Dubbelwandige lamp Parma 210 GU10 - Wit

1187003

MaterialenKeramiek | Metaal
kleurWit
StijlDesign | Moderne
FormulierRechthoekig
Hoogte21 cm
Breedte9 cm
Dikte - Diepte11 cm
Gewicht1,6 kg
Aantal lamp(en)2
Inclusief lamp(en)Nee
BaseGU10
Kracht50W
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: Op voorraad

Voorgestelde prijs : 156,10 €


-24.01%

117,65 € BTW Inb.


98,04 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Kies een wandlamp voor zijn functionaliteit en design!
De witte rechthoekige wandlamp zal zijn plaats innemen in uw interieur en zal essentieel worden voor de sfeer van de ruimte waar hij zal worden geïnstalleerd.
De Parma lamp, referentie 1187003, wordt voorgesteld in de collectie Astro Lighting. Het is met de grootste zorg vervaardigd, de kwaliteit van de vervaardiging en het tijdloze ontwerp zullen de plaats waarvoor het bestemd is, verfraaien. Ideaal en complementair aan uw bestaande verlichting, zal het perfect harmoniëren met uw decoratie. Ontworpen in keramiek en metaal, verbetert het esthetische aspect uw interieur en dankzij de witte kleur, zorgt het voor een nette en hoogwaardige afwerking. Technisch gezien bestaat hij uit twee GU10 LED-lampen die niet bij de armatuur worden geleverd, maar wel als accessoire worden aangeboden. Deze lamp heeft een lichtvermogen van 6 watt voor 460 lumen lichtopbrengst per lamp en een kleurtemperatuur die varieert van 2700K tot 4000K, afhankelijk van de gekozen lamp. Deze lamp zal perfect zijn om te lezen en te ontspannen en zal tegelijkertijd een mooie en heldere toets geven aan de muur waar hij zal worden aangebracht. Dit product heeft een garantie van 3 jaar en voldoet aan de CE-normen. Deze CE-norm voldoet aan alle Europese eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid, prestaties en milieubescherming.
De wandlamp Parma is perfect aanbevolen om een warme sfeer te creëren. Durf anders te zijn en breng een lichtgevend tintje aan de muur die hij zal versieren door hem te verlichten.
Meer info

Accessoires
0