Accessoire voor buiten  

(Er zijn 37 producten.)

Filtres

Prijs

0 € - 210 €

Hoogte

0 cm - 79 cm

Citaat

Onze producten
Filter
Weergegeven: 1 - 37 van 37 items
Weergegeven: 1 - 37 van 37 items

Al onze exteriors voor uw lampen accessoires

Om uw exterieur te sublimeren met functionele verlichting, heeft de site Côté lumière een aantal accessoires die overeenkomen met uw buitenverlichtingsinstallaties. Het zijn transformatoren, wandsteunen, accessoires voor de draagbare lamp, verlengsnoeren, staande constructies voor de neer te zetten lamp, designplanken die aansluiten bij de huidige trend, en vele andere.

De glasplaten die op de Côté lumière worden aangeboden, zijn met hun pure vormgeving decoratieve objecten die op zichzelf staan en als toonbank fungeren. De geïntegreerde verlichting maakt het een uniek accessoire dat een uitzonderlijke sfeer voor uw buitenruimtes garandeert. De roestvrijstalen Snackbar tablet is een onderscheidend kenmerk dat uw tuin zeker zal verfraaien voor een avondevenement. Dit verlichte aanrechtblad is ook verkrijgbaar in gehard glas om uw buitendecoratie te vervolledigen met een vleugje subtiliteit. Met de Break bar top coating is de verfijning op zijn hoogtepunt. De geharde glascoating zal zeker indruk maken op uw gasten. Het is ook beschikbaar in een client-side versie voor meer gebruiksvriendelijkheid. In ieder geval staan onze lichtgevende glaspanelen in het middelpunt van alle aandacht in uw buitenopstellingen.

Als u uw lamp naar het terras of balkon wilt brengen, is de Contre-P structuur het accessoire dat u nodig heeft. Deze prachtige stalen aanvulling bespaart u de moeite om uw lamp direct op de grond te leggen. Anders is het accessoire voor de Cat draagbare lamp verkrijgbaar in drie kleuren om de draagbare lamp te transformeren in een wandlamp. Gemaakt van gegoten aluminium, is het bijzonder gemakkelijk te installeren.

Om het gebrek aan helderheid bij de ingang van uw huis of aan de gevels te compenseren, kiest u voor de OutdoorBeam/Milox Antraciet projector wandmontage. Met dit accessoire kunt u de armatuur op de gewenste plaats bevestigen om te genieten van een extra lichtpunt in uw huis. Als u van plan bent om een krachtige projector te installeren om veiligheidsredenen, zou de Terminal Projector Wall Mount geschikter zijn. Afhankelijk van de configuratie van de ruimte, zijn er andere modellen beschikbaar in onze sectie gewijd aan accessoires voor buitenshuis.

Meestal hebben huizen geen stopcontact om hun buitenarmaturen van stroom te voorzien. Dankzij de kabelverlenging van de My Garden zonnelamp kunt u uw verlichtingssysteem gemakkelijker verlengen. Deze verlenging is gevormd met een synthetisch materiaal en is perfect waterdicht voor de buitenomgeving.

Deze buitenaccessoires verbeteren de verlichting van uw tuin, chalet, balkon of terras.

Bekijk onze andere outdoor verlichting

Buitenmuur

Ingebouwde spotlight

Buiten schorsing

Plafondlamp buiten

Terminal lichte tuin

Solar lamp

Outdoor projector

Outdoor LED-lamp

Meubilair en licht-object

Tafellamp buiten

Tuin lamp

0