Alle terminals van lichte tuin  

Filters

Prijs

15 € - 780 €

Bewegingsdetector

Middellijn

4 - 50

Show/hide more options

Inclusief lamp(en)

Spanning

Dimbaar als lamp OK

Schakelaar

Kracht

0 - 105

Citaat

Er zijn 199 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 199 items
Weergegeven: 1 - 60 van 199 items

Padverlichting

Nadat u hebt geselecteerd de muur die uw gevel markeren zal, is het tijd om na te denken de buitenverlichting voor de ingang van uw huis. Plaatst u een outdoor lantaarnpaal of een reeks van bolders)Terminal verlichting buiten LED) wordt gebruikt om licht de weg voor uw voordeur of uw eigen oprit, dit licht brengt u een visueel comfort en meer veiligheid komen 's avonds.

Een terminal moet functionele te verlichten van de plaats van passage en markeer het pad te volgen terwijl het vermijden van de valkuilen dat de duisternis van de nacht maskeert (onregelmatigheid van de grond, hobbels of kleine markt).

Uitgerust met één of meer lichtbronnen, de terminal moet brengen je buiten een heldere bijdrage. Dit armatuur mogen niet vooral krachtig, maar moet accentueren het pad om te volgen en geven een lichte ritme aan uw paden.

De terminal of de post is niet een hoge licht, een gemiddelde grootte opgenomen tussen 30 en 60 cm, het kan twee soorten verlichting die zal worden indirecte en dienen als tag, hetzij aan de top te verlichten van 360 ° rondom hem geven.
Het is ook mogelijk om bepaalde minder drukke plek een terminal met motiesensor, deze functie kunt u niet in kennis gesteld dat op het moment waar je echt nodig hebt.

Afhankelijk van uw smaak is de stijl van de lamp die u kiest ook belangrijk, want naast het feit dat functionele, uw terminal decoratieve moet.
Zijde licht biedt outdoor lampen voor iedereen. Variërend van moderne en design stijl vindt u in de Astro verlichting of SLV collectie door middel van de meer klassieke stijl vindt u Roger Pradier met het bereik van het erfgoed.

Een grote collectie lampen buiten met maten en inhoud gevarieerd onder onze collectie van terminals en bolders.


Lichte terminals bestaan in verschillende maten en in verschillende materialen, hoe om uw keuze te maken?
Afhankelijk van het gebruik dat je wilt doen en de plaats waar uw verlichting wordt geïnstalleerd, is het belangrijk om speciale aandacht schenken aan deze twee punten.

De hoogte van uw lamp hangt af van de functie die u wilt hebben van de armatuur.
Als uw lamp moet een diffuse verlichting met 360 ° en een aanzienlijke hoeveelheid licht te brengen, zou het interessant om een buiten lantaarnpaal in plaats van een kleiner formaat Terminal. De lichtbron in een lantaarnpaal hoog is geïnstalleerd en zal werpen licht op de top-down en heb niet het onaangename gevoel van glare gegeven door een kleine hoogte met een te krachtige lamp lamp.
Als esthetisch of technisch zulks niet mogelijk is, gebruik van een terminal die is uitgerust met een diffusor of ondoorzichtig, licht komt zullen zachter en minder agressief.

De plaats waar uw terminal wordt geplaatst is van belang op de keuze van materiaal dat uw meubilair zal omvatten.
In de rand van de zee of binnen een straal van 15 kilometer van een kust verzoeken wij u om producten in roestvrij staal 316, 318, 320 en als begroting is er niet meer, het is ook mogelijk om na te denken over kunststoffen. Hoewel het minder edele en met een risico van verkleuring, blijft de plastic kosten, interessante weerstand.
Deze twee materialen zijn corrosie en dit zal u toelaten om te voorkomen dat een paar maanden zeer onaangename verrassingen.
In het algemeen is het beter om roestvrij aluminiumproducten kiezen en vermijden het goede markten vervaardigd metaalproducten onbeschermd.
Tenslotte, vergeet niet ter vervanging van de schroeven met RVS schroeven, omdat fabrikanten ze niet automatisch bieden en zij zullen niet ontsnappen aan het risico van roest en laat lelijke merktekens op uw buiten verlichting.


Zijde licht voor uw aankoop van buitenverlichting Terminal passeren. U krijgt een gegarandeerde, veilige betaling en de levering van de zorg en de kwaliteit van het product.
Ons vertrouwen voor de aankoop van uw lampen, wij opereren via telefoon en e-mail naar u adviseren en begeleiden u bij de keuze van het meubilair die u zoekt. Als u niet vindt dat het product gedroomd onze site, aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u met plezier en proberen om te reageren op uw onderzoek en uw verwachtingen.

Bekijk onze andere outdoor verlichting

Buitenmuur

Ingebouwde spotlight

Buiten schorsing

Plafondlamp buiten

Solar lamp

Outdoor projector

Outdoor LED-lamp

Meubilair en licht-object

Tafellamp buiten

Tuin lamp

Outdoor accessoires

0