Homefield Exterior Opschorting tijdens

MaterialenMetaal | Glas
kleurZwart | Nickel | Zilver
StijlIndustrieel
FormulierKubus
Hoogte24 cm
Breedte18 cm
Lengte van de hanglamp204 cm
Gewicht3,55 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Klasse1
IP-indexIP23
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting
KustNon
Kabellengte180 cm
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 383,58 €


-5.63%

358,99 € BTW Inb.


299,16 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Bent u op zoek naar een armatuur die zowel decoratief is als perfect bestand tegen de elementen?
Met meer dan 40 jaar ervaring is de collectie armaturen van Astro Lighting een internationale referentie in de verlichtingssector.
De Homefield lamp is een van de buitenarmaturen die, naast hun verlichtingsfunctie, perfect hun rol vervullen als decoratief element. Met zijn zwarte kleur en structuur van roestvrij staal en glas, is hij ontworpen om een tijdloze en elegante decoratieve mix te creëren. Het is ook belangrijk te onderstrepen dat, als elektrisch toestel dat ontworpen is voor gebruik buitenshuis, bij de vervaardiging van het product de grootste zorg is besteed aan fabricage en assemblage, zowel wat betreft de keuze van de gebruikte grondstof als wat betreft de IP23-beschermingsgraad, die niet wordt beïnvloed door spatwater of stof. Dankzij haar afmetingen, hoogte van 24 cm en breedte van 18 cm en in de hoogte verstelbaar, zal deze wandlamp gemakkelijk en discreet kunnen worden geïnstalleerd aan het plafond waar zij zal worden opgehangen, zonder de ruimte waar zij zal worden geplaatst te belasten. Tenslotte is deze armatuur uitgerust met een niet bijgeleverde gloeilamp van het type E27 LED die een vermogen van 60W doorgeeft. Om u nog meer gebruikscomfort te bieden, wordt dit product aangeboden met een garantie van 2 jaar. Opgelet, deze lamp is niet geschikt voor installatie binnen een straal van ongeveer 8 km van een kust of in een omgeving met een hoog zoutgehalte.
In een huisingang of onder een veranda zal de Homefield-armatuur voldoen aan uw behoeften op het vlak van buitenverlichting en tegelijk een belangrijke decoratieve toets geven.

Accessoires
0