Dartmouth Twin Buiten wandlamp - Zwart

MaterialenMetaal
kleurZwart | Grijs | Wit
StijlModerne | Design
FormulierCilinder
Lengte16,5 cm
Hoogte18 cm
Breedte5,5 cm
Diameter7 cm
Dikte - Diepte10,5 cm
Gewicht1,1 kg
Aantal lamp(en)2
Inclusief lamp(en)Nee
BaseGU10
Kracht6W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP44
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting
KustNon

Beschikbaarheid: 29 mei 2021

Voorgestelde prijs : 96,80 €


-24.00%

72,96 € BTW Inb.


60,80 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Veel meer dan een eenvoudige wandlamp is een wandlamp voor buiten de ideale manier om een decoratief en lichtgevend accent aan het ontwerp van uw huis toe te voegen.
De buitenwandlamp zal een meerwaarde geven aan de muur waarop hij wordt geïnstalleerd.
Astro Lighting biedt u de Porto buitenwandlamp aan. Trouw aan zijn reputatie en de bewezen kwaliteit van zijn producten om u de lamp aan te bieden die de troeven heeft om tot de referentie-uitrusting in de categorie buitenverlichting te behoren. Het heeft een sober maar elegant ontwerp en is gemaakt van aluminium. Dit materiaal is speciaal ontworpen voor een zeer hoge corrosiebestendigheid. Naast zijn gemakkelijk te onderhouden oppervlak, zijn zwarte kleur, maar wordt ook voorgesteld in getextureerd grijs of wit brengt een tijdloze esthetiek die het mogelijk maakt om gemakkelijk te integreren in de muur of het zal worden geplaatst. Wat de afmetingen betreft, die goed doordacht zijn, heeft de buitenwandlamp een hoogte van 18 cm bij een lengte van 16,5 cm en een breedte van 5,5 cm, de installatie ervan zal ideaal zijn op de gewenste plaats. Vergeleken met het technische aspect van de lamp is haar lichtverspreiding ideaal, in het bijzonder om een zachte, hartelijke en geruststellende omgeving te scheppen als het avond wordt. Deze armatuur is samengesteld uit twee GU10 type lampen die een lichtvermogen leveren van 12 watt voor 940 lumen per lamp met een kleurtemperatuur van 2700K tot 4000K afhankelijk van de gekozen lamp. Het is bedoeld om aan te geven wat niet inbegrepen is, maar wat u als accessoires wordt voorgesteld. Het zal de hoofdverlichting completeren met een vleugje gezelligheid dat ideaal zal zijn om een tuinsalon of een veranda te verfraaien. Bezorgd over de kwaliteit van haar op de markt gebrachte producten. Dit product is CE-gecertificeerd, is niet geschikt voor installatie op ongeveer 8 km van de kust en heeft een garantie van 3 jaar van de leverancier.
In een tuin of onder een veranda zal de buitenwandlamp Dartmouth Twin voldoen aan uw behoeften op het gebied van buitenverlichting en tegelijkertijd een belangrijke decoratieve toets geven.
Accessoires
0