Parma 110 wandlamp - Wit

1187009

MaterialenKeramiek | Metaal
kleurWit
StijlDesign | Moderne
FormulierRechthoekig
Hoogte11 cm
Breedte9 cm
Dikte - Diepte11 cm
Gewicht0,85 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseGU10
Kracht50W
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 99,22 €


-11.60%

86,99 € BTW Inb.


72,49 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Personaliseer uw interieur met een decoratief element op zich!
De rechthoekige wandlamp zal uw kamer verfraaien, want ze biedt een indirecte en landschappelijke verlichting met een vriendelijk karakter.
Met haar karakteristieke design biedt de Astro Lighting collectie u een armatuur die gewaardeerd wordt om haar mix van hoge kwaliteit keramiek en metaal dat in combinatie met haar witte kleur de armatuur een esthetiek en een balans geeft die de ruimte die ze verlicht verbetert. De wandlamp Parma is een echte sfeermaker in de ruimte waar zij is aangebracht en zorgt voor een lichtgevende sfeer die zeer op prijs wordt gesteld op momenten van ontspanning. Vanuit technisch oogpunt is de lamp uitgerust met een GU10 LED-lamp die niet bij de lamp wordt geleverd, maar als accessoire wordt aangeboden. De Parma lamp referentie 1187009, heeft een verbruik van 6 watt voor 460 lumen aan lichtvermogen met een kleurtemperatuur variërend van 2700K tot 4000K afhankelijk van de gekozen lamp. Het verspreidt een perfect en comfortabel licht voor uw avonden en zorgt voor een zachte en rustgevende verlichting. Het kwaliteitslabel van de fabrikant Astro Lighting, certificeert al zijn producten met de CE-norm die voldoet aan de Europese conformiteit op het gebied van gezondheid, veiligheid, prestaties en milieubescherming. Om het gebruik van zijn lampen nog comfortabeler te maken, biedt de fabrikant een garantie van 3 jaar op zijn collectie.
De wandlamp Parma is perfect aanbevolen om een warme sfeer te creëren. Durf anders te zijn en breng een lichtgevend tintje aan de muur die hij zal versieren door hem te verlichten.
Meer info

Accessoires
0