Buiten inbouwspot  

(Er zijn 37 producten.)

Filtres

Middellijn

4 cm - 18 cm

Prijs

0 € - 225 €

Diameter gesneden

3 cm - 13 cm

Ingebouwde diepte

6 cm - 17 cm

Kracht

0 w - 55 w

Citaat

Onze producten
Filter
Weergegeven: 1 - 37 van 37 items
Weergegeven: 1 - 37 van 37 items

Alles over de buitenspiegelschijnwerper

De buiteninbouwspots zorgen voor accentverlichting, maar als je ze van dichterbij bekijkt, kunnen ze op meerdere borden spelen. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een bepaalde sfeer te creëren in de tuin, op het balkon, rond het huis, om bepaalde gebieden te benadrukken of om het verkeer van mensen en voertuigen te vergemakkelijken. Vind enkele tientallen modellen buitenspots in een paar klikken op onze online shop!

De buitenspot, meer dan alleen een armatuur

Als u waarde hecht aan uw binnenverlichting, is er geen reden om uw buitenverlichting te verwaarlozen. Van laagspanning heeft de buitenspot in de loop der jaren zijn reputatie opgebouwd dankzij de vele voordelen die het biedt, waaronder :

- Meer veiligheid bij zonsondergang;

- Vergemakkelijkt de beweging rond de buitenkant van uw huis;

- Maakt het makkelijker om de weg te vinden;

- Creëert een warme sfeer om familie en gasten te verwelkomen;

- Benadrukt interessante elementen van het landschap of de architectuur;

- Maakt het mogelijk om buitenruimtes af te bakenen (zomerse woonkamer, barbeque, enz.) ;

- Hiermee kunt u het meeste uit uw buitenruimte halen;

- Verhoogt de aantrekkelijkheid van uw woning als u besluit deze te koop aan te bieden

Om de effectiviteit van uw buitenverlichting te maximaliseren, moet u uw buitenspots natuurlijk zorgvuldig kiezen en strategisch installeren.

Inbouwspots voor buiten

Onze aanbevelingen voor het kiezen van uw buitenplek

Bereid de aankoop van uw outdoor-inbouwspots voor

Houd er rekening mee dat er drie soorten verlichting zijn:

- Stemmingsverlichting (voor algemene helderheid) ;

- Taakverlichting (om u te verlichten terwijl u bepaalde taken uitvoert) ;

- Accentverlichting (meer gericht op de esthetiek van het gebied)

Maak een rondgang door uw huis, terras, balkon om de gebieden te identificeren die moeten worden verlicht om te worden verlicht of gewoon om veiligheidsredenen.

Als u niet weet waar u moet beginnen, vindt u hier onze maatstaven voor een effectieve evaluatie van uw behoeften: voordeur, zwembad, trap, oprit, garagedeur, dek, deurnummer, landschapsarchitectuur, lichtmasten en buitenfornuizen.

Maak van de gelegenheid gebruik om de ideale stralingshoeken te schetsen, wetende dat directe verlichting verblinding kan veroorzaken! Of het nu gaat om een zwembadterras spot, een betonnen inbouw terras spot of zelfs een houten inbouw terras spot, uw buitenspot moet zorgen voor diffuus of omgevingslicht.

De verschillende soorten inbouwspots

De vloerplek is eigenlijk verdeeld in drie hoofdcategorieën: voor betonvloeren, voor houten vloeren, voor aardvloeren.

In het geval van een betonnen vloer, geef de voorkeur aan het terras inbouwspotje, voorzien van een uitneembare pot.

In het geval van een houten vloer kunt u elk type terrasspot kopen. Hier kan de pot met een boormachine worden vastgezet of moet een gat worden geboord met een gatenzaag.

In het geval van aardse grond adviseren wij u om te kiezen voor een terras-LED-spot met een inbouwpot, zodat uw armatuur beschermd is tegen grind of zand dat onder of rond de spot zou kunnen binnendringen.

Nog vragen? Onze antwoorden!

Welke stijl van buitenverlichting?

Kies uw buitenverlichtingsarmaturen met dezelfde zorg als die in uw huis! Waarom passen de stijlen niet bij elkaar? U kunt uw buitenspots ook gebruiken om de originele architectuur van uw huis in de kijker te zetten of om het register van het minimalisme te spelen dankzij de ondergrondse schijnwerpers.

De laatste jaren hebben ontwerpers en fabrikanten de kans gekregen om hun creativiteit de vrije loop te laten. Zo biedt Côté Lumière u de spot aan die bij u past, een decoratieve en praktische outdoor LED-spot.

Is het mogelijk om de intensiteit van de buitenspots te variëren?

Kies een buitenplek die is uitgerust met een dimschakelaar! Met ons filtersysteem kunt u met de optie "Uitgebreid zoeken" alleen "dimbare" modellen selecteren!

Hoe installeer je een buitenspot op de juiste manier?

Uw toekomstige terrasspot kan hoog in de grond worden geplaatst of in de grond worden verzonken. In beide gevallen, voor een succesvolle installatie, bereidt u uw werk zorgvuldig voor door het antwoord op al uw vragen te vinden.

