Alle de buiten inbouwspots voor uw tuin.  

Prijs

13 € - 222 €

Geavanceerd zoeken

Middellijn

4 - 18

Dimbaar als lamp OK

Inclusief lamp(en)

Valider les filtres
Er zijn 41 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
Weergegeven: 1 - 41 van 41 items
Weergegeven: 1 - 41 van 41 items

Inbouwspots

Ideaal voor licht een oprit van de woning, geven een lichte interpunctie aan de rand van een terras of een vriendelijke sfeer aan de rand van een zwembad installeren, we zijn blij om u te introduceren tot de familie van de Outdoor armatuur Outdoor LED spot.
Plaats bovendien een lantaarnpaal of muur schansen, buiten spots kunnen brengen extra verlichting en een vleugje originaliteit om uw terras of tuin decoratie. Vierkant of ronde, kleine en presterende, kunnen zij uw ruimte, alsook een muur projector verlichten met een hoge intensiteit.
De outdoor LED-spot zal direct worden geïnstalleerd in de structuur van de bodem, dus het zal belangrijk zijn om te overwegen tijdens het ontwerp van het terras en het modelleren van de grondwerken, elektrische installatie power-lampen.
Zeer esthetische door de minimalistische vormgeving, het zichtbare gedeelte van de buiten ingebouwde kijker overschrijdt die door een paar millimeter dikke bodem. Dit kenmerk houdt in dat het technische gedeelte volledig zal worden verzonken in de grond. II moet daarom verankering diepte voldoende te ontvangen van de plek. We zullen ontwikkelen verder naar beneden de twee bovenstaande.

Hoe kan ik buiten inbouwspots?


Als u wilt installeren een ingebouwde buiten spotlight, rekening dat het moet bestand zijn tegen vocht en dus uw elektrische installatie goed moet worden verzegeld.
De eerste voorzorgsmaatregel zal worden op het niveau van uw aansluitdoos. Het moet worden gevuld met hars te beschermen uw elektrische aansluitingen voor water dat kon infiltreren.
Het is ook mogelijk om uw elektrische verbindingen met behulp van een klier te maken, maar deze tweede oplossing is dat minder op de lange termijn gegarandeerd.
De installatieprocedure is heel eenvoudig, elke vlek zal worden aangesloten op uw klemmenkast door een kabel van type EXVB en elke kabel zal vervolgens worden geplaatst in een omhulsel van TPC 10 type. De procedure zal worden herhaald X keer het aantal inbouwspots die u plaatst.
Zodra uw elektrische aansluitingen gemaakt, het zal je installatie voor het gieten van uw hars in uw klemmenkast testen.

Hoe verbinding maken (connect) een buiten ingebouwde spotlight?

Noodzakelijk materiaal:

-De zachte rubber elektrische kabel van type CTMB
-Kabel bescherming voor kabeltype TCP-10
-Klemmenkast
-Hars

De inbouwspots moeten worden gelegd in een grond afvoeren waardoor een goede water-evacuatie. Tijdens de installatie van uw vlekken, plan onder de pot van de instantiatie van de vlek een metalling van kleine rotsen tot een diepte van ongeveer 30 cm. Tijdens zware regen, kan water afvoer sneller.
Maak de elektrische verbinding van de vlek met behulp van een flexibele kabeltype CTMB 3 G 1.5 waterdicht rubber.
Maken van de verbinding van de kabel naar de plek en schroef de klier (verzegeling ring).
Plaats de plek in de pot voor verankering.
Pas op, de plek moet nooit worden geplaatst alleen in het gat zonder bescherming, zal er altijd een pot van verankering. Het is ook aanbevolen om de plaats van de spot op een vlakke of iets verhoogd teneinde elk risico van stagnatie van water.
Nog meer bescherming te waarborgen, kunt u uw voedingskabel met een diafragmadrukgroep TPC 10 sheathe en sluit deze aan op de muur box.
Elke vlek kan worden aangesloten op een verdeeldoos en deze kunnen worden aangesloten in serie.
Het is ook mogelijk om verbinding maken met verschillende plekken in één bende aansluitdoos.
Eenmaal uw voltooide elektrische verbindingen en voor het gieten van uw hars in uw dozen breakout, doe een test om ervoor te zorgen dat al uw verbindingen correct zijn en dat uw plekken oplichten.

Hoe het wijzigen van een verzonken plek op de grond?

