Lineaire ophanging Tinten Dining 6L multicolor

KARE-36633

MaterialenGlas | Metaal
kleurWit | Zwart | Grijs | Koper | Transparant
StijlVintage | Industrieel
FormulierRond | Rechthoekig | Lineair
Lengte110 cm
Hoogte138 cm
Diameter16,5 cm
Gewicht5 kg
Aantal lamp(en)6
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE14
Kracht40 W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie2 jaar
MarkKare Design
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 2 tot 4 weken

Voorgestelde prijs : 531,19 €


-17.54%

434,42 € BTW Inb.


362,02 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Bent u op zoek naar een verlichtingsarmatuur voor uw huis? Kies voor een hangende armatuur die aan uw verlichtingsbehoeften voldoet.
De kroonluchter met 6 lampen zal uw ruimte verlichten. Zijn geraffineerd design draagt perfect bij tot de relooking van uw interieur.
Om uw interieur smaakvol te personaliseren, is de El Mundo, Shades suspension de ideale lamp die u garandeert de juiste keuze te maken. Hij is gemakkelijk herkenbaar aan zijn kenmerken, want deze lamp is gemaakt van metaal en glas, waardoor hij sterk en licht is, een ideale combinatie voor een perfecte uitstraling. Wat de kleur betreft, die is samengesteld uit wit, grijs, zwart en koperen lampenkappen, brengt het een perfecte weergave en esthetiek om een succesvolle harmonie met uw decoratie te bereiken. Uitgerust met zes gloeilampen van het type E14 LED die een vermogen van 4 watt met zich meebrengen met een equivalente waarde van 40 watt per gloeilamp. Het licht dat u van uw armatuur krijgt, zal ruim voldoende zijn. Om u in staat te stellen het type lichtweergave of de kleur van het licht te kiezen die u met uw lamp wenst, worden de gloeilampen niet met de ophanging meegeleverd. In verhouding tot haar weldoordachte afmetingen heeft de lamp een breedte van 16,5 cm en een ophanghoogte van 138 cm om haar zo goed mogelijk aan te passen aan de plaats waar u haar wenst te plaatsen.
Haar design en haar verlichting zijn perfect aangepast aan het dagelijks gebruik, want ze geniet van een garantie van 2 jaar en van haar Europees CE-certificaat.
Accessoires
0