Eleni modern off-Center ophanging-grijs

LUCI-31459-45-36

MaterialenTextiel,Metaal
kleurGrijs
stijlModern
formulierRond
hoogte25 cm
diameter45 cm
Suspension lengte120 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
EnergieklasseA+
baseE27
Kracht60W
klasse1
IP-indexIP20
verstelbaarJa
garantie2 jaar
MarkLucide

Beschikbaarheid: Op verzoek

Voorgestelde prijs : 219,95 €


-18.05%

180,24 € BTW Inb.


148,96 € belastingen excl.

 

  • Satisfait ou remboursé
Descriptif

De opschorting off-Center Eleni is een hanglamp bekleed met een stof lampenkap als een diffuser. Het wordt onderscheiden door zijn gearticuleerd wapen, dat het een bijzonder aantrekkelijk ontwerp geeft. Chic en elegant, deze schorsing komt om uw levensstijl te fleuren met originaliteit.

Het is een verleidelijke schorsing van de lucide collectie, gemaakt om te voldoen aan de hedendaagse en klassieke interieurs. De lichtbron is bijzonder aantrekkelijk voor u om te bluffen in de woonkamer als in de keuken, in het kantoor als in de woonkamer. Het meest ligt in het niveau van de perfecte balans tussen de innovatieve knowhow van het merk en het moderne ontwerp van de structuur.

Kies de hoogte die bij u past in een zeer vrije manier.

Het wordt sterk aanbevolen om spaarlampen te gebruiken (CFL-LED).

Deze Premium kwaliteit armatuur vereist geen complementaire apparatuur en wordt direct gevoed in 220 V.

Vervaardigd uit hoogwaardig staal, deze authentieke vering komt uit de verpakking met zijn unieke ontwerp. De resulterende verlichting is bevooroordeeld door de vorm van de onregelmatige grip. Het zal naast de salontafel verlichten om het licht minder direct te verspreiden.

Dit is een ontwerp off-Center ophanging van het Eleni gamma. Het is ook verkrijgbaar in het wit. Een merkbaar onderscheid op het niveau van de stof die de ronde lampenkap dekt.

Met de standaard afmetingen van 120x45x45 cm, is deze lamp verstelbaar dankzij de verstelbare kabel. Het energieverbruik is 24 W met een rendement nominaal A + +. Ondanks zijn arm aan de geometrische vorm, is het gemakkelijk om verbinding te maken met een dimmer.

Meer info

Er Eleni Design Off-Center schorsing is onderdeel van de verlichting klasse 1-gerubriceerde bescherming index IP 20.

Accessoires
You will also like ...
0