Voordat u een ingebouwde spotlight op de grond wijzigt, gelieve eerst waarom het niet meer werkt. Is de lamp niet zomaar overstappen?

Als nochtans u wenst te veranderen deze plek, de werking is niet zeer ingewikkeld, maar het zal sommige nuttige maatregelen nemen.
De plek is geplaatst in de aarde, geen probleem, het zal gewoon verwijderen van de vlek te vervangen en de nieuwe spot op te stellen.
Kijk onder deze plek, u hebt een ballast van ten minste 30 cm, zet de pot met verzonken in de grond en uw vlek verbinden met het bestaande elektriciteitsnet.
Als u wenst te plaatsen dit plek in een houten dek, Controleer het gat van de voormalige plek en probeer te vinden van een nieuwe plek met dezelfde diameter.
De nieuwe plek verzonken t hij een grotere diepte verankering, in dit geval, het duurt met behulp van een gat zagen dit gat vergroten.

Hoe kiest u een outdoor ingebouwde spotlight?

Kies een ingebouwde plek voor uw outdoor, graag eerst het hulpprogramma dat u wilt hebben van de plek. De aantekeningen LED inbouw spots zijn over het algemeen klein, twee of drie centimeter in diameter, wanneer ze vakkundig worden bereid, een eenvoudige gaan kunnen opvrolijken, geven een ritme in de entree van uw huis of punten voor brengen voorkomen dat een wandeling. De kleine LED-spot kan ook dienen als visuele ringer, geplaatst aan de rand van een terras wanneer het uitkijkt op de tuin en voor een verschil in niveau waarschuwt.
Verzonken genoemde macht spots hebben een technische functie, deze dienen te verlichten. Hij kan ook dienen als een punt van licht op een huis of op het eerste terras van toegang tot een aanvullende licht brengen uw reeds bestaande lichtbron.
Ingebed met sommige macht plekken zijn doorgaans groter omdat ze zijn uitgerust met een verwisselbare module voor LED of een LED-lamp.
Er moet onderscheid worden gemaakt tussen deze twee soorten inbouwspots, hun functie ziet er identiek, maar renderen niet hetzelfde.
De spot van markup zodat een esthetische functie en zoals de naam suggereert, het zal dienen om uw bodem.
Spot inbouw met lamp zal hebben een lumen krachtige, in deze productcategorie, kunt u veel verschillende opties zoals de richting van de lamp die de plek rusten zal, als de reflector zal worden gerookt...
Deze kan gemakkelijk verlichten een voorkant van huis geven een lichte spelletjes van de bodem naar de top, het verlichten van uw tuin een dimensie te verlenen aan uw boom of uw bedden fabriek 's nachts.
Uiteindelijk, zal hij moeten rekening houden met een laatste belangrijk detail indien uw inbouwspots worden geplaatst op de ingang van huis en of opmaak of macht, de ingebouwde spotlight met maximale belasting, c - d, dat hij kan dragen gewicht, het gewicht van een auto... Deze belasting moet worden berekend op basis van de locatie, of u wilt uw inbouwspots te plaatsen en moet worden genomen om niet te overschrijden.

De verschillende soorten inbouwspots:

Ingebouwde plek ronde ground:
In het algemeen, hebben de inbouwspots voor buiten een ronde vorm. Deze shape met het kenmerk om te leggen op het niveau van aanpassing van de inbouwspots...

Ingebouwde vierkante vloer middelpunt van de belangstelling:
Om een andere stijl, is het ook mogelijk om vierkante LED inbouw spots. Zoals hierboven uitgelegd, vragen ze om een perfecte uitlijning.

Spot laagspanning:
Uw elektricien vraagt u om een zwembad van inbouwspots van type laagspanning. Dit is de standaard C 15-1000 sectie 702 door de U. T.E (technische Unie van elektriciteit) waarvoor het. Deze instelling regelt de eisen voor elektrische installaties op de rand van een waterlichaam (, vijver, zwembad).

Deze norm gebaseerd dit op drie niveaus.

O niveau:
De binnenkant van een waterlichaam in dit gebied kan worden geplaatst alleen een plek van type laagspanning 12 volt of huidige continu 30 volt, deze plek moet een minimale IP 67 bescherming rating.
Niveau 1:
Het ligt dicht bij het water en het plan voor een afstand van 2 meter op de grond en 2,5 meter hoog. Kan niet worden geplaatst alleen een plek van type zeer lage spanning, deze plek ten minste een index van de bescherming van moet IP-66
Niveau 2:
Over een afstand die groter is dan 1,5 m naast de 2 meter voorgeschreven niveau 1, de inbouwspots bodem of muur moet in laagspanning en aangesloten op een differentieel circuit breaker van ten minste 30 mijn. Deze plek moet een minimale IP 65 bescherming rating.

