Verlaagde prijs! buiten wandlamp | Online kopen Vergroot het beeld

Porto Plus Buitenwandlamp - Zilver

1082003

MaterialenMetaal
kleurZilver
StijlDesign | Moderne
FormulierCilinder
Lengte10,5 cm
Hoogte10 cm
Breedte7 cm
Diameter7 cm
Dikte - Diepte10,5 cm
Gewicht0,6 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseGU10
Kracht11W
Klasse1
IP-indexIP44
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting
KustNon

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 71,39 €


-14.49%

60,54 € BTW Inb.


50,45 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Creëer een warme en vriendelijke sfeer bij de ingang van uw huis! Er gaat niets boven een wandlamp om zo'n prestatie te leveren.
De wandlamp voor buiten is het ideale accessoire om uw huis stijlvol te verlichten.
Astro Lighting biedt u de wandlamp Porto voor buiten. Trouw aan zijn reputatie en de bewezen kwaliteit van zijn producten om u de lamp aan te bieden die de troeven heeft om tot de referentie-uitrusting in de categorie buitenverlichting te behoren. Het heeft een sober maar elegant ontwerp en is gemaakt van aluminium. Dit materiaal is speciaal ontworpen voor een zeer hoge corrosiebestendigheid. Naast zijn gemakkelijk schoon te maken oppervlak geeft zijn zilvergrijze kleur hem een tijdloze esthetiek, waardoor hij gemakkelijk past in de muur waar hij zal worden geplaatst. Wat de afmetingen betreft, die goed doordacht zijn, heeft de wandlamp voor buiten een hoogte van 10 cm bij een lengte van 10,5 cm en een breedte van 7 cm, de installatie ervan zal ideaal zijn op de gewenste plaats. Vergeleken met het technische aspect van de lamp, is de verspreiding van het licht ideaal, in het bijzonder om een zachte, hartelijke en geruststellende omgeving te creëren als het avond wordt. Deze lamp bestaat uit een GU10 type lamp met een lichtvermogen van 6 watt voor 460 lumen met een kleurtemperatuur van 2700K tot 4000K afhankelijk van de gekozen lamp. Er moet worden aangegeven wat niet is inbegrepen, maar wat u als accessoire wordt voorgesteld. Het zal de hoofdverlichting completeren met een vleugje gezelligheid dat ideaal zal zijn om een tuinsalon of een veranda te verfraaien. Bezorgd over de kwaliteit van haar op de markt gebrachte producten. Dit product is CE-gecertificeerd, is niet geschikt voor installatie op ongeveer 8 km van de kust en heeft een leveranciersgarantie van 3 jaar.
Met de Porto Plus buitenwandlamp maakt u zeker de juiste keuze! Door de combinatie van tijdloze look en elegantie, zal het een plus zijn voor uw buitendecoratie.

De compacte fluorescentielamp waarmee hij is uitgerust, verspreidt het licht

naar beneden in een vrij grote straal.

Deze buitenarmatuur

onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de zorg die aan de afwerkingen is besteed en de modernste technieken waarmee ze is uitgerust.
Accessoires
0