IP65-inbouwspots

Drie essentiële factoren

Belangrijk: in de eerste twee gevallen raden wij u, bij gebrek aan de nodige technische kennis, sterk aan om contact op te nemen met een erkende elektricien voor werkzaamheden die volgens alle veiligheidsnormen worden uitgevoerd.

Toereikendheid van de elektriciteitsvoorziening

Uiteraard moet de montageplaats, zowel op de vloer als aan het plafond, voorzien zijn van een stopcontact waarmee u uw LED-inbouwspots kunt aansluiten en gebruiken. U kunt dus gebruik maken van de bestaande stroomvoorziening of deze zo installeren dat uw buitenterrasinbouwspots kunnen worden gebruikt.

Massieve of holle vloer en plafond?

Als uw plafond of vloer hol is, snijdt u gewoon de ruimte uit waarin u uw LED-inbouwspots voor buitenshuis vastzet. Let erop dat u de diameter van uw armatuur respecteert, zodat deze kan worden vastgezet zonder te bewegen.

Als er geen verlaagd plafond of holle vloer is, moet u een gatzaag gebruiken om een uitsparing te graven waarvan de diameter en diepte overeenkomt met die van uw schijnwerper. Tot slot moet u de elektrische draden van de schijnwerper op de elektrische voeding van uw behuizing monteren en de schijnwerper in de behuizing plaatsen.

Het belang van het beschermingsniveau van uw buitenspotlight

De bedoeling is om de buitenkant van uw accommodatie uit te rusten, elke plek zal de officiële veiligheidsnormen nauwgezet moeten respecteren. Het is daarom belangrijk om de beschermingsindex (IP) van dit soort apparatuur te controleren, die waterdicht moet zijn tegen vaste en vloeibare lichamen, zoals u dat ook zult doen voor de verlichting in uw badkamer. Lees ons volledige artikel over de IP-classificatie!

Hoe diep is de inbouwdiepte van een buitenspot?

De LED-inbouwspots voor buiten worden nu steeds compacter. Let op de aanbevolen afstanden in de montagehandleiding van uw product, of het nu gaat om een houten terras- of een tuinspots.

Om u te helpen bij de keuze van het juiste armatuur is elk product dat op onze online verkoopsite wordt gepresenteerd, gedetailleerd met de afmetingen (lengte, breedte en inbouwdiepte).

Hoe zit het met inbouwspots voor buiten met een lage inbouwdiepte?

Controleer de "inbeddingsdiepte" die op het blad van elk product is aangegeven. Deze diepte kan van model tot model verschillen, rekening houdend met het feit dat met de LED-technologie de neiging bestaat om steeds meer af te nemen. Nogmaals, gebruik ons "Advanced Search" systeem om uw schijnwerper te selecteren op basis van de verzonken diepte!

Hoe verander ik een vloerinbouwspots?

U wilt uw terrasverlichting vervangen, uw buiten richtingaanwijzer, maar u weet niet hoe u dat moet doen? Vertrouw deze taak bij voorkeur toe aan een gecertificeerde elektricien.

Als u enige technische kennis heeft, dan is hier de procedure die u moet toepassen:

- Schakel de stroomtoevoer uit bij de betreffende gebiedschakelaar ;

- Schakel de stroomtoevoer naar het gebied bij de hoofdzekering of de stroomonderbreker uit. U kunt er ook voor kiezen om de algemene stroomtoevoer naar uw huis uit te schakelen;

- Schroef de schijnwerper die u wilt veranderen los en zorg er met behulp van een tester voor dat er geen elektriciteit door de draden stroomt;

- Als u er zeker van bent dat er geen elektrische stroom meer is, maak dan de draden los die uw armatuur op de algemene stroomvoorziening aansluiten en let daarbij goed op de kleurcodering;

- Sluit de draden van uw nieuwe waterdichte buitenspot aan op die van de algemene stroomvoorziening volgens de kleurcodes;

- Zet hem weer vast;

- Zet de stroom weer aan;

- Test

Wat voor soort buitenspiegels ensceneren een tuin en een stuk land?

Het antwoord is ja, u kunt een buitenspiegels, bijvoorbeeld rond, gebruiken om uw tuintralies, een standbeeld, een deel van uw huis, een boom, enz. te accentueren. Aarzel niet om de afstanden te variëren om een interessant lichtspel te produceren.

Zijn inbouwspots waterdicht?

Wij raden de IP67 LED-inbouwspots voor buiten aan. Het is speciaal vervaardigd voor gebruik buitenshuis, het is stofdicht en beschermd tegen tijdelijke onderdompeling.

Kan een auto over de buitenspiegels rijden?

Voordat u inbouwspots in uw oprit installeert, kunt u zich afvragen of u over deze buitenarmaturen kunt rijden. Kies een model van roestvrij staal en gehard glas om verder te gaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken!

Waar vind ik inbouwspots met geïntegreerde bewegingsmelder?

Type "buitenbewegingsinbouwspots" op de zoekmachine van de online shop van Côté Lumière om onze externe bewegingsmelders te ontdekken, te koppelen aan uw inbouwspots, bijvoorbeeld met een buitenspiegelspots!

0