Plafond Inbouw spot:
De verzonken plafond spots gebruikt buiten zoals in een badkamer moet ook voldoen aan minimale IP44 bescherming rating. Afhankelijk van waar de verzonken plafond plek zal worden geplaatst, moet deze index meer of minder belangrijk zijn.

Spot buiten grond:
Zoals hierboven uitgelegd, er zijn twee type inbouwspots gemalen, dat als aantekeningen, meestal klein dienen zal, het geeft een richtlijn lijn en maken een continuïteit in uw weg, zei een andere technische of macht, zal het functie geven aanvullende licht aan uw outdoor verlichting en schansen reeds bestaande faciliteiten.

Outdoor LED-spot naar keuze:

Door zijn omvang, is de verzonken plek vaak voorzien van een reflector type lamp. Deze lamp zullen ofwel een GU10 lamp voor vlekken in laagspanning met een GU53 lamp 220V of vlekken.
Vroeger waren de inbouwspots uitgerust met de lamp GU10 of halogeen GU53. Het is nu mogelijk om te deze lampen vervangen door LED lampen.

Het voordeel zal zijn dubbele omdat LED lampen zijn efficiënter en zuiniger, maar vooral ook om een langere levensverwachting.

De kracht voor een buiten plek?

De eerste vraag die we moet stellen is wat u verwacht van uw gebruik van de inbouwspots. Dienen zij als plekken ter gelegenheid van een pad of - in het licht genoeg macht geven om licht van een gevel, een boom of bijvoorbeeld een standbeeld, in dit geval speciale zoekopdrachten naar een plek die is uitgerust met een voldoende krachtige LED-module of een LED-lamp.
De meeste van de inbouwspots gebruiken verwisselbare LED lampen. Dit soort lamp geeft een groter is dan 100 lm/W lichtopbrengst. Voor een 5 watt gloeilamp hebt u macht vergelijkbaar met een +-35 watt halogeen lamp 500 lm.
Voor de opmaak van uw verblijfplaats aangeraden om te gebruiken met een power LED spots inbouw. Kleiner en dus meer esthetische, zal deze de dag bijna onopgemerkt voorbij en donker een kleine discreet en voldoende licht om te scheiden van de ruimte van uw paden geven.
Op basis van de locatie of u wilt deze, hetzij op een muur of op de grond te plaatsen, is het mogelijk om te vinden van vlekken van type markup aanbod verschillende lichte uitzendingen. Voorkeur voor een muur, de verstrooiing van licht uit de zijkanten van de spot, deze uitzending kunnen omlaag of omhoog en omlaag. Het is ook mogelijk dat een fijn helder jet aan de vier zijden, gegarandeerd.

Welke kleur of temperatuur van de LED of gloeilamp kiest u?

De verzonken plek temperatuur zal afhangen van het resultaat dat u wilt ophalen en de lichte kleur van de armaturen die al uw exterieur uitrusten.
Wij kunnen alleen adviseren u te houden van een kleur van uniforme temperatuur niet verstoren de harmonie van uw exterieur.
Als u niet reeds bestaande beperking hebben en afhankelijk van het effect dat u wilt bereiken.
De temperatuur wordt uitgedrukt in Kelvin, we categoriseren drie families van kleur tinten.

Warm witte zogenaamde temperatuur:
Deze kleurtemperatuur gaat van 2200 tot 3000 Kelvin.
Uitzending kleur geeft een sfeer meer gezellig en warm.

De neutrale witte genaamd temperatuur:
Deze kleurtemperatuur gaat van 4000 tot 4500 Kelvin
Geeft een duidelijker licht, dat ze niet de ogen wordt moe en geeft een indruk van lichte genoemde natuurlijke.

De koud witte genoemd temperatuur:
Deze kleurtemperatuur gaat van 5500 tot 6000 Kelvin
We praten over meer koude, blauwige licht, deze temperatuur kan worden gebruikt voor een markering van de grond.

Bescherming index (plek buiten wat IP)?

