E27 LED Decoratieve Gloeilamp 4W/35W 2200K Standaardfilamentlamp

FARO-17426

MaterialenAluminium | Glas
kleurGerookt
StijlVintage
Lengte10 cm
Diameter5,5 cm
Gewicht0,04 kg
Aantal lamp(en)1
BaseE27
Kracht4W
Kleurtemperatuur2200K - Warm wit
Lichtstroom350lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

6,64 € BTW Inb.


5,53 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Geef je verlichtingsarmaturen een facelift! Wilt u uw oude of nieuwe lampen uitrusten met een nieuwe bron? Ontdek onze ruime collectie moderne en zuinige gloeilampen en om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, is het belangrijk om bepaalde kenmerken te controleren.
Vergeet bij uw aankoop niet te controleren of de vorm van de lampvoet van de te vervangen bron van het type E27 of grote schroef is. De voet is het gedeelte dat tussen de armatuur en haar lichtbron is verbonden.
Andere aspecten waarmee rekening moet worden gehouden, zijn enerzijds de afmetingen. Het moet zeker zijn dat het aan de armatuur kan worden aangepast. De afmetingen zijn 10 cm hoog en 5,5 cm breed en 5,5 cm in doorsnee. Het uiterlijk kan er al dan niet toe doen of het zichtbaar is of volledig verborgen in de armatuur. Gemaakt van aluminium en glas en in amberkleurige vintage-stijl, perfect passend bij het gebruik dat u ervan wenst te maken. Vermogen is een belangrijke factor, hij heeft een lichtstroom van 350lm bij een vergelijkend vermogen van 35W. Hij kan niet worden gedimd en geeft een verspreidingshoek van 270°. Tenslotte heeft deze bron een kleurtemperatuur van 2200K - Warm Wit, deze temperatuur zal de sfeer bepalen die u in uw interieur wenst te creëren.
Laten we nadenken over het verminderen van onze impact op het milieu! Dit product bevat geen kwik of andere producten die gevaarlijk zijn voor ons organisme. Door uw oude halogeen- of CFL-lamp (spaarlamp) te vervangen, bespaart u tot 90% op uw energiekosten. Dit product heeft een A+ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur om u een duurzaam product met een lange levensduur te bieden.
0