Buitenmastspot Tono zwart

FARO-73150

MaterialenAluminium | Glas
kleurZwart
StijlIndustrieel | Moderne
FormulierRond
Lengte10 cm
Hoogte22,5 cm
Breedte10 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseGU10
Kracht50W
Klasse1
IP-indexIP44
VerstelbaarJa
Garantie2 jaar
MarkFaro
KustNon

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 51,12 €


-28.00%

36,50 € BTW Inb.


30,42 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Wil je een gastvrije en veilige sfeer creëren? Het zal een lichtgevende en decoratieve toets geven aan uw buitenverlichting.
De Faro collectie biedt de Tono buitenspot die een lichtgevende meerwaarde zal geven aan het huis waar hij geïnstalleerd zal worden.
Deze lamp is gemaakt van aluminium en glas wat hem een fijne en slanke esthetiek geeft en tegelijk een stevigheid en kwaliteit die een lange levensduur verzekert voor gebruik buitenshuis. Speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en vochtigheid, heeft het een IP44 beschermingsgraad. Deze zwarte bolder past perfect bij de buiteninrichting van uw huis. Goed doordacht met zijn aanzienlijke afmetingen, wordt deze armatuur voorgesteld met een hoogte van 22,5 cm, is hij 10 cm breed, zal hij gemakkelijk zijn plaats vinden in uw exterieur om onmiddellijk gezelligheid te creëren en helderheid te brengen in de donkerste hoeken. Uitgerust met een GU10 type lamp met een lichtopbrengst van 8 watt of 500 lumen, is hij als accessoire verkrijgbaar in warm wit of koel wit. Deze Tono-armatuur zal bijdragen tot uw visueel en lichtgevend comfort voor een warme toets aan uw momenten van ontspanning en gedurende uw avonden. Er moet worden gespecificeerd dat de gloeilamp met de lamp wordt meegeleverd. Met een garantie van 2 jaar is het een essentiële keuze tussen kwaliteit en prijs.
Deze lamp is een zekere waarde om de verlichting van uw buitenruimte te verbeteren.

Accessoires
0