E27 LED Decoratieve Gloeilamp 4W/30W 2700K Filament

FARO-17422

MaterialenAluminium | Glas
kleurTransparant
stijlOntwerp
lengte14,6 cm
diameter6,4 cm
gewicht0,04 kg
Aantal lamp(en)1
baseE27
Kracht4W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom460lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: Op voorraad

9,72 € BTW Inb.


8,03 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Wilt u uw armaturen een frisse en moderne uitstraling geven of de juiste lamp voor uw nieuwe lamp kiezen? Daarom is het belangrijk om enkele nuttige voorzorgsmaatregelen te nemen om het juiste product te hebben en de gewenste lichtopbrengst te verkrijgen.
Vergeet niet om bij aankoop te controleren of de vorm van de basis van de te vervangen bron van het type E27 of grote schroef is. De voet is het deel dat tussen de armatuur en zijn lichtbron is verbonden.
De andere aspecten waarmee rekening moet worden gehouden zijn enerzijds de grootte van de armatuur. We moeten er zeker van zijn dat het kan worden aangepast aan de openingsstemming. De afmetingen zijn 14,6 cm hoog en 6,4 cm breed en 6,4 cm in diameter. Het uiterlijk kan wel of niet belangrijk zijn als het zichtbaar of volledig verborgen is in de armatuur. Gemaakt van aluminium en glas en transparante kleuren in een vintage stijl die perfect past bij het doel dat u wilt bereiken. Vermogen is een belangrijke factor, het heeft een lichtstroom van 460lm voor een relatief vermogen van 30W. Het laat zich niet dimmen en geeft een diffusiehoek van 270°. Tot slot heeft deze bron een kleurtemperatuur van 2700K - Warm wit, deze temperatuur zal de sfeer bepalen die u in uw huis wilt creëren.
Dankzij het lage energieverbruik van slechts 4W, bespaart u energie met behoud van het milieu, omdat dit product geen kwik bevat. Dit product profiteert van een A+ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur, zodat u kunt profiteren van een kwalitatief en duurzaam product.
U zult ook graag ...
0