Verlaagde prijs! wandlamp indirect licht | Online kopen Vergroot het beeld

Rechthoekige wandlamp Parma 625 LED - Wit

1187027

MaterialenKeramiek | Metaal
kleurWit
StijlDesign | Moderne
FormulierRechthoekig
Lengte62,5 cm
Hoogte8 cm
Breedte8 cm
Gewicht3,8 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Ja
BaseLED-module
Kracht29,5W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom1442lm
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP20
dimbaarJa
Levensduur versterker50.000h
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 à 15 jours

Voorgestelde prijs : 520,32 €


-24.00%

392,16 € BTW Inb.


326,80 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Creëer een sfeer in uw huis met een grafisch decoratie-element dat een landschappelijk en indirect licht zal brengen in de ruimte waar het zal worden geïnstalleerd.
De wandlamp is een bijzonder tijdloze lamp die zal fungeren als een echte decoratieve touch in uw huis.
Met zijn karakteristieke design, biedt de Astro Lighting collectie een lamp die gewaardeerd wordt om zijn mix van keramiek en metaal van hoge kwaliteit die in combinatie met zijn witte kleur, zullen ze samen het licht een esthetiek en een evenwicht geven die de ruimte die het verlicht verbetert. De wandlamp Parma is een echte sfeermaker in de ruimte waar zij is aangebracht en zorgt voor een lichtgevende sfeer die zeer op prijs wordt gesteld op momenten van ontspanning. Vanuit technisch oogpunt is de lamp uitgerust met een LED-lamp die in de lamp is geïntegreerd. De Parma lamp, referentie 1187027, heeft een verbruik van 29,5 watt voor 1442 lumen lichtvermogen met een kleurtemperatuur van 2700K warm wit. De LED transformator is bij de armatuur inbegrepen en de LED heeft een levensduur van 50.000 uur. Het zal een perfect en comfortabel licht geven voor uw avonden, terwijl het een zachte en ontspannende verlichting geeft. Het kwaliteitslabel van de fabrikant Astro Lighting, certificeert al zijn producten met de CE-norm die voldoet aan de Europese regelgeving op het gebied van gezondheid, veiligheid, prestaties en milieubescherming. Om het gebruik van zijn lampen nog comfortabeler te maken, biedt de fabrikant een garantie van 3 jaar op zijn collectie.
Voor een originaliteit die bij uw interieur past, zal de wandlamp Parma perfect zijn om uw decoratie in de verf te zetten.
0