Lijst van producten per fabrikant Vibia

Vibia: de kunst van het kanaliseren van de creatieve kracht van licht

Vibia-armaturen zijn in meer dan 60 landen verkrijgbaar en behoren momenteel tot de meest gebruikte verlichtingsapparatuur. De creaties van het Spaanse merk onderscheiden zich door hun esthetische uitstraling en prestaties. Het succes is verbluffend voor dit in Barcelona gevestigde merk. Maar om zich snel te onderscheiden van de concurrentie, moest het bedrijf zich op een originele manier onderscheiden van de concurrentie. Daarom besloten de ontwerpers om de creatieve kracht van het licht te benadrukken vanuit de veronderstelling dat verlichting de kern vormt van alle verschillende soorten interieurs. Deze aanpak heeft professionals in staat gesteld om innovatieve en originele systemen aan te bieden. Of het nu gaat om buiten- of binnenlampen, het resultaat is altijd ongewoon.

Designarmaturen voor het creëren van een ongewone sfeer, zowel binnen als buitenshuis

Vibia vat haar benadering van de lichtkunst goed samen met haar beroemde slogan: "Licht is creatie". Door de principes die de ontwerpwereld van het Spaanse merk beheersen nauwkeurig te analyseren, hebben de professionals van het Spaanse merk ontdekt dat licht een essentiële bijdrage is aan elke ruimte. Armaturen kunnen inderdaad de sfeer en decoratie in een ruimte beïnvloeden. Door de verlichting in het middelpunt van de belangstelling te plaatsen, is het eenvoudig om een persoonlijke sfeer te creëren en tegelijkertijd de stijl te verbeteren.

Zoveel collecties originele lampen werden geboren zonder dat de makers zich moesten laten inspireren door de prestaties van hun concurrenten. De stukken in de windcollectie ontworpen door de grote Jordi Vilardell illustreren deze realiteit. De binnenveringen zijn gemaakt van een mooie en zeer originele vezelstructuur die aangepast is aan alle soorten interieurs, maar vooral aan hedendaagse en Scandinavische ontwerpen.

Voor consumenten die op zoek zijn naar nog meer ongebruikelijke modellen om hun buitenruimtes (terrassen, tuinen, balkons of andere) te verlichten, zijn Halley collectie armaturen een voorkeursoptie. Verlichtingssystemen bestaande uit uitgerekte LED-lichtbogen kunnen niet onopgemerkt blijven. Elegant en ongetwijfeld functioneel, het licht is ontworpen om een prachtige sfeer te creëren.

Vibia: verlichting, een kunst die evolueert

Bij Vibia zijn professionals zich ervan bewust dat de behoeften in de markt voortdurend veranderen. Om zich aan deze trend te kunnen aanpassen, zal ook de verlichting moeten evolueren. Het Spaanse merk heeft er daarom voor gekozen om zich in al zijn projecten te richten op creativiteit en innovatie om oplossingen te bieden die werkelijk voldoen aan de verwachtingen van de consument. Om dit te bereiken werken ontwerpers samen met ambachtslieden en ontwerpers uit alle lagen van de bevolking.

Het doel is niet alleen om het publiek te verrassen, maar vooral om het publiek nieuwe "lichtgevende" ervaringen te bieden. De samenwerking met architecten en interieurarchitecten heeft het bedrijf jarenlang in staat gesteld de conventies te doorbreken en zo nieuwe trends te genereren. De komst van de Lectura Alpha-wandlamp, bijvoorbeeld, duwde alle vooraf vastgestelde regels door. Dit leeslampje ontworpen door de grote Ramos en Bassols heeft een inklapbare en draaibare kop, een echte innovatie op het gebied van verlichtingssystemen.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 17 van 17 items
Weergegeven: 1 - 17 van 17 items
0