Al onze lampen voor uw huis.  

Er zijn 268 producten.
Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 268 items
Weergegeven: 1 - 60 van 268 items

Lichtbron

Of het nu gaat om binnen- of buitenverlichting, er is een groeiende belangstelling voor LED-technologie. De LED-technologie is ideaal voor efficiënte, milieuvriendelijke en energiebesparende verlichting. In vergelijking met andere technologieën (halogeen, gloeilamp, compacte fluorescentie, enz.) hebben LED's veel voordelen.

Grote energiebesparing

Het allereerste voordeel van een LED- of "light-emitting diode" lamp is het lage energieverbruik. Dit is te danken aan de lage warmteafgifte en het betere rendement (6,7 keer hoger dan een conventionele gloeilamp, 5,1 keer hoger dan een halogeenlamp, 1,4 keer hoger dan een compacte fluorescentielamp). Door uw verlichting te vervangen door een LED, kunt u uw energiekosten met 70 tot 90% verminderen en aanzienlijke besparingen realiseren. U zult ook zien dat uw initiële investering in minder dan 2 jaar wordt terugverdiend!

Een aangename lichtsfeer

Met een LED-lamp heeft u een ruime keuze aan lichtkleuren: rood, groen, blauw, veelkleurig, enz. U kunt ook kiezen voor tl-buizen. Er zijn ook verschillende tinten wit beschikbaar: warm wit, neutraal wit en koel wit. Met deze buizen kunt u een aangename lichtsfeer creëren met een nieuw niveau van comfort. U kunt het gebruiken voor decoratieve verlichting (slinger, wandlamp of andere).Hoogwaardige technologie

Een LED-lamp bereikt zijn maximale lichtsterkte zodra hij wordt ingeschakeld. De verlichting is ogenblikkelijk, wat een groot voordeel is op doorgangsplaatsen zoals gangen, ingangen of trappenhuizen. Dit is een groot voordeel op plaatsen zoals gangen, ingangen of trappen, waar het licht onmiddellijk is, en het is ook een garantie voor comfort voor u, omdat u niet een paar minuten hoeft te wachten tot de lamp volledig oplicht, in tegenstelling tot andere lampen.

Bovendien zijn de prestaties te danken aan de robuustheid ervan. Een LED-lamp is ongevoelig voor herhaald in- en uitschakelen. U kunt het eenvoudig installeren op een toggle, timer of aanwezigheidsmelder, en het is ook perfect bestand tegen schokken. Het kan werken bij lage spanning en lage temperatuur, wat de elektrische veiligheid van uw gebouw sterk verbetert.Minder impact op het milieu

Een LED-lamp is ontworpen om het milieu te helpen beschermen. Het is de meest milieuvriendelijke verlichtingsoplossing die mogelijk is. Het bevat geen kwik of lood en zendt geen ultraviolette stralen uit. Het is ook recycleerbaar als niet-gevaarlijk afval, in tegenstelling tot een compacte fluorescentielamp.

Een lamp voor het leven

Een LED-lamp heeft een veel langere levensduur dan een conventionele gloeilamp. Het kan tot 40.000 uur duren (d.w.z. 4 tot 20 jaar voor een dagelijks gebruik van 7 uur het hele jaar door) vergeleken met 1000 uur voor een gloeilamp, 2000 uur voor halogeen en 10.000 uur voor compacte fluorescentie. Je hoeft het dus niet af en toe te veranderen. U kunt lang genieten van alle voordelen van uw LED-verlichting, zelfs voor het leven.

Door deze vele voordelen is de lamp een onmisbaar onderdeel van de verlichtingswereld. Niet alleen is het nu verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, maar het is ook te zien in een aangesloten versie. Via een smartphone of afstandsbediening kunt u de lichtintensiteit op afstand instellen en de kleur kiezen die bij u past.

0