Alle onze verlichting buiten aan het licht omhoog uw tuinen en terrassen.  

Prijs

29 € - 4210 €

Geavanceerd zoeken

Middellijn

0 - 150

Dimbaar als lamp OK

Inclusief lamp(en)

Schakelaar

Spanning

Valider les filtres
Er zijn 72 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 72 items
Weergegeven: 1 - 60 van 72 items

Tuin vloerlamp

Om aan te steken uw buitenruimte, kies een buiten lantaarnpaal. Dankzij de ruime keuze aan modellen verkrijgbaar met zijde licht vindt u een selectie van producten die zijn aangepast aan uw smaak, uw buiten en uw budget. Voel je vrij om onze catalogus om te ontdekken van de verschillende soorten voorgestelde straatverlichting raadplegen.

Voor uw buitenverlichting, kunt u opteren voor buiten spotlichten, inbouwspots of schansen van de muur of een ander type van producten in onze sectie Outdoor armatuur. Als u wilt hoogte verlichting verdeeld over een groot gebied, is de vloerlamp zeer geschikt. Ongeacht het type lamp dat u zoekt, wij uw ter beschikking gesteld een brede selectie van producten in staal, gietijzer, aluminium, alle kleuren en werken met alle soorten lampen. Onder de modellen beschikbaar vindt u ook innovatieve producten met bijvoorbeeld sensor beweging of zelfs de zonne-straatverlichting.

Maak uw betaling met een creditcard veilig. Onze prijsklasse varieert tussen de 40 en 4.000 euro; U kunt genieten van buitenverlichting die u ongeacht uw budget past. Zie bijvoorbeeld de meest betaalbare model, een buiten post met een hoogte van 100 cm en een manier van verspreiden die gemakkelijk stemming tuin en uw verblijfplaats verlichten kan. Voor meer verbeelding en een sterkere ontwerp, proberen de Wind lamp; ontworpen door een ware Schepper, bestaat het uit een lampenkap in glasvezel en een post met wielen. Tenslotte, buiten de decoratieve kant, om geld te besparen op uw elektrische consumptie of om te zorgen voor uw veiligheid, kunt u kiezen voor de meer praktische modellen met sensor van beweging die kan worden geactiveerd in elke indringing op uw eigendom.

Bekijk onze andere outdoor verlichting

Buitenmuur

Ingebouwde spotlight

Buiten schorsing

Plafondlamp buiten

Terminal lichte tuin

Solar lamp

Outdoor projector

Outdoor LED-lamp

Meubilair en licht-object

Tafellamp buiten

Outdoor accessoires

0