Vierkante wandlamp Pienza 140 - Wit

1196001

MaterialenKeramiek | Metaal
kleurWit
StijlDesign | Moderne
FormulierKubus | Vierkant
Hoogte14 cm
Breedte14 cm
Dikte - Diepte15,3 cm
Gewicht1,6 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE14
Kracht60W
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 153,68 €


-5.01%

144,78 € BTW Inb.


120,65 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Kies een wandlamp voor zijn functionaliteit en design!
De witte vierkante wandlamp is een bijzonder tijdloze lamp die als een echte decoratieve toets in uw woning zal fungeren.
De Pienza lamp, referentie 1196001, wordt voorgesteld in de Astro Lighting collectie. Het is met de grootste zorg vervaardigd, de kwaliteit van de vervaardiging en het tijdloze ontwerp zullen de plaats waarvoor het bestemd is, verfraaien. Ideaal en complementair aan uw bestaande verlichting, zal het perfect harmoniëren met uw decoratie. Ontworpen in keramiek en metaal, verbetert het esthetische aspect uw interieur en dankzij de witte kleur, zorgt het voor een nette en hoogwaardige afwerking. Technisch gezien bestaat de lamp uit een gloeilamp van het type E14 LED die niet met de lamp wordt meegeleverd, maar die u als accessoire wordt aangeboden. Deze lamp heeft een lichtvermogen van 4 watt voor 450 lumen lichtopbrengst met een kleurtemperatuur die varieert van 2700K tot 4000K, afhankelijk van de gekozen lamp. Deze lamp zal perfect zijn om te lezen en te ontspannen en zal tegelijkertijd een mooie en heldere toets geven aan de muur waar hij zal worden aangebracht. Dit product heeft een garantie van 3 jaar en voldoet aan de CE-normen. Deze CE-norm voldoet aan alle Europese eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid, prestaties en milieubescherming.
De wandlamp Pienza is perfect aanbevolen om een warme sfeer te creëren. Durf anders te zijn en breng een lichtgevend tintje aan de muur die hij zal versieren door hem te verlichten.
Accessoires
0