Vierkante wandlamp Pienza LED 140 - Wit

1196002

MaterialenKeramiek | Metaal
kleurWit
StijlDesign | Moderne
FormulierKubus | Vierkant
Hoogte14 cm
Breedte14 cm
Dikte - Diepte14 cm
Gewicht1,5 kg
Aantal lamp(en)2
Inclusief lamp(en)Ja
BaseLED-module
Kracht3W
Kleurtemperatuur3000K - Warm Wit
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 249,27 €


-14.50%

211,36 € BTW Inb.


176,13 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Kies een wandlamp voor zijn grafische en design kant!
De vierkante LED wandlamp zal een nieuwe identiteit geven aan uw kamer en er een intieme en zeer aangename kant aan geven.
De Pienza lamp referentie 1196002, wordt voorgesteld in de Astro Lighting collectie. Het is met de grootste zorg vervaardigd, de kwaliteit van de vervaardiging en het tijdloze ontwerp zullen de plaats waarvoor het bestemd is, verfraaien. Ideaal en complementair aan uw bestaande verlichting, zal het perfect harmoniëren met uw decoratie. Ontworpen in keramiek en metaal, verbetert het esthetische aspect uw interieur en dankzij de witte kleur, zorgt het voor een nette en hoogwaardige afwerking. Technisch gezien bestaat het uit twee gloeilampen van het type LED die in het armatuur zijn geïntegreerd. Deze armatuur heeft een lichtopbrengst van 6,2 watt voor 198,7 lumen lichtopbrengst met een kleurtemperatuur van 3000K warm wit. De LED transformator is bij de armatuur inbegrepen en de LED heeft een levensduur van 60.000 uur. Deze lamp zal perfect zijn om te lezen en te ontspannen en zal tegelijkertijd een mooie en heldere toets geven aan de muur waar hij zal worden aangebracht. Dit product wordt geleverd met 3 jaar garantie en voldoet aan de CE-normen. Deze CE-norm voldoet aan alle Europese eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid, efficiëntie en milieubescherming.
De wandlamp Pienza is veel meer dan een eenvoudige lamp. Het is een prachtig armatuur dat dankzij haar stijl en hoogwaardige afwerking in elke ruimte van uw huis kan worden geïnstalleerd.
0