid reële verbruik van de bol, maar hoeveel lumen deze lamp straalt en hetgeen overeenkomt met de lichtstroom.

Bijvoorbeeld:
Een 100 watt lamp (conventionele halogeen) tot een bepaalde macht van ongeveer 1300 tot 1400 lumen.
Een 75 watt gloeilamp (conventionele halogeen) tot een bepaalde macht van ongeveer 920 tot 950 lumen.
De meest gebruikte lampen waren lampen van 60 watt, in correspondentie, moet een LED-lamp die een lichtgevende vermogen van 700 tot 750 lumen worden zal.

De kleurtemperatuur of de kleur van de lamp:

Het is belangrijk om te kiezen van de juiste kleurtemperatuur van de lamp die u in uw buiten schorsing plaatst.
De kleur van de lamp zullen afwijken afhankelijk van welke verlicht een portiek van de ingang van een huis of buiten opschorting van een overdekt terras boven een eettafel te plaatsen.
Voor een zwevende lamp geplaatst in de ingang van uw huis, wij verkiezen een neutrale en witte kleurtemperatuur, variërend van 4000 tot 5000 ° K, deze kleurtemperatuur zal Frank zogenaamde licht brengen en zorgen voor betere zichtbaarheid.
De schaduw van een schorsing geplaatst over een eettafel, de context en het gewenste effect zullen afwijken. Het is nog mooier om een zachtere, warmere licht te brengen aan uw tabel een comfortabele sfeer.
De kleurtemperatuur van de lamp om te pleiten voor zal 2500 tot 3000 ° K. worden

Het uiterlijk van de gloeilamp:

Als uw keuze lamp waar de lamp zichtbaar, zoals de Calvi Astro verlichting 1306003 lamp is hangt, zal het worden aanbevolen aan het plaatsen van een decoratieve gloeidraad type LED-lamp.
De lamp zal bijdragen aan het uiterlijk van de lamp met een vintage touch aan uw hanglamp.
Voor een Oppervlakteglans waar de lamp is gelegen achter een matglas, het zal niet veranderen en zal zij kunt u gebruik maken van een eenvoudig LED-lamp die het glas wit is.Op zoek naar de buiten meubilair die vormt een aanvulling op uw landscaping naar de eerste van uw huis, bent u aan het juiste adres, omdat zijde licht winkel e-handel gespecialiseerd in de verkoop van armaturen. Ontdek onze grote collectie van lampen en tegen de beste prijs die voldoen aan uw behoefte. Dit is uw eerste bestelling?

Om uw zoekopdracht te vergemakkelijken, hebben we een zoekopdracht geplaatst aan de linkerkant van de producten-module, door verder te gaan met deze module te gebruiken, kunt u de kleur, de vorm... de lamp keek.

Als echter niet kunt u uw geluk vinden in dit onderwerp, aarzel dan niet om ons te contacteren, zullen we alles in het werk om u te helpen. Wil je een lay-out voor uw exterieur met verschillende producten, zijn wij tot uw dienst voor het maken van een of meer aanbiedingen op maat van uw onderzoekscentra.

Blijf op de hoogte, door u te abonneren op onze nieuwsbrief, Ontdek onze nieuwe producten en onze beste aanbiedingen die we op onze producten in voorraad toepassen.Bekijk onze andere outdoor verlichting

Buitenmuur

Ingebouwde spotlight

Plafondlamp buiten

Terminal lichte tuin

Solar lamp

Outdoor projector

Outdoor LED-lamp

Meubilair en licht-object

Tafellamp buiten

Tuin lamp

Outdoor accessoires

0