Moderne Eleni Suspension-witte stof

LUCI-31459-45-31

MaterialenTextiel,Metaal
kleurWit
stijlModern
formulierRond
hoogte25 cm
diameter45 cm
Suspension lengte120 cm
gewicht1,6 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
EnergieklasseA+
baseE27
Kracht60W
voltage220 V
klasse1
IP-indexIP20
verstelbaarJa
garantie2 jaar
MarkLucide

Beschikbaarheid: 5 tot 7 dagen

Voorgestelde prijs : 219,95 €


-18.05%

180,24 € BTW Inb.


148,96 € belastingen excl.

 

  • Satisfait ou remboursé
Descriptif

Veelzijdig en flexibel, de off-Center ophanging Eleni is een moderne armatuur gemaakt van witte stof-het onderscheidt zich van de andere schorsingen dankzij de gelede arm-gereserveerd en aantrekkelijk op hetzelfde moment, het heeft geen gebrek aan volgelingen-een aangename en elegante verlichting oplossing.

Deze verleidelijke schorsing van de collectie Lucid maakt deze lamp een aantrekkelijke lichtbron, die zijn plaats zal vinden in uw interieur: woonkamer, keuken en woonkamer-het sterke punt is de balans tussen innovatieve knowhow en modern design.

Door zijn off-Center eigendom, de 3 articulatiemogelijkheden u de armatuur op te schorten volgens uw convenances. U ook aanpassen aan de gewenste hoogte.

Het wordt sterk aanbevolen om spaarlampen te gebruiken (CFL-LED).

Deze Premium kwaliteit armatuur vereist geen complementaire apparatuur en wordt direct gevoed in 220 V.

Het maakt deel uit van de verlichting van klasse 1-bescherming index geclassificeerd IP 20.

Deze opschorting is resoluut origineel door zijn structuur die uit de partij komt. Het zal niet laat je onverschillig voor het Uitzicht van de stijl grip op de geometrische vorm. De witte circulaire lampenkap past in het decor met zijn zachte, aangename licht dat bevorderlijk is voor ontspanning. Een cilindrische diffuser van 42 cm in diameter die haar werk wil verwezenlijken, zonder de inzittenden van het huis te storen.

Meer info

Dit ophanging buiten het centrum armatuur nodigt u uit om de woonkamer te verlichten het tapijt en uw meubels die een ingetogen verlichting. Boven onze hoofden, de flexibele arm is verstelbaar om de gewenste locatie te richten. Het is een mooie veelzijdige lamp met strakke lijnen.

Accessoires
You will also like ...
0