Al onze LED lampen voor uw huis.  

Prijs

2 € - 186 €

Geavanceerd zoeken

Middellijn

1 - 20

Dimbaar als lamp OK

Aantal lampen

Inclusief lamp(en)

Valider les filtres
Er zijn 79 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 79 items
Weergegeven: 1 - 60 van 79 items

LED-lampen

De LED lampen of led verlichting.

Wat is het voordeel van een LED-lamp?

Om te weten het voordeel van een LED-lamp, is het interessant om te vergelijken van de verschillende soorten lampen die we in de handel ten opzichte van hun efficiëntie van de lichtstroom en de geschatte levensduur vinden kunnen

De gloeilamp, licht efficiëntie 10-20lm/W en een gemiddelde levensduur in uren 1000 tot 2000 h.

De lamp Halogeen lichte efficiëntie 15-20lm/W en een gemiddelde levensduur in uren 2000 tot 3000 h.

De fluorescerende lamp of CFL lichte efficiëntie 40 tot 70 lm/W en een gemiddelde levensduur in uren 6000 tot 15.000 h.

De lamp LED lichte efficiëntie 40-135 lm/W en een gemiddelde levensduur in uren 15000 tot 50000 h.

De gerapporteerde cijfers hierboven zijn indicatief en zijn een gemiddelde van de geciteerde bollen.

Voor onze huizen gebruiken we voornamelijk aansluitende direct naar genoemde AC 230 Volt lampen.
Voor een LED-lamp optimale effectiviteit geeft, is het belangrijk om het te houden koude. In tegenstelling tot een halogeen lamp, de LED-lamp is samengesteld uit waardoor de werking van elektronica / diodes.
LED lampen produceren geen warmte naar de voorkant van de lamp, maar de warmte van de rug (elektronische componenten). Als de lamp verwarmt, dit soort lamp leven kan worden verminderd en zal veranderen in een gemiddelde van 15000 h.
De prijs van een LED lamp kan variëren van één te verdrievoudigen, voor de zelfde hoeveelheid licht aangekondigd. Wat de prijs zal onderscheiden zullen de kwaliteit van de elektronica waardoor de koeling en daarom zijn duurzaamheid en ook de kwaliteit van de diode gebruikt.
Wat blijkt, LED lampen hebben een veel langere levensduur dan de meeste andere lampen voor een lichtopbrengst die maximaal twee keer efficiënter kunnen.
Ontsteking en uitsterven van de lamp zullen snel zonder het risico van beschadiging van het, in tegenstelling tot de CFL lampen geven slechts 60 procent van hun macht na 60 seconden.

Verscheidenheid van kleurtemperatuur:

In tegenstelling tot onze oude lampen, LED lampen toestaan om te kiezen van de kleur door de lamp, we onderscheiden drie kleur families.

Warm wit: 2700K tot 3000K
De kleurtemperatuur komt dichtst van halogeen lampen. De uitzending kleur zullen een warmere en meer gele tint. Deze kleurtemperatuur wordt meestal gebruikt in delen om te leven als de woonkamer en de eetkamer.


De neutrale witte: 4000K tot 5000K
Neutraal witte LED lampen geven een helder licht die kan worden vergeleken aan het natuurlijke licht heel iets warmer. Deze kleurtemperatuur wordt voornamelijk gebruikt in delen zoals het Bureau, omdat het helpt bevorderen van concentratie. Ook kunnen we dit soort kleur plaatsen in de badkamer in de buurt van een spiegel, kan deze kleurtemperatuur door de witheid terug te keren meer dan gewoon buiten licht renderen en te voorkomen dat onze dames een surmaquillage.

De koel wit: 5000K tot 6000K
Een lichte tint, deze kleur wil je buiten in de avond. Deze temperatuur is de kleur van het licht van de dag.


De belangrijkste soorten LED lampen.

Er zijn verschillende indelingen en formaten van LED lampen dientengevolge, het is mogelijk ter vervanging van onze oude gloeilampen, onze lampen halogeen of zelfs neon desampoules door de nieuwe generatie LED lampen compact.

Gloeilamp e27
Vervanging van onze oude gloeilampen te gloeien, de lampen zijn zenuw bollen schroef type e27 LED lamp of grote schroef.

De lamp e14
Schroef diameter kleiner en vaak vlam vormige, lamp e14 zal voornamelijk worden gebruikt in kleine lampen of kroonluchters samengesteld verschillende bollen.

LED GU10 lamp
Het is de meest gebruikte bol in onze vlekken plafond, onze halogeen reflector lampen vervangen. Dit type lamp om te kiezen van de gewenste kleurtemperatuur en de hoek van de lichtverdeling. Sommige lampen kunnen ook de variatie van intensiteit.

De lamp GU5, 3
Voornamelijk gebruikt in de lamp, lampen LED GU5, 3 worden gebruikt in installaties met laagspanning type en een transformator nodig.

 

 

0