Dubbele wandlamp Parma 160 LED - Wit

1187001

MaterialenKeramiek | Metaal
kleurWit
StijlDesign | Moderne
FormulierRechthoekig
Hoogte16 cm
Breedte7 cm
Dikte - Dieptenew
Gewicht1,2 kg
Aantal lamp(en)2
Inclusief lamp(en)Ja
BaseLED-module
Kracht3W
Kleurtemperatuur3000K - Warm Wit
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 310,98 €


-5.00%

292,98 € BTW Inb.


244,15 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Bent u op zoek naar een wandlamp die tegelijk economisch, decoratief en praktisch is?
De wandlamp met rechthoekig design is een bijzonder tijdloze lamp die als een echte decoratieve toets in uw woning zal fungeren.
De Parma lamp, referentie 1187001, wordt voorgesteld door de verlichtingsfabrikant Astro Lighting. Gemaakt van keramiek en metaal, de kwaliteit van de vervaardiging en de keuze van de materialen waaruit het bestaat maken een lamp die zal brengen aan uw interieur een esthetische en functionele verlichting. Zijn witte kleur zal een belangrijke decoratieve functie hebben. Het doordachte ontwerp en de goede verhoudingen zullen ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Vanuit technisch oogpunt is hij uitgerust met twee LED-lampen die in de armatuur zijn geïntegreerd. Deze wandlamp geeft een complementair licht aan de ruimte waar hij wordt geïnstalleerd, de Parma wandlamp heeft een verbruik van 6,4 watt voor 134 lumen aan lichtkracht met een kleurtemperatuur van 3000K warm wit. De LED transformator is bij de armatuur inbegrepen en de LED heeft een levensduur van 36.300 uur. Deze armatuur geeft een aangenaam en comfortabel licht en zorgt voor een zachte en rustgevende verlichting. Om een product aan te bieden dat volledig voldoet aan de Europese CE-eisen, voldoet deze lamp aan alle eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid, prestaties en milieubescherming en wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 3 jaar.
De Parma wandlamp past in elke inrichtingsstijl, met zijn hoge en lage lichtstroom, kunt u er zeker van zijn dat het grafische effect er zal zijn!
0