LED GU10 Lamp 8W/50W 2700K 450lm 38D

FARO-17316

MaterialenAluminium | Glas
kleurWit
Lengte5 cm
Diameter5,3 cm
Gewicht0,02 kg
Aantal lamp(en)1
BaseGU10
Kracht8W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Lichtstroom450lm
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: 12 oktober 2021

7,43 € BTW Inb.


6,19 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Wilt u uw verlichtingsarmaturen een frisse, moderne look geven of de juiste lamp kiezen voor uw nieuwe lamp? Daartoe is het belangrijk enkele nuttige voorzorgsmaatregelen te treffen om het juiste product te hebben en de gewenste lichtopbrengst te verkrijgen.
Om er zeker van te zijn de juiste keuze te maken bij het vervangen van de bron, is het absoluut noodzakelijk enkele nuttige gegevens in aanmerking te nemen. Het eerste technische gegeven waarmee rekening moet worden gehouden, is het type voet dat u voor uw armatuur nodig hebt. De lampvoet is het verbindingsstuk tussen de armatuur en de lichtbron. Het aangeboden product is van het type GU10, maar het wordt ook wel een 220 volt spotlamp genoemd.
Ook de afmetingen zijn belangrijk, want het is de bedoeling dat de nieuwe lamp perfect compatibel is met de armatuur. Hij heeft een diameter van 5 cm bij 5 cm breedte en een hoogte van 5,4 cm. Het uiterlijk en de lichtopbrengst zijn bepalend voor de sfeer die u in uw huis wilt creëren. Met een lichtstroom van 450 lm, wat overeenkomt met een vergelijkende waarde van 50 W, en een temperatuur van 2700 K - Warm wit, kan hij niet worden gedimd. Tenslotte is het van belang om bij de keuze rekening te houden met de plaats van de lamp: is hij zichtbaar of verborgen in de armatuur? Hij is gemaakt van aluminium en polycarbonaat en is wit; deze kleur kan in bepaalde afwerkingen van belang zijn voor de uiteindelijke weergave.
Door uw oude spaarlamp van het type halogeen of CFL te vervangen, bespaart u energie, want met de nieuwe "LED"-technologieën kunt u tot 90% elektriciteit besparen voor een identieke lichtopbrengst. Bovendien bevat de Faro Barcelona bron die wij u aanbieden geen kwik en is hij eco-duurzaam omdat hij volledig kan worden gerecycleerd. Dit product heeft een A+ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en heeft een levensduur van 25.000 uur, zodat u uw lichtbron langer kunt gebruiken.

0