E14 LED Decoratieve Lamp 2W/25W 2200K Amberkleurige Filament Light Bulb

FARO-17427

MaterialenAluminium | Glas
kleurGerookt
StijlVintage
Lengte10 cm
Diameter3,6 cm
Gewicht0,04 kg
Aantal lamp(en)1
BaseE14
Kracht2W
Kleurtemperatuur2200K - Warm wit
Lichtstroom200lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

5,22 € BTW Inb.


4,35 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Hoe maak je je oude armaturen modern? U hebt een tafellamp, een staande lamp of een hanglamp en u wilt die efficiënter maken en minder energie laten verbruiken? Dit is heel goed mogelijk door eenvoudig de bron te vervangen door een moderne LED-lamp. Om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt, moet u rekening houden met een aantal kenmerken.
Om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt bij het vervangen van de bron, is het noodzakelijk om rekening te houden met een aantal nuttige gegevens. Het eerste technische gegeven waarmee rekening moet worden gehouden, is het type lampvoet dat u voor uw armatuur nodig hebt. De lampvoet is het verbindingsstuk tussen de armatuur en de lichtbron. Het voorgestelde product is van het type E14, maar het wordt ook wel kleine schroef genoemd.
De grootte is een maat waarmee rekening moet worden gehouden, deze Faro Barcelona bron op een hoogte van 10 cm, een breedte van 3,6 cm voor 3,6 cm diameter. Afhankelijk van het vermogen, kunnen de afmetingen verschillend zijn. Voor het gewenste effect en de gewenste weergave onderscheiden wij enerzijds de kleurtemperatuur, die wordt uitgedrukt in kelvin en 2200K - Warm White bedraagt, en anderzijds het lichtvermogen van 200lm, dat een vergelijkende waarde vertegenwoordigt bij 25W. Voor bepaalde typen lampen kan ook de lichtbundel worden gekozen, deze bedraagt 270° en vertegenwoordigt de mate van lichtverspreiding voor een kleurtemperatuur van 2200K - Warm White. Tenslotte is er het aspect van het product, door zijn amberkleurige vintage-stijl en door zijn materiaal dat bestaat uit aluminium en glas. Afhankelijk van de gewenste lichtintensiteit kan al dan niet de voorkeur worden gegeven aan een dimbare of niet-dimbare lichtbron. Dit product kan niet worden gedimd.
Laten we nadenken over het verminderen van onze impact op het milieu! Dit product bevat geen kwik of andere producten die gevaarlijk zijn voor ons lichaam. Door uw oude halogeen- of CFL-lamp (spaarlamp) te vervangen, bespaart u tot 90% op uw energiekosten. Dit product heeft een A+ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur om u een duurzaam product met een lange levensduur te bieden.
0