Elis enkele LED IP54-buitenwandlamp - Zwart

MaterialenMetaal
kleurWit | Zwart | Grijs
StijlDesign | Moderne
FormulierRechthoekig
Lengte14,1 cm
Hoogte14,1 cm
Breedte5,1 cm
Dikte - Diepte5 cm
Gewicht0,8 kg
Aantal lamp(en)3
Inclusief lamp(en)Ja
BaseLED-module
Kracht7,7W
Kleurtemperatuur3000K - Warm Wit
Lichtstroom247lm
Klasse1
IP-indexIP54
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting
KustNon

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 133,11 €


-5.01%

125,40 € BTW Inb.


104,50 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Een wandlamp voor buiten is veel meer dan een eenvoudige wandlamp en is ideaal om een decoratieve en heldere toets te geven aan het ontwerp van de omgeving van uw huis.
De LED-buitenwandlamp werpt een gelijkmatig licht voor een optimale verlichting van de ruimte waar hij is geplaatst.
In de Astro Lighting collectie is de Elis outdoor LED wandlamp de referentie in de categorie buitenverlichting. Hij is verkrijgbaar in zwart, maar ook in getextureerd grijs of wit, en is gemaakt van aluminium dat speciaal is ontworpen om het resistente en decoratieve aspect ervan te accentueren. Dit materiaal staat bekend om zijn corrosie- en weerbestendigheid. Water noch stof kunnen hem beschadigen, want hij heeft een IP54-beschermingsgraad. Naast zijn tijdloos design, waardoor hij alle ruimtes kan uitrusten, van het terras, tot de veranda, tot de tuinsalon, zelfs bij de poort. De goed doordachte afmetingen zorgen voor een optimale verlichting, zelfs als de lamp in een grote ruimte wordt geplaatst. Met een hoogte van 14,1 cm, een lengte van 14,1 cm en een breedte van 5,1 cm kunt u er zeker van zijn dat het licht gelijkmatig wordt verdeeld. Op het niveau van de lichtopbrengst, is dit armatuur samengesteld uit een module LED van vermogen van het type geïntegreerde LED die een lichtopbrengst brengt van 4,4 watt voor 248 lumen met een kleurtemperatuur van 3000K in warm wit. Opgemerkt moet worden dat het licht wordt meegeleverd. Om u de meest kwalitatieve armatuur aan te bieden. Dit product is CE-gecertificeerd, is niet geschikt voor installatie op ongeveer 8 km van de kust en heeft een leveranciersgarantie van 3 jaar. Wees er zeker van dat u de beste aankoop doet met de beste garanties en tegen de beste prijs!
Het ontwerp van de Elis Single LED buitenwandlamp maakt het tot een must-have in buitenverlichting. Het zal voldoen aan al uw eisen op het gebied van kwaliteit en esthetiek.
Accessoires
0