Blootgesteld aan de elementen, is het belangrijk voor uw buiten plek om water en sneeuw en vreemde stoffen zoals fijn stof of vuil te verzetten. Deze functie dient u te volgen van de beschermingsklasse van uw vlekken. We onderscheiden twee soorten mate van bescherming voor uw inbouwspots in IP67 of IP68.

Verzonken IP67 buiten lampen waterdichte zullen stof en de tijdelijke onderdompeling en vlekken met een mate van bescherming IP68 waterdichte aan totale onderdompeling.
Wil de economie door het plaatsen van vlekken op de grond niet voldeed dit index van bescherming zou een vergissing zijn.
Alleen inbouwspots geplaatst in een entree of een veranda-plafond een lager beschermingsniveau zal hebben, is het raadzaam de IP44 bescherming index.

Moet mijn ingebouwde spotlight bestaan uit materie?

Op het niveau van de materialen hebt je ook de keuze tussen de verschillende voorgestelde metalen, roestvrij staal of aluminium, messing...

Roestvrij staal INOX 316, 318 Typ...
Dit type van legering wordt sterk aanbevolen voor alle grond inbouwspots.
RVS is, het bijzonder resistent zijn tegen corrosie van het water, zeewater en verschillende detergentia.

Aluminium
Mat grijze aspet, dit materiaal geeft een touch design en moderne, weer en UV-bestendig, het in wezen zal worden gebruikt voor verticale ingebouwde spots.

Messing
Dit materiaal is non-ferrometalen en bestaat uit een legering van koper en zink.
Het heeft ook een zeer goede corrosieweerstand. Geven een kust-stijl en een maritieme touch aan uw buitenkant.

Welke kabel voor buiten plek?

Afhankelijk van het soort buiten verzonken plek zal u plaatst, of in laagspanning 12 v of 230 v, de spanning en intensiteit en ook de afstand van de kabel.
In dit geval kan de kabel te gebruiken afwijken.

Voor uw vlekken in 230 volt en als ze zijn uitgerust met LED-lamp, de dikte van de kabel is 1,5 mm en het zal worden uitgerust met drie strengen. De kabel moet worden bedekt met een rubber membraan. Als uw LED spots de functie aan de graduatie van hun intensiteit hebben, moet de kabel worden uitgerust met 5 draden.

Voor uw vlekken in 12 volt.
Rekening houden met de afstand en de spanning (toeslag) op deze kabel worden aangesloten. Inderdaad, hooguit de afstand en de belasting dient, als in de sectie van de kabel. In dit geval moet rekening worden gehouden ten minste drie elementen:
-De afstand tot de plek.
-Power van de plekken.
-De spanning in volt.

De instellingen zal het bepalen van de sectie van draad mm2
Voor uw gemak, zal u worden geadviseerd om een dikte van 2.5 mm kabel

De vlekken niet worden gereduceerd tot de verzonken vloer of plafond, ze kunnen kan ook geplaatst worden in een wand of een muur. Dit soort plek is over het algemeen verkocht als een bouwpakket met muurbeugels of rasters van bescherming isolatie tegen vocht. Er zijn ook modellen speciaal ontwikkeld met jets waterdichtheid, ideaal voor tuinen. Anderen, kunnen met volledig innovatieve technologie, worden versteld, om aan te passen van uw verlichting als u nodig hebt.

Bekijk onze outdoor producten, zijde licht biedt vele plekken die zijn toegesneden op uw omgeving en behoeften, met lichten soms warm om een gezellige sfeer en vriendelijk, soms neutraal wit voor optimale helderheid. Ook de kleur van de plek zelf kan invloed hebben op uw buiten decoratie, dus voel je vrij om te verkennen onze volledige lijst met beschikbare kleuren: zwart, wit, grijs, blauw,...

Maak uw keuze met gemak onder alle modellen gepresenteerd. Om te vergemakkelijken uw navigatie op zijde licht, installeerden we een module om te zoeken door te sorteren op de rechterkant van de pagina. Het is mogelijk om te verfijnen uw selectie volgens specifieke kenmerken: kleur, materiaal, type van meubilair,...

Als u vind echter niet dat het product dat u zoekt, neem contact op met één van onze medewerkers en wij helpen u in uw zoekopdracht.

Bekijk onze andere outdoor verlichting

Buitenmuur

Buiten schorsing
Plafondlamp buiten
Terminal lichte tuin
Solar lamp
Outdoor projector
Outdoor LED-lamp
Meubilair en licht-object
Tafellamp buiten
Tuin lamp
Outdoor accessoires

0