E27 4W/35W 2200K Amberkleurige Filament LED decoratieve lamp

FARO-17428

MaterialenAluminium | Glas
kleurGerookt
StijlVintage
Lengte12,6 cm
Diameter5,8 cm
Gewicht0,04 kg
Aantal lamp(en)1
BaseE27
Kracht4W
Kleurtemperatuur2200K - Warm wit
Lichtstroom350lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 13,35 €


-24.03%

10,06 € BTW Inb.


8,38 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Geef je verlichtingsarmaturen een facelift! Wilt u uw oude of nieuwe lampen uitrusten met een nieuwe bron? Ontdek onze grote collecties moderne en energiebesparende lampen en om zeker te zijn van de juiste keuze, is het belangrijk bepaalde kenmerken te controleren.
Alvorens de lichtbron te vervangen, is het absoluut noodzakelijk dat de lampvoet perfect compatibel is met de armatuur. Deze lamp is van het type E27, ook wel bekend als een grote schroef. Deze voet is het verbindingsstuk tussen de armatuur en de lamp.
Andere aspecten waarmee rekening moet worden gehouden, zijn enerzijds de afmetingen. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat het aan uw armatuur kan worden aangepast. De afmetingen zijn 12,6 cm hoog en 5,8 cm breed en 5,8 cm in doorsnee. Het uiterlijk kan er al dan niet toe doen of het zichtbaar is of volledig verborgen in de armatuur. Gemaakt van aluminium en glas en in amberkleurige vintage-stijl, perfect passend bij het gebruik dat u ervan wenst te maken. Vermogen is een belangrijke factor, hij heeft een lichtstroom van 350lm bij een vergelijkend vermogen van 35W. Hij kan niet worden gedimd en geeft een verspreidingshoek van 270°. Tenslotte heeft deze bron een kleurtemperatuur van 2200K - Warm Wit, deze temperatuur zal de sfeer bepalen die u in uw interieur wenst te creëren.
De producten die wij aanbieden zijn eco-duurzaam en recycleerbaar, aangezien ze geen kwik of andere producten bevatten die gevaarlijk zijn voor het milieu en onze gezondheid. Dankzij hun lage energieverbruik garanderen de nieuwe LED-technologieën grote energiebesparingen. Dit product heeft een A+ energiecertificaat, dat overeenkomt met zijn prestatieniveau, en een levensduur van 25.000 uur.
0