Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

15 € - 1335 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

Aantal lampen

Middellijn

6 - 85

Afficher/masquer plus d'options

Inclusief lamp(en)

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Moree

Moree: een breed scala aan designarmaturen en lichtmeubilair

Voor een innovatief merk als Moree is verlichting meer dan alleen armaturen. De systemen zijn namelijk op te splitsen in vele elementen, waaronder meubelen en decoratieve elementen. Zo is het bijvoorbeeld heel goed mogelijk om een lichtgevende salontafel te hebben die naast het plaatsen van bepaalde objecten ook functionele of decoratieve verlichting kan bieden. Het Duitse bedrijf heeft uitgebreide ervaring in de sector en is momenteel gepositioneerd als een van de toonaangevende referenties in de productie van verlichtingsmeubilair. De creaties van het merk worden erkend voor de kwaliteit van hun afwerking en de robuustheid van hun structuur.

Functionele en robuuste verlichtingssystemen

De belangrijkste reden waarom Moree verlichtingsapparatuur zo aantrekkelijk is voor consumenten is dat het voldoet aan hun verwachtingen op het gebied van functionaliteit. Deze eigenschap is natuurlijk altijd al essentieel geweest als het gaat om verlichting. Met Moree lichtmeubilair en decoratieve lampen krijgt dit aspect echter een heel andere betekenis. Het licht moet worden gebruikt om alle schaduwen in een bepaalde ruimte te elimineren, zowel binnen als buiten.

Bovendien moeten de systemen worden aangepast aan de relevante omstandigheden. Vochtigheid, slecht weer, schokken of andere, de lichtgevende producten moeten een solide en passende structuur hebben. De professionals van het Duitse merk houden met al deze punten rekening om de kwaliteit van elk van hun creaties te waarborgen.

Het bedrijf kiest bijvoorbeeld liever voor efficiëntere lampen dan de gebruikelijke modellen. Wat de materialen betreft, heeft het merk zich duidelijk gericht op polyethyleen. Dankzij specifieke behandelingen hebben de specialisten de kwaliteit van dit materiaal kunnen verbeteren door het bestand te maken tegen UV en intensief gebruik. Natuurlijk gebruikt het bedrijf in sommige gevallen ook andere materialen zoals roestvrij aluminium of glas. Naast de functionele kant houden de ontwerpers ook rekening met design door lichtgevende objecten in klassieke, fantasierijke, Scandinavische of zelfs heterogene stijlen voor te stellen. Haai Moree haaienlampen en Alice vilten hanglampen behoren tot de modellen die deze kenmerken goed weergeven.

Moderne lampen die zijn ontworpen volgens de normen van Duitse topkwaliteit.

De Duitse knowhow wordt wereldwijd op verschillende gebieden erkend. Op het gebied van verlichtingsarmaturen en -apparatuur staan de borden uit dit Europese land bekend als efficiënt en bezorgd over de kwaliteit van hun producten. Bij Moree hebben professionals goede praktijken aangenomen die hen in staat stellen zich te onderscheiden van de concurrentie.

Zo wisten de ontwerpers al heel vroeg hoe ze de LED-technologie konden gebruiken om moderne en innovatieve systemen aan te bieden. Of de armaturen nu bedoeld zijn voor residentieel of professioneel gebruik, de ontwerpers weten innovatie en design te combineren. De nieuwste Moree verlichtingsmeubelmodellen kunnen bijvoorbeeld via een smartphone worden bediend. Gebruikers kunnen de kleur en intensiteit van het licht wijzigen met behulp van een programma dat op hun mobiele apparaat is geïnstalleerd.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 20 van 20 items
Weergegeven: 1 - 20 van 20 items
0