Taro IV Drievoudig verstelbare inbouwspots - Wit

1240019

MaterialenMetaal
kleurWit
StijlModerne
FormulierRechthoekig
Lengte10,5 cm
Hoogte25,2 cm
Breedte9,2 cm
Ingebouwde diepte15 cm
Gewicht0,75 kg
Aantal lamp(en)3
Inclusief lamp(en)Nee
BaseGU10
Kracht50W
Klasse1
IP-indexIP20
VerstelbaarJa
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 100,42 €


-23.99%

75,70 € BTW Inb.


63,08 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Geef uw interieur een subtiele toets met de krachtige verlichting van deze armatuur. Een mooi accessoire dat zowel esthetisch als functioneel is.
De vorm van de Taro III en Taro IV zorgt ervoor dat hij discreet en toch stijlvol geïntegreerd kan worden in elk type interieur, of het nu modern of meer klassiek is.
De Taro III, Taro IV is een drievoudig richtbare inbouwspot met een totale hoogte van 26 cm en een lengte van 26 cm. Met zijn eenvoudige en zuivere vorm is deze lamp discreet en verlicht hij uw woonruimte met verfijning. Samengesteld uit drie lampen die niet bij de armatuur zijn inbegrepen, zodat u het vermogen en de kleurtemperatuur kunt kiezen die het beste bij u passen. U vindt een ruime keuze aan lampen aangeboden als accessoire om uw lamp uit te rusten, het biedt een totaal vermogen van 8 watt vergelijkende waarde van 50W of 500lm per lamp. Of hij nu alleen in een kleine ruimte wordt geplaatst of in serie om een grotere ruimte te verlichten, hij is in staat om het nodige licht naar het te verlichten oppervlak te brengen. Deze lamp biedt een maximale lichtopbrengst voor een minimale benodigde ruimte. De witte afwerking geeft de lamp karakter en geeft een moderne en decoratieve uitstraling aan de ruimte waar hij wordt geplaatst. Wat het fabricagemateriaal betreft, zorgt metaal gecoat voor zowel een esthetische als een robuuste uitstraling van de armatuur. Om u vertrouwen te schenken, certificeert de fabrikant Astro Lighting zijn product CE en biedt hij 2 jaar garantie als kwaliteitsgarantie.
Deze armatuur is ideaal om licht te brengen in uw ruimte en tegelijk een moderne en resoluut decoratieve toets te geven aan uw interieur.

Accessoires
0