E27 LED Decoratieve Gloeilamp 4W/30W 2700K Filament

FARO-17422

MaterialenAluminium | Glas
kleurTransparant
StijlDesign
Lengte14,6 cm
Diameter6,4 cm
Gewicht0,04 kg
Aantal lamp(en)1
BaseE27
Kracht4W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom460lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

10,07 € BTW Inb.


8,39 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Wilt u uw verlichtingsarmaturen een frisse, moderne look geven of de juiste lamp kiezen voor uw nieuwe lamp? Daartoe is het belangrijk enkele nuttige voorzorgsmaatregelen te nemen om het juiste product te verkrijgen en het gewenste lichteffect te bereiken.
Vergeet bij de aankoop niet na te gaan of de vorm van de voet van de te vervangen bron van het type E27 of grote schroef is. De voet is het gedeelte dat verbonden is tussen de armatuur en haar lichtbron.
Andere aspecten waarmee rekening moet worden gehouden, zijn enerzijds de grootte van de armatuur. Het moet zeker zijn dat het aan de armatuur kan worden aangepast. De afmetingen zijn 14,6 cm hoog en 6,4 cm breed en 6,4 cm in doorsnee. Het uiterlijk kan er al dan niet toe doen of het zichtbaar is of volledig verborgen in de armatuur. Gemaakt van aluminium en glas en in transparante vintage stijl kleuren die perfect zullen passen bij het gebruik dat u ervan wenst te maken. Vermogen is een belangrijke factor, hij heeft een lichtstroom van 460lm bij een vergelijkend vermogen van 30W. Hij kan niet worden gedimd en geeft een verspreidingshoek van 270°. Tot slot heeft deze bron een kleurtemperatuur van 2700K - Warm White, deze temperatuur bepaalt de sfeer die u in uw interieur wilt creëren.
Dankzij het lage energieverbruik van slechts 4W bespaart u energie en spaart u tegelijkertijd het milieu, aangezien dit product geen kwik bevat. Dit product heeft een A+ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur, zodat u kunt profiteren van een hoogwaardig en duurzaam product.
0