Koza wandlamp

1155001

MaterialenKeramiek | Metaal
kleurWit
StijlModerne
FormulierLampenkap
Hoogte13,5 cm
Breedte16,5 cm
Dikte - Diepte20 cm
Gewicht3 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE14
Kracht60W
Klasse1
IP-indexIP20
SchakelaarJa
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 205,71 €


-5.01%

193,80 € BTW Inb.


161,50 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Creëer sfeer in uw huis met een decoratief element op zich.
De design wandlamp met schakelaar is een bijzonder tijdloze lamp die als een echte decoratieve toets in uw huis zal fungeren.
De Koza lamp, referentie 1155001, is een lamp die door de fabrikant Astro Lighting met de grootste zorg is vervaardigd. Het zal niet alleen zijn verlichtingsfunctie vervullen, maar ook een belangrijk element zijn in de decoratie van uw interieur. Zijn witte kleur zal u helpen om een even elegante als originele sfeer te creëren. De lamp is van hoge kwaliteit, gemaakt van keramiek en metaal, en heeft ongetwijfeld een zekere aanwezigheid, waardoor het een ideale lamp is om een decor te verlichten en te verrijken. Deze lamp bestaat uit een gloeilamp van het type E14 LED die niet met de lamp wordt meegeleverd, maar die u als accessoire wordt aangeboden. Hij verbruikt 4 watt voor 450 lumen aan lichtvermogen met een kleurtemperatuur die varieert van 2700K tot 4000K, afhankelijk van de gekozen lamp. De wandlamp heeft afmetingen die haar een evenwicht en elegantie geven die de wandverlichting van de ruimte waar zij is aangebracht, verbeteren. Gecertificeerd met de CE-norm die voldoet aan alle Europese eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid, prestaties en milieubescherming, wordt hij ook geleverd met een garantie van 3 jaar.
De Koza wandschakelaar is perfect aanbevolen voor het creëren van een warme sfeer. Durf anders te zijn en breng een lichtgevend tintje aan de muur die hij zal versieren door hem te verlichten.
0